Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Altros2

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam.. ze wzgledu na małysza i proboszcza. Na s1  była masa przekrętów i faworyzacji to tutaj będzie tak samo.  Widzę macie pro grafika skoro nawet tła nie umiał usunąć tylko zmienił kolor żeby było mniej widoczne beka..

Przekrentow i faworyzacji ? Hahaha wlasnie jestes 1 osoba ktora sie skompromitowala na MPC Forum w Naszej Prezentacji Serwera . Prosze nie spamowac bezsensownie . 

Nie polecasz bo co ? Bo znają się na rzeczy ? Zrób taki serwer jak oni to pogadamy. Ciekawe jakie przekręty. Czyżby konkurencja zazdrości ?

Zgadzam sie z Rabbitem . UP Nad Rabbitem nawet nie wiesz ile to jest meczarni przy zrobieniu serwera .

• Odpowiedzi 613
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przekrentow i faworyzacji ? Hahaha wlasnie jestes 1 osoba ktora sie skompromitowala na MPC Forum w Naszej Prezentacji Serwera . Prosze nie spamowac bezsensownie . 

Zgadzam sie z Rabbitem . UP Nad Rabbitem nawet nie wiesz ile to jest meczarni przy zrobieniu serwera .

Idź keiu weź wiadro i dupę małyszowi wypoleruj. rectsn

Jak wy się męczyliście nad tym swoim MPCforumem2 to nie mam pytań jedyne co zmieniliście od s1 to dodaliście nowe bronie i parę innych syfów (2h roboty ?)

nadal nie polecam

oLqzgYC.png

Opublikowano

Skoro to s2 to znaczy ze z s1 dzialo/dzieje sie coś złego. Prawdziwy admin serwera probuje podtrzymac swoj serwer a nie robic kolejny , nie polecam.

Opublikowano

Idź keiu weź wiadro i dupę małyszowi wypoleruj. rectsn

Jak wy się męczyliście nad tym swoim MPCforumem2 to nie mam pytań jedyne co zmieniliście od s1 to dodaliście nowe bronie i parę innych syfów (2h roboty ?)

nadal nie polecam

Ok idz i hejtuj sobie na lawce przy plocie ;) . Myslisz ze to Ci cos da ? Myslisz ze jak ktos przeczyta to , to co ? pomysli sobie aaaa On ma racje i co nie zagra ? Haha ;d tu sie mylisz ;) . I tak bedziesz u Nas gral ;) . Lepiej wylacz Kompa i idz do kosciola ;) 

Skoro to s2 to znaczy ze z s1 dzialo/dzieje sie coś złego. Prawdziwy admin serwera probuje podtrzymac swoj serwer a nie robic kolejny , nie polecam.

Nic zlego sie nie dzieje / dzialo ;) . Poprostu serwer jest robiony dla Graczy myslac o Nich ;) . Pozdrawiam Kei. ;)

Opublikowano

wszystko fajnie ale z systemu osiągnieć w szopów z te dopalacze powinno być więcej np po 20 a nie po 2 i te bodzie czy to nie jest pokazane z MPCforuma 1? :D

Opublikowano

No tak malysz sie wybil na tej calej sprawie z fubu i teraz sie dorabia na tym ze ma 10k subow na yt na ktore sie nie napracowal.

Dracos padl , MPCforum s1 jest w bardzo złym stanie , 400graczy z 1,5k zostalo a ten sie bierze za kolejne serwery.

W isie mamy wszystko piercionki,wierchowce,pety,kostiumy,maski , kamyki ktore wbijaja skill z g1 na p.

Jak dla mnie serwer jest tylko by szybko zarobic.

Prawie nic nie ma nowego , pewnie znow gdy wysrtuje serwer to bedą olewali graczy i zrobia za 2-3 miechy s3 .

Nie polecam serwer jesli komus zalezy na tym by rywalizacja byla wyrownana i zeby byl dobry kontakt z administracją bo tego tutaj nie znajdziecie.

Jedyny + to bedzie ilosc graczy , ktora zapewne szybko spadnie jak to jest na s1.

Opublikowano

No tak malysz sie wybil na tej calej sprawie z fubu i teraz sie dorabia na tym ze ma 10k subow na yt na ktore sie nie napracowal.

Dracos padl , MPCforum s1 jest w bardzo złym stanie , 400graczy z 1,5k zostalo a ten sie bierze za kolejne serwery.

W isie mamy wszystko piercionki,wierchowce,pety,kostiumy,maski , kamyki ktore wbijaja skill z g1 na p.

Jak dla mnie serwer jest tylko by szybko zarobic.

Prawie nic nie ma nowego , pewnie znow gdy wysrtuje serwer to bedą olewali graczy i zrobia za 2-3 miechy s3 .

Nie polecam serwer jesli komus zalezy na tym by rywalizacja byla wyrownana i zeby byl dobry kontakt z administracją bo tego tutaj nie znajdziecie.

Jedyny + to bedzie ilosc graczy , ktora zapewne szybko spadnie jak to jest na s1.

Hah ! Na s1 400 osób ? Wczoraj w godzinach 17-18 było ponad 850 ! Poza tym wiadomo, ze po jakimś czasie grywalność spada. Ale jakbyś czytał to byś wiedział, że pójdzie mega reklama na MPCforuma S1 też, na MPCforum S2 nowi administratorzy, pomocnicy. I rzeczy też bardzo dużo dodanych.

Opublikowano

Zmieńcie IS:

-Wywalcie KAMIL CO WBIJA Z G1-P

-Usuńcie te wszystkie pomoce rozumiem, że Easy ale kurwa będzie Pay2WIN

Wyda ktoś 150/200 na IS i na Starcie z 5 lvl może już w v1 expić...

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Hah ! Na s1 400 osób ? Wczoraj w godzinach 17-18 było ponad 850 ! Poza tym wiadomo, ze po jakimś czasie grywalność spada. Ale jakbyś czytał to byś wiedział, że pójdzie mega reklama na MPCforuma S1 też, na MPCforum S2 nowi administratorzy, pomocnicy. I rzeczy też bardzo dużo dodanych.

Ale mam beke z ciebie.

Piszesz wszystko zeby sie podlizac malyszowi.

850 graczy? komu ty chcesz kit wcisnac?

Zamiast robic z siebie idiote to juz lepiej sie nie wypowiadaj.

Opublikowano

Ale mam beke z ciebie.

Piszesz wszystko zeby sie podlizac malyszowi.

850 graczy? komu ty chcesz kit wcisnac?

Zamiast robic z siebie idiote to juz lepiej sie nie wypowiadaj.

Popieram Rabbitx9  , prosimy o pisanie tematow wnoszacych co do serwera , nie spamujcie ;) . Pozdrawiam Kei. ;)

Opublikowano

Popieram Rabbitx9  , prosimy o pisanie tematow wnoszacych co do serwera , nie spamujcie ;) . Pozdrawiam Kei. ;)

Wyrazam swoja opinie o administracji i serwerze a on sie ze mna kloci i ty go popierasz? zastanow sie co piszesz.

Opublikowano

Różnica między tym serwerem a s1 jest bardzo mała jeżeli chodzi o prezentację, nawet dropu z bossów wam się nie chciało edytować (no chyba, że zmianki są specjalnie do nich wrzucone, w co wątpię), dużo elementów zaczerpniętych z harda, a mniej z easy.

No ale cóż, przynajmniej można być pewnym, że serwer nie padnie i będzie dużo ludzi, polecam.

Opublikowano

Wyrazam swoja opinie o administracji i serwerze a on sie ze mna kloci i ty go popierasz? zastanow sie co piszesz.

Prezentacja dotyczy serwera , nie Admnistracji dzieki ktorej powstal tak wspanialy serwer jak MPCforum.pl - s1 jak i s2 . 

Różnica między tym serwerem a s1 jest bardzo mała jeżeli chodzi o prezentację, nawet dropu z bossów wam się nie chciało edytować (no chyba, że zmianki są specjalnie do nich wrzucone, w co wątpię), dużo elementów zaczerpniętych z harda, a mniej z easy.

No ale cóż, przynajmniej można być pewnym, że serwer nie padnie i będzie dużo ludzi, polecam.

Serwer nie padnie , spokojna glowa , bedzie stal tak jak s1 , problemow jak nie bylo tak nie bedzie . Pozdrawiam Kei. ;)

Opublikowano

Nie polecam bo bedzie to samo co na s1, już sie dowiedziałem wiele, a może nawet za dużo ile to jest przekrętów tam i co dziwne, dowiedziałem sie od osób które Wam pomagały przy serwerze.

Dobrze,że na twoich "serwerach" nie ma przekrętów :)

@Topic

Bardzo ładna prezentacja,serwer polecam.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Prezentacja ładna idzie sie dowiedziec co i jak,lecz nie zagram tutaj teraz ponieważ czekam na inny serwer ;)

01238193925141654940.jpg

Opublikowano

Mam pare pytan

Czy respy bossow/metkow oraz ilosc channeli bedzie dopasowana do ilosci graczy?

Beda kupony sm?

bronie 75 tylko ripper?

Bedzie trzeba robic buffa grajac np bodym?

A i zmiencie wbijanie skilli bo na mediumie nie powinno byc ku a co dopiero na medium/easy , to w ogole nie pasuje.

Opublikowano

Serwer wydaje się być całkiem spoko chociaż drugi set broni moglibyście zmienić

B`s dozwolony? (jeśli tak to czy będzie opcja abyście dodali wbudowanego) ??

Opublikowano

Nie polecam, Malysz to kłamca, łakomy na hajs ;)

Ciekawe ...

Prezentacja ładna idzie sie dowiedziec co i jak,lecz nie zagram tutaj teraz ponieważ czekam na inny serwer ;)

Dziekujemy za ocene ;)

Mam pare pytan

Czy respy bossow/metkow oraz ilosc channeli bedzie dopasowana do ilosci graczy?

Beda kupony sm?

bronie 75 tylko ripper?

Bedzie trzeba robic buffa grajac np bodym?

A i zmiencie wbijanie skilli bo na mediumie nie powinno byc ku a co dopiero na medium/easy , to w ogole nie pasuje.

4 CH

Respy metinow sa powiekszone , np red las . Bossy respy co 1h , 2h itp

Beda kupony 

Ripper , Gienek , Smok , Bossy Na wyzszych mapkach 

Buff szczerze zawsze sie przydaje nawet na glupiego metka , polecam robic buffa . Potem tylko bedziesz zalowal ze nie masz , nawet dla dropka sie przyda buff a czym predzej tym lepiej ;)

Ze skillami raczej nie zmienimy , jest fajnie bo postac  /  eq cos bedzie warte;)

Opublikowano

Prezka fajna, ale napiszę coś co mi się nie podoba, albo zacytuje słowa mojego kolegi

" [8:14] TheJeDeN: co ja mam na mediumie książki dropić
on jest pojebany "

kxAyLut.png

Opublikowano

Ale mam bekę z tego Keia  XDDDDD. Patrzcie na ten temat, kanał Małysza. Spójrzcie jak liżą sobie nawzajem dupe. Jak serwer się skończy i kasa to z tych "przyjaciół" gejów zostanie tyle co po shizerze i innych muskach pedałach.

Nie polecam serwera bo padnie tak czy siak. A że ten jedynka nadal stoi to zasługa tylko i wyłącznie Proboszcza, który dostaje kasę. Jak ludzie przestaną ładować w IS'a i Proboszcz przestanie zarabiać to znowu zaczną się problemy gwarantuje.

Opublikowano

Ok idz i hejtuj sobie na lawce przy plocie ;) . Myslisz ze to Ci cos da ? Myslisz ze jak ktos przeczyta to , to co ? pomysli sobie aaaa On ma racje i co nie zagra ? Haha ;d tu sie mylisz ;) . I tak bedziesz u Nas gral ;) . Lepiej wylacz Kompa i idz do kosciola ;)

Nic zlego sie nie dzieje / dzialo ;) . Poprostu serwer jest robiony dla Graczy myslac o Nich ;) . Pozdrawiam Kei. ;)

Pokazujesz swój iloraz inteligencji który jest nie wyższy od ilorazu inteligencji kartki papieru.

Wisi mi to czy ktoś tutaj zagra czy nie , pisze bo mam do tego prawo. A na takich gównianych gotowcach nigdy w moim życiu nie zagram.

oLqzgYC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...