Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Altros2.pl [Dedyk] [Easy]

Wilku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo zawiodłam się na serwerze - przynajmniej z początku, gdyż nie gram już na nim. Dlaczego? Ponieważ miał to być easy/medium, a nie medium czy medium/hard.

Skoro jest to typ easy/medium, IS nie powinien mieć jakiejś dużej przewagi wśród graczy, którzy nie korzystają z niego, a tutaj jest inaczej, niestety.

Była beta? Jeżeli nie, to dlaczego? Jest to kopia s1? Gdzie zwiększyliście troszkę % exp, dropu, yang - gdzie marnie dropiło w v1/v2?

Bez urazy Neo, ale nie sądzisz, że to jest przesadzone? Miał być serwer "easy/medium". Pamiętaj, że w Metina grają osoby poniżej 18 roku życia, które nie zarabiają, nie każdy ma 'nadzianych' rodziców, więc sobie nie mogą pozwolić na wydawanie na IS. Stąd szukają prywatnych serwerów - easy, easy/medium, f4un. Skoro widzą, iż jest napisane "easy/medium", do tego dość znanego Youtuber'a - Małysz, osoba - ProBoszcz. Więc myśli sobie, że będzie masa graczy, stabilny serwer, skoro jest to s2. Wchodzi na serwer i zonk...

Kolejna sprawa - nie spodobało mi się zachowanie Rivalia - co jest jednym z powodów, dlaczego zrezygnowałam z Moderowania forum.

Przynajmniej tak to wygląda z mojej strony.

Jedyne kogo mogę polecić, to na pewno ProBoszcz i Derin, bo z nimi najwięcej kontaktu miałam z TEAMu. Ale ogólnie serwer i Administrację polecam. Zachęcam do zagrania, gdyż serwer jest stabilny.

Napisalas to dopiero jak nie masz juz rangi ? dziwne hehe :)

• Odpowiedzi 352
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisalas to dopiero jak nie masz juz rangi ? dziwne hehe :)

Faktycznie, masz gościu czas? Przecież startujesz ze swoim serwerem, a udzielasz się na forum jak mało kto. Już Ci to wczoraj napisałem, ale chyba nie dotarło.

Co do tej Pani, to zapewne ubzdurałeś sobie w tej małej, pustej główce, że została wyrzucona i teraz próbuje jakoś ludzi przekonać, żeby tam nie grali? Albo zrobić fałszywą opinie?

Mylisz się, Ona sama odeszła, wystarczy czytać ze zrozumieniem. A to, że teraz napisała tego posta, to czysta formalność. Ogarnij.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

I jeszcze jedno. Ile metinów będzie się respiło na 1 mapce? :)          

I czy z krętymi tak ma być....? 8 zsolowanych śmierci = 1 żal + 1 kręty.  I mnóstwo szitów typu 2 fasolki...

Opublikowano

Gm pisał że dizisiaj było 2.2k graczy ! Serwer ZAJEBISTY ! :)

EVENT - NAJLEPSZY JAKI WIDZIAŁEM: )

Tak dziś na serwerze MPCforum2 Padł rekord graczy. wynosił 2234 osoby , Dziękujemy ze jesteście z nami

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

jak zobaczylem is to stracilem wiare w polskie skoki narciarskie i polski kosciol  xD  xD  xD  xD  xD

jakies hwangi w is

zwoj 100sm kosztuje 105 sm

podobno bez rekawicy chuja dropniesz

zmianki w is

wszystko w is

ahhahahah wypierdalajcie z tym gownem jebac malsyza ema

Opublikowano

Polecam serwerek, miło się gra, teraz bardzo ciekawy event i administracja świetnie interweniuje w sprawach graczy, czego wczoraj doświadczyłem. ;)

Opublikowano

jak zobaczylem is to stracilem wiare w polskie skoki narciarskie i polski kosciol  xD  xD  xD  xD  xD

jakies hwangi w is

zwoj 100sm kosztuje 105 sm

podobno bez rekawicy chuja dropniesz

zmianki w is

wszystko w is

ahhahahah wypierdalajcie z tym gownem jebac malsyza ema

Śmieszny jesteś kolego, wszystko jest do zdobycia w grze.

@AV: Proboszcz dodasz resp jajek na mapy +90? Gracze o tych lvl nie mają jak dropić już, mam 99 lvl i tylko bym mógł na tej mapce siedzieć i bić jajka a respów wgl nie ma.

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

Opublikowano
Zapraszam do oglądania kolejnego odcinka z serwera MPCforum2.pl

Nie zapomnij zostawić łapki w górę !: )

[#6] MPCforum2.pl `- 17 Minut ?! PojeBaoBao ?! 

Opublikowano

Bardzo fajny stabilny serwer, gra się super.

Graczy jest naprawdę sporo - szczególnie ch1 bardzo zaludnione

Do tego teraz bardzo fajny event z metinami wielkanocnymi (trwa 3-4dni)

Cud, miód, malina :D

Wbijać bo warto! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...