Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Altros2

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 613
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam ze względu na Małysza. Na s1 była wielka porażka bo czekałem tyle czasu na jakąkolwiek pomoc z ich strony nie otrzymałem nawet kur... odpowiedzi odrazu temat usunięty i ban na tydzien na forum, a pisałem temat o tym, że znikneły mi 2-kupony SM i gunwo pomogli.

MALYSZ DRUGI FUBU!

Pozdrawiam (hejterem nie jestem, bo grałem na s1 i grało się dobrze tylko administracja)

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

Opublikowano

Forum MPCforum2 będzie oddzielnie od MPCforum1? Jeżeli tak, to kiedy będzie ON? :)

Opublikowano

Proponuje nic nie kupować z IS-u przez pierwszy tydzień , bo Małysz nie jest żadnym świętoszkiem i dużo za uszami ma.

Forum kiedy ?  To z s1 będzie ?

Opublikowano

Forum MPCforum2 będzie oddzielnie od MPCforum1? Jeżeli tak, to kiedy będzie ON? :)

Tak będzie oddzielne na s2 będzie ip.board.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Kiedy bedziesz w Dlaczego ja?

Truty only rip?

Nie tylko będziecie mogli truty zdobyć jeszcze z innych bossów ale będzie można trutę ulepszać na inną broń :)

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Ooo odezwał się wszechwiedzący ... doo spania dzieciaku .... Typowy polaczek. ;)

Dorosly/a sie odezwala. Pisac nie umiesz i go osadzasz ze jest gimbusem i wogole? Moze i jest ale nie jest takim gownem jak ty ktory daje sobie w profilu 22 lata i sie wymadrza ze mpcforum od 20lat powinno byc hahahahahhaahahah. To bys mogl/a za 6 lat minimum wbic tutaj ;] Po twoim pismie to wywnioskowalem i jeszcze strasznie sie powtarzasz napinaczU:P

@Skad metale?

Opublikowano

Kiedy bedziesz w Dlaczego ja?

Truty only rip?

Wiedzma , ripek , gienek , smok , bossy na nowych mapach

Małyszku i co znowu ddos w konkurencje będzie walił ?

Nikt nic nie walil , najlepiej kup pliki za 25 zl , ukradnij od Nas nazwe , nawet ulozenie literek ;) . Aaa i placz ze niby Malysz wystawia boty u Ciebie na hamachi

Opublikowano

Zmienicie tych handlarzy czy nie ?
Bo to jak ma być Medium/Easy to ci handlarze biedni dość nie sądzicie ?

Dropnie w red lesie rękawica i pd na 3h zdejmowany jak na PL czy chcecie, tylko IS takie rzeczy zostawić?

@ A gdzie rosy /wody :> ?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Wiedzma , ripek , gienek , smok , bossy na nowych mapach

Nikt nic nie walil , najlepiej kup pliki za 25 zl , ukradnij od Nas nazwe , nawet ulozenie literek ;) . Aaa i placz ze niby Malysz wystawia boty u Ciebie na hamachi

Po 1 hamachi to ty sobie możesz zrobić :)

Po 2 zobacz date wrzucenia prezentacji.

AlioS2 wzięło się od Ralios lecz domena AlioS.pl była zajęta :)

Opublikowano

Po 1 hamachi to ty sobie możesz zrobić :)

Po 2 zobacz date wrzucenia prezentacji.

AlioS2 wzięło się od Ralios lecz domena AlioS.pl była zajęta :)

Pierwszy serwer MPCforum drugi pod serwer jakiegos hamachi aka 2d to twoje 

Potem kupiles pliki za 25 zl sms'em do ktorych dodales moze 1 rzecz z epvp wiec pozdro 

Idz na swoje hamachi tam . I nie hejtuj bo to Ci nic nie da . Pozdrawiam Kei. ;)

Opublikowano

ile przewidujecie graczy na starcie?

@up daj od razu na g1

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

słuchajcie mam takie pytanie, chcecie od razu skile na g1 ?  czy  zostawić tak jak jest że 10 ku do g1?

g1

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

ile przewidujecie graczy na starcie?

@up daj od razu na g1

ciężko coś powiedzieć ale z tego co widać po presce to jest wielka aktywność i wiele wyświetleń a co najlepsze jeszcze reklama nie ruszyła :)

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Gra na MPCforum.pl opierala sie tylko na IS'ie tak samo bedzie na s2, pamietam keiuska teraz gm dawniej gracz MPCforuma, chlop tyle w is wpakowal ze za ta sume cygan by cala rodzine utrzymal przez pol roku i jakos nie blyszczal na serwerze poza filmami na YT a gdzie tam cala topka? placenie za tak marna rozrywke to glupota do tego ci ktorym placisz maja na cb wyjebane moim zdaniem to porazka i wielu tego doswiadczylo na MPCforum...

Opublikowano

małysz, przekonaj nas nie ze olejesz s2 jak s1, bo jak ma być to co na s1 to powiedz z góry ^^

Coś koło niedzieli ukaże się filmik w którym myślę że was do tego przekonam jak? pokazując wam pewną rzecz ale sami się już przekonacie co tam będzie.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Gra na MPCforum.pl opierala sie tylko na IS'ie tak samo bedzie na s2, pamietam keiuska teraz gm dawniej gracz MPCforuma, chlop tyle w is wpakowal ze za ta sume cygan by cala rodzine utrzymal przez pol roku i jakos nie blyszczal na serwerze poza filmami na YT a gdzie tam cala topka? placenie za tak marna rozrywke to glupota do tego ci ktorym placisz maja na cb wyjebane moim zdaniem to porazka i wielu tego doswiadczylo na MPCforum...

Do tej pory najlepsza ninja na serwerze od kad odszedl DajMietusa , do perfect eq brakuje mi tylko kolczykow ;)

małysz, przekonaj nas nie ze olejesz s2 jak s1, bo jak ma być to co na s1 to powiedz z góry ^^

Zalozymy sie ze tak nie bedzie ? Jest wiecej osob do pomocy wiec nie ma lipy ;)

Opublikowano

Skoro to EASY/medium to skille powinny być łatwe do zdobycia - albo na start albo od danego poziomu, np 50lvl - G, 70 lvl - P.

Dropienie książek i kamoli podchodzi pod harda, a nie pod serwer easy, zresztą tak jak wiele elementów z tej prezentacji.

Opublikowano

Wszystko ładnie, prezentacja jest naprawdę boska ale... Dlaczego karacie nas tymi broniami i zbrojami z pl'a? Jejkuu ;/ Już tylu graczy wypowiadało się że to się po prostu nie podoba. Pomijając ten fakt, ostatni set broni jest naprawdę w porządku :)

Macie forum, TS'a?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...