Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Altros2.pl [Dedyk] [Easy]

Wilku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bylo to robic przed startem , bo teraz to juz troszke za pozno , kto mial odejsc to odszedl i raczej nie wroci.

200 zmianek 100kk padlem , tak zmieniliscie to ale jest to przykład tego ze zrobiliscie serwer byle jak .

Prawie kazdy post pod prezka jest negatywny , co sie dziwic oby tak dalej .

• Odpowiedzi 352
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer padł szybciej niż się spodziewałem :)
Macie tyle hejtów że nie muszę chyba nic dodawać :)

Nie zostaje mi nic innego jak zaprosić Was na prawdziwy serwer Batios.pl
Serwer od 30 minut stoi na nowej maszynie i gra się zajebiscie.
Aktualizacja też była 30 minut temu
Proponuje wejść na forum Batiosa po więcej informacji

www.xxx

Opublikowano

Yyyy ... Serwer jest cały czas On-Line. Nie wiem o czym Ty gadasz ... Widać ze reklamujesz konkurencje ;)

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Yyyy ... Serwer jest cały czas On-Line. Nie wiem o czym Ty gadasz ... Widać ze reklamujesz konkuręcje ;)

Widać, że lekcje polskiego omijałeś szerokim łukiem w gimnazjum.

@av Serwera nie polecam, szkoda czasu, a i tak bez IS'a nic nie ugrasz :)

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

server easy/medioum??

hahaha medium/hard!
server robiony pod is + 0 ogarniecia ze strony administracji tylko kasa kasa i kasa 

+ lizanie dupy innych  administracji przez zwyklych graczy = ban za free 

dziekuje 

001ec5cb680b285a.png?1425487560063

Opublikowano

Same negatywne komentarze... cos musi w tym być więc nie zagram, ale chociaż fajna nute dorwałem ;]

Serwer ssie!
Opublikowano

Na Medium/Easy powinny zęby orka dropić na każdym lvl i i reszta do biologa a tu nawet nie dropi na 30 lvl i jak dropnie to święto a po drugie moby nie powinny tyle  bić moim zdaniem zrobiliście wszystko pod harda i to naprawdę tak samo te sakiewki MPCforuma czy jakoś tam  po prawione tak  niby bo nie są to tez śmiechu warte pierw zrobcie serwer do porządku bo moim zdaniem serw wogule nie do pracować wygląda na to jak by tylko przeniesiony z s1 do s2 i podwyższony letko exp i  lvl nic więcej się nie rożni i w dt moby bija nie samowicie jak widac malo gra ninji najwiecej sur serwer wam nie wyszedł

Opublikowano

To są moje sugestie

Powiększyć resp metków

Dodać potki szybkości i ataku

Wiecej metinow i troszke osłabyc moby  moim zdaniem

Opublikowano

Dajcie spokoj- malysz musi sobie odbic te 30k pln co mu niby fubu ukradl :p

Serwer oczywiscie nie polecam- mial byc medium/ easy a wyszlo cos nie wiadomo co.

Opublikowano

Dajcie spokoj- malysz musi sobie odbic te 30k pln co mu niby fubu ukradl :P

Serwer oczywiscie nie polecam- mial byc medium/ easy a wyszlo cos nie wiadomo co.

Heh z tym Nie wiadomo co to masz racje :) Moim zdaniem serw jak ktoś umi to łatwo zrobic ale dopracować to gorzej moim zdaniem zostało z s1 skopiowane all

Opublikowano

już dusi sm na samym początku(20% promocja), szkoda mi ludzi co wrzucą tam hajs haha, a on i tak się zawinie z obydwoma serwerami za jakiś czas i uzasadnij to tym że serwer sam na siebie nie zarabia, co będzie oczywiście prawdą, ale on już o tym wie od początku że ten syf upadnie

Opublikowano

serwer identyczny jak s1 tylko dodane nowe sety i mapki. Ceny jak i itemki w isie cholernie drogie, rozumiem na hardzie, ale na mediumie/easy zeby wierzchowiec kosztowal 30 zl? albo pet 30-40? no bez przesady. Wsumie po serwerze Malysza mozna bylo sie tego spodziewac, ale myslalem ze bedzie cos lepszego niz s1.

TqL

6dIB3s_s2.jpg

Opublikowano

Kolejny serwer postawiony na szybka kase na stracie :)

s1 nie wypalił, teraz kolejny s2 . Już dzień po starcie widać ze padnie szybciej niż obawialiśmy się . Szkoda czasu.

Serwera nie polecam.  Ceny w IS z nieba wzięte, a bez IS gofno co osiągniesz w grze. 

Opublikowano

Oczekiwałem czegoś lepszego, o niebo lepszego - zawiodłem się..

Nie polecam ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Chciałęm zrobić sobie ebonitki na +9 hmm....

DO +5 - 100 % . Na + 6 - Pali jak nie wiem ,. Ale nie chce ulepszaczy.

+7/+8/+9 = po 2 małże na każdy +.

Podsumowując = 26 małży - Tarcza +6. Pali jak na MPCforumie s 1. 

Co powinni zrobić :

1 . WIększ resp metków

2. Powiększyć lekko spoty

3. DODAĆ METAL ZA NP. 5kk

4. ZWIĘKSZYĆ LEKKO SZANSĘ NA ULEPSZENIE.

5. ZWIĘKSZYĆ SZANSĘ NA DROP RZECZY DO BIOLOGA  I powiększyć spoty na BO !

Opublikowano

@Peruns5k , dzięki za tę uwagę- jeśli chodzi o ew. zmiany proszę pisać tutaj lub na forum MPCforuma .Myślę że zamiast spamować jakimiś formułkami i zmieniać "nie polecam bla bla bla" to może napisalibyście coś więcej, co myślicie o tym, co można zmienić poprawić. Jak macie zamiar zachowywać się jak zgimbusowane młotki to może "wspólnie byśmy doszli" do konsensusu i 'razem' (tak jak pisałem wcześniej) przeprowadzilibyśmy ew.zmiany/poprawki.

Dajcie spokoj- malysz musi sobie odbic te 30k pln co mu niby fubu ukradl :P

Kolejny serwer postawiony na szybka kase na stracie :)

s1 nie wypalił, teraz kolejny s2 . Już dzień po starcie widać ze padnie szybciej niż obawialiśmy się . Szkoda czasu.

Serwera nie polecam.  Ceny w IS z nieba wzięte, a bez IS gofno co osiągniesz w grze. 

Hihi banda sługusa Bufu nie śpi. To dobrze :)

Opublikowano

@Peruns5k , dzięki za tę uwagę- jeśli chodzi o ew. zmiany proszę pisać tutaj lub na forum MPCforuma .Myślę że zamiast spamować jakimiś formułkami i zmieniać "nie polecam bla bla bla" to może napisalibyście coś więcej, co myślicie o tym, co można zmienić poprawić. Jak macie zamiar zachowywać się jak zgimbusowane młotki to może "wspólnie byśmy doszli" do konsensusu i 'razem' (tak jak pisałem wcześniej) przeprowadzilibyśmy ew.zmiany/poprawki.

Ale ty lizesz dupe tej administracji, kazdy wie ze to syf dla kasy i tyle mial byc latwiejszy od s1? a jest jeszcze trudniejszy xD XD beka.

@AV: Powiększycie exp?

Opublikowano

To co napisałem to poprawcie. I będzie ok. Dodajcie metal i zwiększcie lekko szansę ULEPSZENIA. 

Tutaj są 4 sety broni.. NIe moze palic jak cholera już na pierwszym. 

Czekam na zmiany :)

Opublikowano

Zamilcz psie łakomy na hajs :)

Nie można napisać, że server zjebany ''bo jesteś od fubu'' itp. Idiotyczne jak większość subujacych malysza

Małysz taki wielki poszkodowany, płacz co odcinek o te 30k zł (oczywiscie to fake ale to taki szczegol) a servery stawia pełną parą :)

Oczywiscie pozdrawiam

P.S

5348fe849236b.png

Dowiesz się w swoim czasie ;]

Opublikowano

• zmienić ceny zmianek, żeby można było BS'a postawić
  • zmienić wartości bonów na maxy lub 3 maksymalne wartości chociaż
  • wyjebać itemy z IS'u, które dają zbyt dużą przewagę nad pozostałymi
  • dodać do npc ataki, obrony, dłonie, rosy
  • zmienić system wbijania skilli na P, kamienie powinno się czytać co 1s, a drop powinien być z każdego metka 70+
  • dodać magiczne metale do npc
  • zrobić reset postaci i wystartować na nowo z ww. poprawkami

Pozdro 

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

• zmienić ceny zmianek, żeby można było BS'a postawić
  • zmienić wartości bonów na maxy lub 3 maksymalne wartości chociaż
  • wyjebać itemy z IS'u, które dają zbyt dużą przewagę nad pozostałymi
  • dodać do npc ataki, obrony, dłonie, rosy
  • zmienić system wbijania skilli na P, kamienie powinno się czytać co 1s, a drop powinien być z każdego metka 70+
  • dodać magiczne metale do npc
  • zrobić reset postaci i wystartować na nowo z ww. poprawkami

Pozdro 

bez tego startu od nowa .  

i BEZ ROSEK w IS i innych wspomagaczy

I bez ZMIANEK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...