Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Altros2

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 613
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam bo bedzie to samo co na s1, już sie dowiedziałem wiele, a może nawet za dużo ile to jest przekrętów tam i co dziwne, dowiedziałem sie od osób które Wam pomagały przy serwerze.

Pomyliłeś zapowiedzi, chyba chciałeś to napisać w zapowiedzi Aslana, ponieważ powyższe słowa tyczą się do Was.

Serwer polecam MPCforum s1 stoi długi czas, więc ten też bd stał..

c8f7.png

Opublikowano

Dobrze,że na twoich "serwerach" nie ma przekrętów :)

@Topic

Bardzo ładna prezentacja,serwer polecam.

Nic nie wiesz to sie nie odzywaj, czasem po prostu za dużo na TS siedziałem i obserwowałem rozmowy pewnych osób tak samo na gg, zeby pozostać cicho. Nie siedze ciagle na dupie i wymyslam jakieś miłe słówka by lajków na zbierać.

Opublikowano

Up na s1 zrobily sie pustki.

Polecam zwiekszyc ilosc channeli do chociaz 6 , bo na starcie bedzie duzo graczy , za duzo na 4 channele.

Opublikowano

Zmieniłbym dropienie KU na dodanie ich do sklepu, w końcu to medium/easy. Polecam, bo Małysz.

Tak tylko ze postac jest cos warta jezeli KU sie dropi , zmniejszylismy do 10 ku do G wiec jest git ;)

Pokazujesz swój iloraz inteligencji który jest nie wyższy od ilorazu inteligencji kartki papieru.

Wisi mi to czy ktoś tutaj zagra czy nie , pisze bo mam do tego prawo. A na takich gównianych gotowcach nigdy w moim życiu nie zagram.

Ok idz na hamachi max online : 15

Ale mam bekę z tego Keia  XDDDDD. Patrzcie na ten temat, kanał Małysza. Spójrzcie jak liżą sobie nawzajem dupe. Jak serwer się skończy i kasa to z tych "przyjaciół" gejów zostanie tyle co po shizerze i innych muskach pedałach.

Nie polecam serwera bo padnie tak czy siak. A że ten jedynka nadal stoi to zasługa tylko i wyłącznie Proboszcza, który dostaje kasę. Jak ludzie przestaną ładować w IS'a i Proboszcz przestanie zarabiać to znowu zaczną się problemy gwarantuje.

Placz i naucz robic eq sobie ;) a nie przerabiasz bojowego 10 l 8 sila . 

Nic nie wiesz to sie nie odzywaj, czasem po prostu za dużo na TS siedziałem i obserwowałem rozmowy pewnych osób tak samo na gg, zeby pozostać cicho. Nie siedze ciagle na dupie i wymyslam jakieś miłe słówka by lajków na zbierać.

Ciekawe , jezeli na ts siedziales to kim jestes ? Ujawnij sie ANONYMOUS bo jakos Cie nie kojarze z TS3 

Pomyliłeś zapowiedzi, chyba chciałeś to napisać w zapowiedzi Aslana, ponieważ powyższe słowa tyczą się do Was.

Serwer polecam MPCforum s1 stoi długi czas, więc ten też bd stał..

Tak stoi , bedzie stal ;) . Pozdrawiam Kei. ;)

Opublikowano

Wszystkie multi konta które minusują film mój jak i Keia - pozdrawiam serdecznie <3 

CZEKAM NA -100 ŁAPEK !

COMEEE ALL MULTIKONTA URUChOMCIE ^^

https://www.youtube.com/watch?v=FoolqIxNWgU&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

Opublikowano

Tak tylko ze postac jest cos warta jezeli KU sie dropi , zmniejszylismy do 10 ku do G wiec jest git ;)

Ok idz na hamachi max online : 15

Placz i naucz robic eq sobie ;) a nie przerabiasz bojowego 10 l 8 sila . 

Ciekawe , jezeli na ts siedziales to kim jestes ? Ujawnij sie ANONYMOUS bo jakos Cie nie kojarze z TS3 

Tak stoi , bedzie stal ;) . Pozdrawiam Kei. ;)

Ale ty jesteś głupi chłopie, serio.

Nie siedze na Waszym ts, ale mam, a raczej miałem doczynienia z waszymi "technikami" ^^

@up

To nie multikonta, to ludzie którzy mają własny mózg :)

Opublikowano

Jesteś pierd*lonym nierobem? Twoje wypowiedzi na YT i forach świadczą o Twojej umysłowej ułomności? Postawiłeś jeden serwer, ale hajsu ciągle mało? Super, zmotaj ekipe, niech zrobią tak żeby postawić Ci kolejny serwer z kolejną liczbą naturalną zaraz po liczbie przy poprzednim serwerze, wybij sie jakoś (np "Gruby wydawał sie prawilny ale mnie wydymał bez wazeliny" i na jutuba). Dzięki swojej tępej naturze filmikami idealnie dotrzesz do bazy gimnazjum, czyli tam skąd zarobisz grubą pęge (patrz pyrus aka ismau, gruby aka mental'ny półgłówek itd)

Poradniko-wyjaśnienie co się dzieje, nie ma za co.

@aw trzeba karmić konia?

Opublikowano

Nie ma to jak nie ogarnąc S1 ,a robić S2 taki sam. I kto tu jest pazerny na HAJS? Małysz czy FuBu? Balmora stoi 2,5 lata ,a MPCforum 3 miesiące i jest już S2 + Tęczaki w ISie . Serwer odradzam ,bo Małysz po miesiącu będzie miał wyebke razem z ProBoszczem kto gral na MPCforumie S1 ten wie .. 

Opublikowano

Nie ma to jak nie ogarnąc S1 ,a robić S2 taki sam. I kto tu jest pazerny na HAJS? Małysz czy FuBu? Balmora stoi 2,5 lata ,a MPCforum 3 miesiące i jest już S2 + Tęczaki w ISie . Serwer odradzam ,bo Małysz po miesiącu będzie miał wyebke razem z ProBoszczem kto gral na MPCforumie S1 ten wie .. 

Przygania kocioł garnkowi, czy jakoś tak.... :-) Niech sie Małysz pochwali ile to yang na lewo opierdolił, no dalej Małyszku skoro taki szczery jesteś z graczami.

Opublikowano

Ale ty jesteś głupi chłopie, serio.

Nie siedze na Waszym ts, ale mam, a raczej miałem doczynienia z waszymi "technikami" ^^

@up

To nie multikonta, to ludzie którzy mają własny mózg :)

Skad ja to moge wiedziec , stawiacie jakies zoomt2 i po co smaujecie w Naszej prezce ? . Wiemy , nie multi konta tylko osoby takie od kogos czyli od takiej osoby ktora mowi minusujemy to i 20 waflow to robi ;) . Mnie to bardziej motywuje jakbym mial jutro 120 lapek w dol to bym sie cieszyl ;d 

Opublikowano

Przygania kocioł garnkowi, czy jakoś tak.... :-) Niech sie Małysz pochwali ile to yang na lewo opierdolił, no dalej Małyszku skoro taki szczery jesteś z graczami.

Własnie beka najlepsze ,że to te pliki są prawie takie same tylko może 2 dni roboty przy dodaniu zbroji i mapek . Małysz pazera na hajsik myśle ,że tu będzie jak najmniej ludzi. 

Opublikowano

Skad ja to moge wiedziec , stawiacie jakies zoomt2 i po co smaujecie w Naszej prezce ? . Wiemy , nie multi konta tylko osoby takie od kogos czyli od takiej osoby ktora mowi minusujemy to i 20 waflow to robi ;) . Mnie to bardziej motywuje jakbym mial jutro 120 lapek w dol to bym sie cieszyl ;d 

Nie stawia sie spacji przed znakiem zapytania.

Nie stawia się kropki po znaku interpunkcyjnym.

Nie stawia się spacji przed przecinkiem.

Może zamiast ty kurwa nagrywać let's playe wrócisz do szkoły chłoptasiu, co? Przestań ze mną dyskutować, bo wiem wiecej od Ciebie i od twoich pseudo koleżków z youtuba którzy próbują na siłe wmówić coś, co nie istnieje - czyli czyste konto Małysza i serwera.

Nic nie wiecie jak jest, a raczej tyle co Wam małysz naopowiadał a pieprzycie głupoty trzy po trzy, życze Wam byście się po raz kolejny przejechali na tym pseudo teamie.

Opublikowano

dO WSZYSTKICH Pro elo elo Hejterków <3 :

Boli dupka ? Boli ? :D Reklama jest duża ::) Nie tylko na MPC Forum :)

Czy jeśli wystartowaliby pod inna nazwa znowu tajemniczo też byscie pocili się nad spamem i hejterstwem . Tak naprawde mozecie pisać i tak nic nie wznosicie .

Prezentacja bardzo ładna i jest napisane po raz entny , że to nie jest Kopia S1 .

Wypowiadaja się tutaj negatywnie sami Koledzy konkurencyjnych serwerów :)  

Polecam zapraszam . Ogolnie w Teamie jest 12 osób nie jak było na S1 4 :) Więc japa żałosne dzieciaczki :))

PS : Yoł Yoł Hejtujcie mnie to takie słiit <3 

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Może zamiast ty kurwa nagrywać let's playe wrócisz do szkoły chłoptasiu, co? Przestań ze mną dyskutować, bo wiem wiecej od Ciebie i od twoich pseudo koleżków z youtuba którzy próbują na siłe wmówić coś, co nie istnieje - czyli czyste konto Małysza i serwera.

Nic nie wiecie jak jest, a raczej tyle co Wam małysz naopowiadał a pieprzycie głupoty trzy po trzy, życze Wam byście się po raz kolejny przejechali na tym pseudo teamie.

Nikt na nikim sie nie przejechal . Ja juz skonczylem szkole , moja sprawa jak pisze , gdybym wypominal Tobie co Ty narobiles tu czy tu to bys musial siedziec w kotlowni w szkole i bys wrzucal wegiel w nocy na opal ;) . Idz spamuj na ZOOMT2 niech znow padnie po 34 godzinach :( Prosze o oczyszczenie SPAMU przez tego uzytkownika . 

Opublikowano

boże jak tak patrze co w naszej presce piszesz to aż brak mi słów, mam dla ciebie 3 razy pierwszą z nich jest to abyś poszedł i sprawdzał własny serwer który startuje czy tam już wystartował aby nie padł po 1 tygodniu jak to przeważnie wasze serwery, po drugie pochwalcie się waszymi przekrętami które wyszły z waszej preski a nie oczerniacie nas nawet nie mając dowodów a po ostatnie jesteś dla mnie plackiem :)

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

boże jak tak patrze co w naszej presce piszesz to aż brak mi słów, mam dla ciebie 3 razy pierwszą z nich jest to abyś poszedł i sprawdzał własny serwer który startuje czy tam już wystartował aby nie padł po 1 tygodniu jak to przeważnie wasze serwery, po drugie pochwalcie się waszymi przekrętami które wyszły z waszej preski a nie oczerniacie nas nawet nie mając dowodów a po ostatnie jesteś dla mnie plackiem :)

prezki*

poza tym osoba która nam taką opinie sprawiła pomagała wam przy serwerze i mysle, ze tu to samo robi he

Opublikowano

Nie polecam, byłem w gildii z Keiuskiem, miałem 99 lvl jak jeszcze był początek serwera, miałem perfekt eq, posiedziałem trochę na ts, pogadałem itp.

Wszyscy koledzy dostają to chcą, nie mówie o navi, bo nie wiem, ale SM od zajebania.

Małysza spotkać było raz na rok? (a może dalej nawet) śmieszne bany za bugowanie bossów w ścianie, kumaci wiedzą o co chodzi.

Nie polecam serdeczne

Opublikowano

Serwer wydaje się całkiem spoko chociaż moglibyście zmienić bronie które się robi z broni na 65

B`s dozwolony? (jeśli tak to czy będzie możliwość dodania wbudowaniego )?

Opublikowano

dO WSZYSTKICH Pro elo elo Hejterków <3 :

Boli dupka ? Boli ? :D Reklama jest duża : :) Nie tylko na MPC Forum :)

Czy jeśli wystartowaliby pod inna nazwa znowu tajemniczo też byscie pocili się nad spamem i hejterstwem . Tak naprawde mozecie pisać i tak nic nie wznosicie .

Prezentacja bardzo ładna i jest napisane po raz entny , że to nie jest Kopia S1 .

Wypowiadaja się tutaj negatywnie sami Koledzy konkurencyjnych serwerów :)

Polecam zapraszam . Ogolnie w Teamie jest 12 osób nie jak było na S1 4 :) Więc japa żałosne dzieciaczki :))

PS : Yoł Yoł Hejtujcie mnie to takie słiit <3

Ja pierd*le więcej emot sie nie dało najeb*ć? Patologia. Nie jestem wysłannikiem żadnego serwera, kolegą żadnego admina. W teamie 12 osób? Charytatywnie,jak choy że małysz przeleje im grosza :D Strzelam że jak mamy zobaczą średnie tych smarkaczy to sie wszystko posypie. Do zobaczenia w czerwcu 

Opublikowano

Nie polecam, byłem w gildii z Keiuskiem, miałem 99 lvl jak jeszcze był początek serwera, miałem perfekt eq, posiedziałem trochę na ts, pogadałem itp.

Wszyscy koledzy dostają to chcą, nie mówie o navi, bo nie wiem, ale SM od zajebania.

Małysza spotkać było raz na rok? (a może dalej nawet) śmieszne bany za bugowanie bossów w ścianie, kumaci wiedzą o co chodzi.

Nie polecam serdeczne

Good żadnego navi nie było na serwei , dlaczego tak twierdze... ?? ponieważ nigdy nie widziałem zgłoszenia na ten temat ... co do SM ?? Ludzie dostawali za nagrywanie serwera MPCforum od jakiegos tam progu subów. Bany ?? to żle ze dbają o serwer. Skoro powiedziałeś ze bugowałeś bossy to dziwisz się ze bana dostałeś LOL!!!!!???

Ja pierd*le więcej emot sie nie dało najeb*ć? Patologia. Nie jestem wysłannikiem żadnego serwera, kolegą żadnego admina. W teamie 12 osób? Charytatywnie,jak choy że małysz przeleje im grosza  :D Strzelam że jak mamy zobaczą średnie tych smarkaczy to sie wszystko posypie. Do zobaczenia w czerwcu 

Widze ze zaglądasz ludzią do portfela ... ciul cię to obchodzi ile kto ma kasy... po za tym płacą tylko Ci co chcą wiec co mu zaglądasz do portfela typowy polaczku... co zazdrościsz ze ktoś ma więcej od ciebie ???

BKHXTTo.jpg

Robię prezentację serwerów /banery / sygnatury i inne 

ZAPRASZAM WWW.MPCforum.PL/ 11 Kwiecień START MPCforum 2 :)

Opublikowano

Ale śmierdzi ten post małyszem, nawet "prezka" nie był w stanie napisać bez błędu. Ja pierdole co za debil :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...