Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Altros2.pl [Dedyk] [Easy]

Wilku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do oglądania pierwszego odcinka z serwera MPCforum2.pl ;-)

Pamiętaj o zostawieniu łapki w górę ;-) !

[#1] MPCforum2.pl `- 35 Poziom , Taka Sytuacja ! 

https://www.youtube.com/watch?v=HHuUGTC5LR0&feature=youtu.be

• Odpowiedzi 352
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie do administracji, czy była jakaś beta ? Bo z tego co widać, to nic nie jest dopasowane. 

Te wasze zmiany też nie wychodzą, przykład ebonitowe kolczyki wczoraj na ulepszenie 7/8/9 potrzeba było małże dziś są to perły. 

Co robiliście wcześniej? Pierw się serwer testuje, a dopiero potem stawia, fakt nie ma jakiś większych błędów, ale trochę rzeczy jest niedopasowanych jak na serwer easy/medium. 

Myślałem, że będzie to jakiś przyjemny easy/medium lecz byłem w błędzie. 

Opublikowano

Serwer według mnie jest zajebi*ty ! :)
POLECAM , Fakt faktem że Cieżko się expi bo każdy każdemu ksuje ale daje się rade ;) Pozdro. :)

Opublikowano

Ten kto mówi że exp ciężki to jest śmieszny.

Jedyne co tutaj ciężkie to zrobienie eq +  WBICIE SKILI. 

Mam nadzieję że w nocy to poprawicie :)

Opublikowano

Czy zrobicie coś z kamieniami duchowymi? 

Od startu gry mam rpzegrane okolo 1000 minut.  Rozwalone z 100 metków = 5 kamyków duchowych. Rozwalałem na róznych mapach , głównie w red lesie ;)

Przeciez w isie masz kamienie duchowe , po co dropic skoro mozna przez is kupic?

Opublikowano

Przeciez w isie masz kamienie duchowe , po co dropic skoro mozna przez is kupic?

Dokładnie na to wychodzi.   Bez IS'a tutaj nie wybijesz się. Bo skile G1.

I jeszcze wyrąbane mają i nic nie napiszą czy zmienią.

Opublikowano

Dokładnie na to wychodzi.   Bez IS'a tutaj nie wybijesz się. Bo skile G1.

I jeszcze wyrąbane mają i nic nie napiszą czy zmienią.

Cały czas siedzimy na TS3 , forum i pomagamy ludziom. Każdy Ci to potwierdzi . W grze mamy ludzi od pomagania. Wiec chyba pomyliłes serwery. 

Zapraszamy do Gry 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Cały czas siedzimy na TS3 , forum i pomagamy ludziom. Każdy Ci to potwierdzi . W grze mamy ludzi od pomagania. Wiec chyba pomyliłes serwery. 

Zapraszamy do Gry 

Twoja odpowiedz nie ma sensu.

Czy on napisal o waszym pomaganiu , czy o tym ze nie wypowiadacie sie na tematy zwiazane np z isem? 

Potrafisz czytac ze zrozumieniem?

Opublikowano

przecież ja expiąc przez bite 4h ~ nawet nie na dużym spocie szponów, bez is, bez hwanga, bez pd z red lasu, wbiłam normalnie 75lv.. szamanką smok, jak się chce to się potrafi.

Opublikowano

Zapraszamy do Gry 

Źle mnie zrozumiałeś :).

Chodzi mi o to że : Niby zwiększyliscie drop kamienii duchowych , a  pomimo 2h spędzonych w lesie na rękawiczce dropnąłem tylko 1 kamyka ! ( rozbitych z 30 metinów ) Biłem od 5:00 do 7:00.

Powinniście dodać że z każdego metka 85/90 leci kamol.. 

Wszyscy tutaj latają ze skilami na G1 bo nie da się wbić bez IS'a skila....

Druga sprawa - Metale ( drop teraz jest ok) nawet zwiększać nie trzeba.

Nie mówie że nic nie robicie . Tylko ogarnijcie te skile OK? :)   Narazie nie ma hejtu o to bo nikt nie skupia się na pvp , więc ma gdzieś skile czy g1 czy P. 

Ale jak zaczną się PVP , ludzie będą mieli skile na P ( Ci z IS)  , a inni bez szans na wbicie to będą się irytować.

Czekam na odpowiedź. 

Także zapraszam na serwer ! :) Świetnie się gra. :) I mnóstwo ludzi :)

Opublikowano

przecież ja expiąc przez bite 4h ~ nawet nie na dużym spocie szponów, bez is, bez hwanga, bez pd z red lasu, wbiłam normalnie 75lv.. szamanką smok, jak się chce to się potrafi.

Pewnie znalazłaś jakiegoś murzyna, który wbija Tobie lvl, więc nie pisz Ja* :) 

Opublikowano

a tu cie zagnę, expiłam sama, dostawałam już migreny od tych wszystkich wp z ich pro rozproszeniem, ale tak jak mówiłam, dla chcącego nic trudnego.

Opublikowano

Od 75 lvl zaczynają się schody żeby dobić 80 bo cięzko jest w wieży z zin'kami nawet mentalem z hwangiem i wierzchowcem ^^

Zawsze to jakaś robota :>

✭ 75 łapek w górę oraz 600 wyświetleń i dodaje nowy odcinek !
✭ Zapraszam także na Facebooka: 

https://www.youtube.com/watch?v=HHuUGTC5LR0&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

Opublikowano

Od 75 lvl zaczynają się schody żeby dobić 80 bo cięzko jest w wieży z zin'kami nawet mentalem z hwangiem i wierzchowcem ^^

A to nie miało być czasem tak, że od 90lv + trzeba się pomęczyć? ;> 

Tu jest max 160, a nie 99-120... ;)

Opublikowano

Dodalibyście jakąś łatke na słyszenie głosów skilli?

Napisz na forum w dziale "propozycje" jeśli zostanie przegłosowane to na pewno zostanie to wprowadzone.

A Ty co prorokiem jesteś ? zamiast pierdzielić smuty o murzynach to sam byś wszedł i sprawdził bo twoje trollowanie tu w temacie jest zbędne.

Nie ma żadnego problemu jeśli chodzi o wbicie 75 lvla

Opublikowano

przez 2 dni zbieralem małze ,żeby je w 10 minut all spalić = dalej eq +6 nwm czy to specjalnie zrobione ale wszystko normalnie jest pod cięzki hard zrobione .
CHyba nigdy team nie gral na medium/easy. co do expa to moglby byc lepszy i eq lepiej dostepne (ulepszacze i mniej paleń) .. Server narazie syf .. Czekamy na  lepsze dostepnosc ulepszaczy(małzy i pereł) a po tym expic bd sie lepiej :))

Opublikowano

przez 2 dni zbieralem małze ,żeby je w 10 minut all spalić = dalej eq +6 nwm czy to specjalnie zrobione ale wszystko normalnie jest pod cięzki hard zrobione .

CHyba nigdy team nie gral na medium/easy. co do expa to moglby byc lepszy i eq lepiej dostepne (ulepszacze i mniej paleń) .. Server narazie syf .. Czekamy na  lepsze dostepnosc ulepszaczy(małzy i pereł) a po tym expic bd sie lepiej :))

No masz rację, jak większość osób tutaj. Gram od 2 dni, w sumie jakieś 600 minut, 70 level, eq, tzn. stal, bronie 65/75 jest ciężej zdobyć niż na PL'u <BEZ JAJ>.

Zróbcie coś z tym wszystkim bo jest masakra ;;

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Człowieku ciężej niż na Plu !? Niezłe dałeś.

Ludziska piszcie wejdźcie najlepiej na tsa albo na forum MPCforuma i piszcie, wczoraj robiłem listę przekazałem ją dalej i zmiany zostały wprowadzone(takie jak w rozwiązanym) bo większość tak chciała. Piszcie też na forum MPCforuma i odpowiednim dziale to nie trudne:d

Serwer jest świeży jak ciepła bułeczka więc ma prawo mieć "niedociągnięcia" później to będzie sama przyjemność grania no ale dzięki za te uwagi:)

Czy zawsze musi być tak ze gracze muszą mieć wszystko na wyciągniecie ręki? Żeby być kimś trzeba się starać.

Opublikowano

Napisz na forum w dziale "propozycje" jeśli zostanie przegłosowane to na pewno zostanie to wprowadzone.

A Ty co prorokiem jesteś ? zamiast pierdzielić smuty o murzynach to sam byś wszedł i sprawdził bo twoje trollowanie tu w temacie jest zbędne.

Nie ma żadnego problemu jeśli chodzi o wbicie 75 lvla

75 może i nie ale postanowiłem dalej grać i na 89 lvl mam 0.01% za moba na zinach

uważasz że taki exp powinien być na serwerze medium easy?

czekam na odpowiedz

Opublikowano

https://www.facebook.com/WeeZyHakeRR

Bardzo fajny odcinek, na serwerze gram mam 70 lvl i sądzę, że jest bardzo bardzo podobny do s1, ale no cóż 

Opublikowano

Bardzo fajny odcinek, na serwerze gram mam 70 lvl i sądzę, że jest bardzo bardzo podobny do s1, ale no cóż 

Nie pierdol darwor tylko graj :)

85 lvl wbity jak narazie więc lecimy z tematem grubo D:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...