Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Altros2

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogliście już poprosić Nixa, żeby zrobił wam coś nowego.

Nie wiem czy graczy zachęci granie na tych samych plikach, na których stoi s1.

Mimo to życzę powodzenia.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

• Odpowiedzi 613
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gratulacje małysz nowych kontaktów ze złodziejem :) ProBoszcz 'Veritas de Santare' pamiętaj Wojtuś ;)

@

Generalnie nic ciekawego w serwerze, same starocie oprócz zbrojek nowych, czyste pliki jest tutaj coś nowego ? Konkurencja bije na głowe ten serwer, no moze fajna oprawa graficzna . Nie polecam ze wzgledu na Proboszcza bo jest złodziejem :)

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Szykuje się naprawdę fajny serwerek, nawet widać po aktywności że będzie troszeczkę ludzi :)

Serwer oczywiście jest postawiony przez odpowiedzialne osoby. Ja osobiście jestem techniczą pomocą dla graczy.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Fajny serwerek? szkoda ze opuscili MPCforuma dawno temu

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Prezentacja - pierwsza klasa. Jednak sądzę, że większość zagra ze względu na kierzek :P Ogólnie bardzo podoba mi się, nie są przekombinowane bronie/zbroje. Szkoda, że z wachlarza robi się laskę i dzwonki takie sobie ;c Powodzenia z serwerem, oby stał dłuuuugo! :)Polecam!

Opublikowano

Fajny serwerek? szkoda ze opuscili MPCforuma dawno temu

Oczywiście zaniedbaliśmy nasze relacje z graczami i potrafimy się do tego przyznać oraz też uświadomiliśmy sobie że tak nie może dalej być i wprowadzimy wiele rozwiązań aby was tym razem nie zawieść zresztą co ja mogę pisać sami zobaczycie, jeszcze raz bardzo przepraszamy:( ale mamy nadzieje że zawitacie u nas pomimo tego hejtu który następuje ze strony konkurencji.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

"Czy będą nowe osoby do pomocy? " :Tak będą aby pomagać GRACZĄ "

To wers z górnej części prezentacji w "Informacje Dodatkowe"

nie wiem kto jest takim niedorozwojem żeby popełniać tak rażące błędy ortograficzne ale pozdrawiam tą osobe.

To pewnie ten "Małysz" którego FuBu wywalił z teamu na Balmorze bo rozdawał yangi, a potem nagrał na YT film że to niby FuBu rozdawał

Prawda jest taka że obaj rozdawali.

NIE POLECAM SERWERA !!!

- Koledzy tego Małysza będą na serwerze wspomagani przez administracje

- Itemki z NAVI będą dosłownie latały po serwerze

- Bugów będzie więcej niż graczy

- Jak jakimś cudem serwer wytrzyma dwa tygodnie to Małysz go zamknie bo zarobi swoją kase.

NIE POLECAM, SERWER NAWET SAM W SOBIE TO DNO

Opublikowano

Oczywiście zaniedbaliśmy nasze relacje z graczami i potrafimy się do tego przyznać oraz też uświadomiliśmy sobie że tak nie może dalej być i wprowadzimy wiele rozwiązań aby was tym razem nie zawieść zresztą co ja mogę pisać sami zobaczycie, jeszcze raz bardzo przepraszamy:( ale mamy nadzieje że zawitacie u nas pomimo tego hejtu który następuje ze strony konkurencji.

Jakiego kurwa hejtu, większość jest uzasadniona właśnie tym co zrobiliście na S1, a raczej czego nie zrobiliście. Lecicie na hajs i tyle. By wam na tym nie zależało to byście się s1 zajęli, a nie s2.

io7e.jpg

Opublikowano

Miszczu i co znow mam ladowac kase jak wczesniej? znowu bedzie lipa a kasa bedzie znikac... dlatego zaczekam sobie z miesiac i moze dopiero wbije bo wiadomo kasy nikt mi nie odda

Opublikowano

@ `Hejter widać ze miękką fają jesteś robiony. ;). Jakie to słodkie jak konkuręcja sie męczy :) i jesteś taki nieudolni :P mmmm. Aż miło się czyta jak takie pionki pocą się przed kompem 

BKHXTTo.jpg

Robię prezentację serwerów /banery / sygnatury i inne 

ZAPRASZAM WWW.MPCforum.PL/ 11 Kwiecień START MPCforum 2 :)

Opublikowano

nie wiem kto jest takim niedorozwojem żeby popełniać tak rażące błędy ortograficzne ale pozdrawiam tą osobe.

To pewnie ten "Małysz" którego FuBu wywalił z teamu na Balmorze bo rozdawał yangi, a potem nagrał na YT film że to niby FuBu rozdawał

NIE POLECAM SERWERA !!!

- Jak jakimś cudem serwer wytrzyma dwa tygodnie to Małysz go zamknie bo zarobi swoją kase.

No niestety muszę ciebie zdziwić jakoś nikt nigdy na mnie żadnych dowodów nie ukazał, możemy się pochwalić serwerem MPCforum.pl który do dnia dzisiejszego stabilnie stoi i przy starcie jak i podczas gry nie było żadnych problemów związanych z atakami czy włamaniami a stoi już jakieś 5 miesięcy więc jak kolego widzisz serwer nie został zamknięty po dwóch tygodniach :))

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA !!!

Kolego twój nick mówi wszystko .  Nikt tego nie weźmie pod uwagę :) 

Opublikowano

Zgadzam sie moze nie ma atakow ale graczy coraz mnieeeeej, nie zebym zniechecal czy cos...

Chetnie bym pogral u ciebie bo z kasa i tak nie mam co robic, ale h.uj wie czy kase nie wywale w bloto

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA !!!

Masz dowody na itemy z navi? Nie to wypierdalaj :* Hejterku zjebany

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA !!!

Koledzy Malysza beda wspomagani ? hahaha czym ? Czytasz wypowiedz jakiegos gimba ktory nie umie grac i pisze Kei lize dupe , Kei jest lizodupem , Kei nie umie grac . Cofnijmy sie do PL'a starych serwerow kto byl w Topce  ? Kei a czemu bo lizal dupe zalosne strasznie . Motywujecie mnie takim pisaniem ;)

Itemki z NAVI ? Ciekawi mnie to bo grajac na s1 nie widzialem nic podejrzanego , wiec o czym Ty piszesz ? . Co chcesz przez to osiagnac 1 lapke od Admina z ZooMt2?

Dziwne bo wszystko jest ogarniete ;)

Dwa tygodnie Malysz zamknie i co ? I Bedzie prezka MPCforum3? Smieszne haha . Skompromitowales sie ;) 

Zgadzam sie moze nie ma atakow ale graczy coraz mnieeeeej, nie zebym zniechecal czy cos...

Chetnie bym pogral u ciebie bo z kasa i tak nie mam co robic, ale h.uj wie czy kase nie wywale w bloto

Da4ek nikt nie kaze Ci pakowac w IS'a przeciez za yang tez bedzie cos w grze dostepne ;)

Kolego twój nick mówi wszystko .  Nikt tego nie weźmie pod uwagę :)

Masz racje tak jak up napisalem ;) . Cyrk na kolkach ;)

Jakiego kurwa hejtu, większość jest uzasadniona właśnie tym co zrobiliście na S1, a raczej czego nie zrobiliście. Lecicie na hajs i tyle. By wam na tym nie zależało to byście się s1 zajęli, a nie s2.

Moze i na s1 bylo zaniedbane cos bo Administracja miala duzo roboty , teraz tak nie bedzie bo jest wszystko ogarniete + pare osob wiecej w teamie jest . Tak wiec pomoc bedzie leciala na bierzaco . 

Pozdrawiam Kei. ;)

Opublikowano

To pograj bez isa, nie musisz nic wydawać zresztą zobaczysz jak fajne itemy z isa zdobyć za misje wszystko w moim filmikach pokaże.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Wojtek on dostał SM.. ja też chcę ;(

Małysz gdzie mój pro elo wachlarz ;(

Puste wypowiedzi hejterów, przydupasów konkurencji, ludzie bądźcie obiektywni..

Przeczytałam Całą zapowiedź, post w post i nie znalazłam dowodu, aby móc wierzyć w wasze hejty..

Czy to warto się pocić na forum, serwer jest na tyle dobry, że dam sobie rękę uciąć, że połowa i tak będzie grać.

c8f7.png

Opublikowano

Tak, tak obiecuj dalej :P

Serwer jak najbardziej zapowiada się zajeb**** tak samo jak s1 :P. Ale kto grał na MPCforumie to wie jaka jest administracja :)

Po wbiciu na MPCforumie 120lv dnia 23.02.2014 po dzień dzisiejszy ( 3.04.2014 ) dalej nie dostałem nagrody...

A jak wszyscy wiedzą obiecywałeś na początku serwera, że będzie zajeb**** nagroda po czym głupio się tłumaczyłeś, że nie macie hwanga w plikach... No spoko ale przez 2 miesiące nie dodać?

To świadczy o tym, że lecisz na kase jak nie powiem kto :)

Tak samo było z nagrodą po notatkach robiliście przerwe to za każdym razem było " teraz powinny dzialać" Od Stycznia spamowałem na forum/TS i jeszcze mnie banowałeś za "kłamstwa"

Może wypowiedz się na ten temat MALYSZU, hmm pewnie znów napiszesz, że za tydzień, albo "to nie Ja z tym robie tylko oni"

NIE POLECAM SERWERA w 100% ZE WZGLĘDU NA MAŁYSZA! :)

Pozdrawiam XxMSxX-Straciatello

MS-Straciatello

Opublikowano

KURWA już spam i kłótnie kto komu dał itemy. Wypierdalać. PS: Trzeba dodać na MPC takie cos jak ZAKAZ komentowania Serwerów Przez innych Administratorów którzy mają własny serwer bo kurwa to już się nudne robi....

Na chuj oceniać coś czego jeszcze nie ma? Kurwa co będzie to będzie, ludzie i tak będą grać więc darujcie sobie pierdolenie od rzeczy. Co nagle jesteście Lepsi i nigdy nie daliście itemów kolegom? hahahah

Opublikowano

Spoko loko leszcze :)

To że was jest 10383, a ja 1 nie zmienia faktu że pisze się

Graczom, a nie tak jak to napisał Małysz "Graczą"

Haha.. Graczą :D jak to wogóle brzmi :)

Jak powiem to jutro Jarkowi na TSie to jebie ze śmiechu. :)

Leszczyk którego wyjebali z Balmora TEAM stworzył swój serwerek na pare dni.

Weź chłopie lepiej nie bierz się za tworzenie serwerów MT2 bo nie nadajesz się do tego.

Zostaw to ludzi"om" którzy się na tym znają.

a Ty możesz wypierdalać studiować słownik ortograficzny analfabeto :)

SERWERA NIE POLECAM, SZKODA CZASU, JEBNIE PO TRZECH DNIACH.

Opublikowano

Weź chłopie lepiej nie bierz się za tworzenie serwerów MT2 bo nie nadajesz się do tego.

Nie każdy informatyk musi znać polski xD tak to bywa. ahhaaahh jak Kurwa nasz prezydent się pomylił i co ? Co to kurwa konkurs lub Dyktando ? haha

Opublikowano

haha, Jarkowi dobra kolego w tym momencie zabrakło mi słów :)))) aa Pozdrów jarka :)

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

haha, Jarkowi dobra kolego w tym momencie zabrakło mi słów :)))) aa Pozdrów jarka :)

Odpowiesz czy udajesz, że tego nie widzisz?

MS-Straciatello

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...