Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Altros2

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla niektórych wystarczy przeszłość i znajomość Administracji :)

Właśnie chyba było na odwrót przy prezentacji się wypierał a teraz się ujawnił w 100% nawet na vlogach razem zemną był,a dlaczego się z początku nie ujawniał jak dobrze wiecie jaka była sytułacja z Dracosem i pseudo technikiem Adim moja reputacja bardzo na tym ucierpiała i dlatego wolałem aby proboszcz został w ukryciu, a co do hejtu zawsze ją mieliśmy na mpc forum i zawsze ona będzie nic na to nie poradzimy każdy ma przecież prawo napisać swoją opinię na temat serwera i do wybierania członków swojej ekipy mogłem wybrać osoby które bardzo ładnie zaprezentują serwer że by nie było wcale hejtu ale taki serwer by padł po 5 dnicha no i po co to komu.

BKHXTTo.jpg

• Odpowiedzi 613
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka z tej strony adi/adiros jak kto woli, server malysza POLECAM !

tamto konto "adiros" nie jest juz moje jakas kurwa sie podszywa i pisze posty w moim imieniu, co do samego malysza nic nie mam, ja uwazam ze topor wojenny zakopany bo nie ma po co walczyc i to dziecinne, a s1 jest jak widac stabilny, prawie pol roku za nimi, wiec i s2 wam polecam :)
Adi

Opublikowano

Polecam serwer.

Małysz, derin, proboszcz i reklama w postaci filmu Jaszczura jak sie nie mylę :]

Będzie pompa grać tu!!!

Opublikowano

no tak, małysz, proboszcz, największe przekręty na scenie mt2 xD jest co polecać :)

Oj ty płaczy dupku podaj mi chociaż jeden dowód na małysza :) oczywiście dowód konkretny a nie rozmowa dwóch kolegów na gg co o mnie piszą.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

no tak, małysz, proboszcz, największe przekręty na scenie mt2 xD jest co polecać :)

Wypowiada się na taki temat osoba, która praktycznie z metin2 nie ma nic do czynienia, a no tak zapomniałem takie czasy gimby zaczną pisać głupoty, a wy łykacie wszystko jak dziw** na łazarskich rejonach ;) 

@ 360 odpisz na PWW 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Serwer wydaje się być całkiem spoko chociaż drugi set broni moglibyście zmienić

B`s dozwolony? (jeśli tak to czy będzie opcja abyście dodali wbudowanego) ??

ponawiam pytanie 

Będzie toogle skilli ( czy coś takiego)?

Opublikowano

ponawiam pytanie 

Będzie toogle skilli ( czy coś takiego)?

Wygląd broni zostanie taki jak jest ale są dodatkowe bronie które nie są ukazanie w presce.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

o kolejny serwer Malysza pod hajsik, s1 lada chwila padnie jak pojawi się s2, ciekawe po ilu s2 padnie ;)

oj hhi musze ciebie zdziwić jakoś s1 już miało paść 2 dni po starcie a dalej stoi :)

A forum będzie koło poniedziałku wtorku w zależności kiedy otrzymamy je.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

oj hhi musze ciebie zdziwić jakoś s1 już miało paść 2 dni po starcie a dalej stoi :)

A forum będzie koło poniedziałku wtorku w zależności kiedy otrzymamy je.

Mój też miał paść 2 dni po starcie i stoi dalej :p

Opublikowano

Po C*uj Hejtujecie ten serwer ??

Nie chcecie grać to nie grajcie i nie piście głupie posty Typu "o kolejny serwer Malysza pod hajsik / serwer padnie po 2tygodniach"  aby zniechęcić gracza do zagrania na MPCforum S2

tcul.jpg

Opublikowano

Nie nie bedzie toogle skill

Po C*uj Hejtujecie ten serwer ??

Nie chcecie grać to nie grajcie i nie piście głupie posty Typu "o kolejny serwer Malysza pod hajsik / serwer padnie po 2tygodniach"  aby zniechęcić gracza do zagrania na MPCforum S2

Dokladnie :)

Kiedy będzie działać forum?

Do 2 dni 

o kolejny serwer Malysza pod hajsik, s1 lada chwila padnie jak pojawi się s2, ciekawe po ilu s2 padnie ;)

dziwne ze stoi juz mial padac na starcie :)

Opublikowano

Ładnie to tak nabijać wyświetlenia? ;-)

Nabijać wyświetlenia ??... yyy ... w sumie nie zdam pytania. Połowa pisze ze są nabijane a nie widzą jaką mamy reklame. Standardowo można sie już przyzwyczaić ;)

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Ładnie to tak nabijać wyświetlenia? ;-)

Tak tak, nabił : 138140 wyświetleń

Fuck logic :D 

A raczej wydaje mi się, że są uczciwi i nie korzystają z jakiś klikaczy czy coś:0 

1356027733523041.png

"Ashes to ashes and dust to dust"

Oto nowa historia zwykłego człowieka:

Members====>???====>???====>???

Opublikowano

Nabijać wyświetlenia ??... yyy ... w sumie nie zdam pytania. Połowa pisze ze są nabijane a nie widzą jaką mamy reklame. Standardowo można sie już przyzwyczaić ;)

Do mnie tak samo jakis kolo pisal , probowal ze mnie zrobic jakiegos idiote ale mu sie nie udalo . 

Tak tak, nabił : 138140 wyświetleń

Fuck logic :D

A raczej wydaje mi się, że są uczciwi i nie korzystają z jakiś klikaczy czy coś:0 

Nic takiego nie jest robione , swiadcze glowa :)

@ Zostają dodane własnie 3 nowe mapy, do dropienia ulepszaczy ;). Będzie moc 

Bedzie pompa ;d 

Opublikowano

Bardzo zachęcająca prezentacja, polecam jak najbardziej :]

Opublikowano

To samo co na s1 więc nie polecam. Przekrętów, że chej !.

Jakie przekręty? Proszę o twarde dowody. Nie, nie kał. Bo to zaczyna być żenujące. Tak samo, jak pisanie, iż Administracja nie będzie interesować się serwerem... Jasnowidz? To, że jeden priv został olany (nie wiem, nie grałam tam, ale ktoś tu tak napisał), to nie znaczy, że z następnym będzie tak samo/podobnie :)

Co dają te wyświetlenia na forum? Rozumiem nabijać wyświetlenia na YT, ale na forum? Ja np. patrzę na ilość komentarzy, kto wypowiada się, ale wyświetlenia? :huh:

Serwer jak najbardziej polecam.

Opublikowano

Wygląd broni zostanie taki jak jest ale są dodatkowe bronie które nie są ukazanie w presce.

beeeka ziomek go pyta o toggle na skillach a ten o chlebie xD profezjonał ładminisłatrosz

nie polecam

oLqzgYC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...