Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Altros2.pl [Dedyk] [Easy]

Wilku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zróbcie fuzje s1 i s2 to może będziecie mieć 50 graczy :)

Wystarczy popatrzec na TEAM i już wszystko jasne.

Osoby te lecą tylko na kase, a taki zjeb ProBoszcz potrafi DDoSowac tylko inne serwery

w dodatku ten ProBoszcz pisze "konkuręcja" zamist konkurencja.

Ma on 19 lat i pewnie w tym roku będzie pisał egzamin 3 klasisty

Miał być easy jest hard pozdro

tak na marginesie, gdyby nie FuBu to Małysz nawet by nie istniał w internecie.

FuBu wyjebał go z TEAMU na Balmora bo kradł

Potem Małyszek nagrał film na YT w którym całą wine chciał zrzucic na FuBu

Pare dzieciaków mu uwierzyło ale gracze 18+ dobrze wiedzą jak było

Teraz Małysz stawia serwery z myślą że będzie zarabiał tyle kasy ile na Balmora

bo brakuje leszczowi kasy na nowe ciuchy

zresztą widać na jego filmikach w jakich szmatach chodzi i w jakiej noże mieszka :)

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 352
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak chce robić serwer dla kasy to niech robi, ważne by serwer był godny. Co w tym kurwa złego? Chce coś dostać chłopak za czas włożony w projekt. Niesamowity ból dupska użyszkodników...

Opublikowano

W tym problem, że serwer nie jest tego wart żeby na nim grać, ma więcej minusów niż plusów. Jedynym słowem kopia S1, a nawet jeszcze gorzej.

Opublikowano

Serdecznie tego serwera nikomu nie polecam, nie wiem jak w ogóle można aż tak zjebać serwer easy, gram tyle lat na prywatnych serwerach i serio na gorszym jeszcze nie grałem. Jeżeli nie potraficie, nie bierzcie się za tworzenie prywatnych serwerów, bo tylko marnujecie własny czas i graczy, bo w tym czasie mogliśmy pograć na innym lepszym projekcie, których jest multum. I tak w ogóle "Małysz" tak hejtujesz FuBu i balmore, ale obaj jesteście tacy sami, czyli napaleni na hajs, różnicie się jednym Ty masz zjebanego technika a FuBu ma dobrego, który zna się na rzeczy i jak widać  zrobił porządny serwer. 

xD 

Opublikowano

@Peruns5k , dzięki za tę uwagę- jeśli chodzi o ew. zmiany proszę pisać tutaj lub na forum MPCforuma .Myślę że zamiast spamować jakimiś formułkami i zmieniać "nie polecam bla bla bla" to może napisalibyście coś więcej, co myślicie o tym, co można zmienić poprawić. Jak macie zamiar zachowywać się jak zgimbusowane młotki to może "wspólnie byśmy doszli" do konsensusu i 'razem' (tak jak pisałem wcześniej) przeprowadzilibyśmy ew.zmiany/poprawki.

Hihi banda sługusa Bufu nie śpi. To dobrze :)

O nie nie nie, już wcześniej ludzie wypisywali błędy i co powinno być zmienione, ale zostało to olane, a że wyszło wam GÓWNO, a nie easy to nikt tu polecać tego nie będzie i od tego właśnie jest ten dział. Stąd ludzie się dowiadują czy opłacalna jest gra na danym privie, więc przestań pierdolić, że ten kto ma negatywną opinie jest od fubona. Serwer jest gównem pod hajs i nie polecam.

io7e.jpg

Opublikowano

BEST FAIL 2014!!!!!!!!

Proboszcz spoko gościu ale nie ogarniam nic a nic jak można takie g**no wypuścić!!
Ludzie to jest hard z malutkim, promilowym odsetkiem mediuma.

500 osób na samym tsie na starcie i takiego feila zrobić LOOOOOOOOL...
80% osób już nie wróci  chyba ,że zamkniecie serva i go zrobicie od nowa bo to co jest to istna pomyłka .
BEZ ISa jeszcze wp kiem czy mentalem cos mozna ugrac czyli w 5 h jakis 70 . Ale dla ninja , leczenia to nawet nie ma miejsca w tej grze.
mam 20 osobowa ekipe która już po 1 odpusciła sobie gre .. Zmieniacie 60% ustawień servera albo narazie ..

NIGDY NIE BYLEM TAK ZAWIEDZIONY NA ZADEN SERVER tym bardziej ,że była taka reklama , 200k wyswietlen tyle osob na starcie ii taka pomylka MASAKRA!!!!!!

Opublikowano

Jak chce robić serwer dla kasy to niech robi, ważne by serwer był godny. Co w tym kurwa złego? Chce coś dostać chłopak za czas włożony w projekt. Niesamowity ból dupska użyszkodników...

No właśnie, BY BYŁ GODNY, a ten miał być najlepszy, miał być EASY/MEDIUM co najważniejsze, a tutaj co? wyszedł jeszcze cięższy od s1, który ponoć jest hardem xD

Nawet podstawowych rzeczy typu ulepszaczy nie chciało im się zmieniać, jedyną różnicą którą zauważyłem z początku to był drop yang (który i tak jest cholernie mały jeżeli chodzi o ceny u handlarzy) i exp, który i tak później bardzo się zmniejsza.

Żeby wbić skilla bez IS musisz poświęcić na to z tydzień, przecież to norma na easy, to samo tyczy się ekwipunku, bonusy wchodzą żałośnie, nie pamiętam jak wchodziły na s1 ale podejrzewam, że dużej różnicy nie ma (o ile w ogóle jakaś jest), no oczywiście nie licząc tego, że zmianki są w IS'ie co już jest największą kpiną tego serwera.

Tak samo hwangi, myślałem, że będą to unikaty, przynajmniej z początku, a tu co? A no jakby inaczej, wjebali je do IS'u, bo czemu nie.

Z samego IS'u można wyciągnąć chyba ze 100 na potwory co jest ilością cholernie dużą, a łącznie ze 200 (licząc 6-7 bony, KD itd.), także życze powodzenia ISowcom, bo tylko oni mogą sobie tutaj pograć jak na easy.

Opublikowano

No właśnie, BY BYŁ GODNY, a ten miał być najlepszy, miał być EASY/MEDIUM co najważniejsze, a tutaj co? wyszedł jeszcze cięższy od s1, który ponoć jest hardem xD

Nawet podstawowych rzeczy typu ulepszaczy nie chciało im się zmieniać, jedyną różnicą którą zauważyłem z początku to był drop yang (który i tak jest cholernie mały jeżeli chodzi o ceny u handlarzy) i exp, który i tak później bardzo się zmniejsza.

Żeby wbić skilla bez IS musisz poświęcić na to z tydzień, przecież to norma na easy, to samo tyczy się ekwipunku, bonusy wchodzą żałośnie, nie pamiętam jak wchodziły na s1 ale podejrzewam, że dużej różnicy nie ma (o ile w ogóle jakaś jest), no oczywiście nie licząc tego, że zmianki są w IS'ie co już jest największą kpiną tego serwera.

Tak samo hwangi, myślałem, że będą to unikaty, przynajmniej z początku, a tu co? A no jakby inaczej, wjebali je do IS'u, bo czemu nie.

Z samego IS'u można wyciągnąć chyba ze 100 na potwory co jest ilością cholernie dużą, a łącznie ze 200 (licząc 6-7 bony, KD itd.), także życze powodzenia ISowcom, bo tylko oni mogą sobie tutaj pograć jak na easy.

Wy naprawde nie wiecie  chyba co piszecie. Albo pomyliliście serwery albo nie wiecie co to hard ... Ale czego ja wymagam od gimbusów ...

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Wy naprawde nie wiecie  chyba co piszecie. Albo pomyliliście serwery albo nie wiecie co to hard ... Ale czego ja wymagam od gimbusów ...

Zagraj jako gracz to sie przekonasz :) a i godne zachowanie administracji 'gimbusow' a sam sie zachowujesz jako gimbus :) przed startem tak pisaliscie jaki to server pro nie bedzie a co sie okazalo? jedno wielkie GOWNO . :)

Opublikowano

Jakbyś ty zrobił harda to by był 10x trudniejszy od globala :D 

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Piepszą głupoty. To jest serwer = MEDIUM   ( bez EASY )

Czy zrobisz te zmiany? 

-  Drop Kamieni duchowych z każdego mekta 70 lvl +

- Dodanie metalu za około p 4-5kk do NPC

- Zwiększenie szansy na ulepszenie itemów? ( 26 malzy i tarcza dalej +6 tak pali bodziami)

- Zwiększenie szansy na drop przedmiotów do biologa ( i powiększenie spotów np. BO)

Co do expa? JEST OK ! Patrzcie na top 1 lvl. :) To nie chodzi żebyś dzisiaj miał max lvl.

Opublikowano

LUDZIE LUDZIE. STOP . HOLA HOLA CZYTAJCIE TROCHĘ TO SERWER EASY/MEDIUM NIE EASY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Po za tym o 2 w nocy było bardzo wiele rzeczy zmienianych .... 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Jakbyś ty zrobił harda to by był 10x trudniejszy od globala :D

wtedy global bylby easy dla nas .. :D nawet IS 

kasa leci ladnie na Wiezy szponow ale ja jako sura wp nie ogarnialem spota na pieczatkach majac w eq % do pz reg. pz wartosc ataku szybkosc ataku staty w tarczy bron sr 40 + rosa 200defa.

a jak zobaczylem is zmieniam serwer bo to jest porazka 

@Proboszcz niestety ja nie jestem gimbusem od 5lat wiec po co takie bzdury piszesz ? to ze wyrazili swoje zdanie odrazu gimbus ? Teraz to TY pokazales ze nim jestes czemu? Ceny w is , widocznie kieszonkowego nie dostajesz i chcesz zarobic dzieki Is 

pis jol

image.png

Opublikowano

LUDZIE LUDZIE. STOP . HOLA HOLA CZYTAJCIE TROCHĘ TO SERWER EASY/MEDIUM NIE EASY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Po za tym o 2 w nocy było bardzo wiele rzeczy zmienianych .... 

Ok. Ale patrz są jest 4 sety itemków tak? :) 

Jeśli ja np. ogólnie od startu wydałem około 40 małzy i nic nei mam na +8 . To chyba daje do myślenia :)

Pali jak skurczybyk !.

Zróbcie te zmiany co chcą gracze a hejterzy się przymkną a serwer wam się rozkręci :)

Opublikowano

Przecież nikt nie oczekuje żeby było easy max lv i eq w 2 dni. Oczekujemy mediuma.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Nie zmienia expa bo ci z topki beda plakac , czemu nie zrobili bety omg..

Z serwerem juz sie pozegnalem i nie polecam. Zmiencie tytul na HARD.

Opublikowano

Wejdz w publikacje serwerow , sciagnij jakis serwer i zobaczysz jak wyglada medium/easy.

Serwer jest dnem , myslales ze jak malysz go zareklamuje to nawet na takim gownie bedzie gralo +1k graczy? 

Opublikowano

Weź się człowieku ogarnij, bo dla Twojej wiadomości gimbazjum skończyłem 3 lata temu, wracając do serwera to proponuje Ci doinformować się jak powinien wyglądać serwer medium/easy, a jak hard.

Wejdź w prezentację byle jakiego serwera EASY/MEDIUM, a nie HARD/MEDIUM i porównaj go do tego, zauważysz różnicę? Później wejdź w jego IS i też porównaj może też zauważysz różnicę.

Nigdy nie widziałem tak zjebanego IS'a na serwerze "medium/easy", a Ty i tak nam próbujesz wmówić, że to jest normalne i zaczniesz nas jechać od gimbusów, ja pierdole.

Nikt nie oczekuje od Ciebie serwera 4fun/pvp, na którym po tygodniu jedyną rozrywką będzie pvp, tylko serwera normalnego, na którym można normalnie pograć, a nie ładować w IS żeby coś osiągnąć.

Prawda jest taka, że chyba nie mogłeś bardziej spierdzielić tego projektu.

@DOWN

Parę z tych serwerów to akurat uznałbym na easy (typu pandora, diamond), ale i tak się zgadzam.

Ten serwer powinien zaliczać się do typu P2W (PayToWin dla nie wiedzących)

Opublikowano

Wejdz w publikacje serwerow , sciagnij jakis serwer i zobaczysz jak wyglada medium/easy.

Serwer jest dnem , myslales ze jak malysz go zareklamuje to nawet na takim gownie bedzie gralo +1k graczy? 

teraz nie znajdziesz dobrego mediuma , dam przyklady .. 

Pandora

Elite 

Diamond 

Dragon 

Avalon 

Nervil 

to byly Topowe mediumy jak dla mnie wiec porownaj sobie te serwery ktore podalem a AltorS2

image.png

Opublikowano

Widzę, że bardzo ładnie zwracasz się do swoich graczy :)

@down

Wystarczy otworzyć oczy i przeczytać dwie strony wstecz.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Właśnie ściągam clienta, bo po prezentacji fajnie się zapowiada.

Jak oceniacie serwerek?

Dużo ludzi , wmiare fajnie , ale.... ulepszanie jest przerąbane :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...