Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Altros2

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

też czekam i nie moge sie doczekać, Małysz mówiłeś w filmiku ze dzisiaj filmik z expa jak leci, o której będzie ?

League Of Legends :)

• Odpowiedzi 613
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

też czekam i nie moge sie doczekać, Małysz mówiłeś w filmiku ze dzisiaj filmik z expa jak leci, o której będzie ?

dziś

On zawsze dotrzymuje terminu ; ) 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Co wy za kity ludziom wciskacie? MPCforum stabilny? Z 1,5k online, na własne życzenie doprowadziliście do 500. Zero aktualizacji itp. Jak się już doczekaliśmy aktualizacji, to była po miesiącu, a dodawane były raptem 3 pierdoły. Notatek przez 5 mc nie naprawiliście :) Może i s2 będzie fajna, będzie dużo graczy, ale co z tego? Jak znów na własne życzenie spierdolicie serwer własnym lenistwem. Nie nadajecie się do robienia serwerów na dłużej.

Opublikowano

Nie wiem czy to dobre miejsce ale prowadze rekrutacje do gildii ! :)

TS 16 lat +, jakiś is te sprawy. Kanał 25 "Armagedon" wbijajcie i piszcie, razem wyjebiemy w kosmos MPCforuma ! :)

Opublikowano

Mam pytanie, czy szansa na drop truty itp ze smoka jest? jakiś mały % jak tak to jaki? jak na s1?

troszeczke lepiej niz na s1 ;)

Nie wiem czy to dobre miejsce ale prowadze rekrutacje do gildii ! :)

TS 16 lat +, jakiś is te sprawy. Kanał 25 "Armagedon" wbijajcie i piszcie, razem wyjebiemy w kosmos MPCforuma ! :)

rowniez zapraszam na ts3 :)

ts3.malyszsquad.pl

Co wy za kity ludziom wciskacie? MPCforum stabilny? Z 1,5k online, na własne życzenie doprowadziliście do 500. Zero aktualizacji itp. Jak się już doczekaliśmy aktualizacji, to była po miesiącu, a dodawane były raptem 3 pierdoły. Notatek przez 5 mc nie naprawiliście :) Może i s2 będzie fajna, będzie dużo graczy, ale co z tego? Jak znów na własne życzenie spierdolicie serwer własnym lenistwem. Nie nadajecie się do robienia serwerów na dłużej.

Wszystko ogarniete , wejdziesz na serwer zobaczysz ;)

Opublikowano

Polecam jak najbardziej S1 wystartował jako 1 z naprawde nielicznych serwerów bez problemowo, ludzi było full m1 zapchane trzeba było użyć siły żeby się przecisnąć :) Sądze, że s2 będzie równie dobrym serwererem i Zapraszam do gry jak by ktoś szukał gildi to pw ^^

Opublikowano

@up taa padnie jak s1 ?  też padł po 3 dniach ? ehh :)                    xx kanal 25, wbijajcie kto chce :>

Opublikowano

Nie polecam. Syf padnie po 3 dniach ;p

Co ty koleś gadasz ?? 

MPCforum (S1) stoi już 5miechy i będzie stał jeszcze drugie tyle (Jak nie lepiej)

Czekam na S2 z niecierpliwością i mam na dzieje że na starcie będzie 1,2k+ ONLINE

Jedyne co mnie troche męczy to Client, mogli by zrobić lepszego.

tcul.jpg

Opublikowano

Klient będzie troszkę zmieniony wizualnie ;). Dodanych parę rzeczy . a pobrać go będzie można już od niedzieli / poniedziałku

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

@MPCforum , jak już nabijasz wyświetlenia to rób to na Anonimowym :D

# Jak już pisałem nie polecam.

No reklama jak na razie jeszcze nie ruszyła taka jak powinna być :), miejmy nadzieję że po pierwszym tygodniu serwera się do nas przekonasz :)

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Jak z tymi skillami?

Skille sa od 5 poziomu na G1 

@MPCforum , jak już nabijasz wyświetlenia to rób to na Anonimowym :D

# Jak już pisałem nie polecam.

Ok nie polecaj . Nara

No reklama jak na razie jeszcze nie ruszyła taka jak powinna być :), miejmy nadzieję że po pierwszym tygodniu serwera się do nas przekonasz :)

Jak ruszy reklama to bedzie tu 500000 wyswitlen w 2 dni ;d

Co ty koleś gadasz ?? 

MPCforum (S1) stoi już 5miechy i będzie stał jeszcze drugie tyle (Jak nie lepiej)

Czekam na S2 z niecierpliwością i mam na dzieje że na starcie będzie 1,2k+ ONLINE

Jedyne co mnie troche męczy to Client, mogli by zrobić lepszego.

Klient jest poprawiany wizualnie . Liczymy na ponad 3k graczy :)

Pozdrawiam Kei. ;)

Opublikowano

Reklama narazie nie ruszyła taka jak powinna być ? Tzn musisz bardziej popracować nad f5 ? I reklama będzie taka superowa tak ? Bo ludziska sobie pomyślą. "o kurde tyle wyświetleń" to musi się coś dziać i to zainteresowanie"- nie przejdzie...

Co do prezentacji, jest bardzo ładna czas pokażę jak będzie na serwerze czy to 24h i zamykamy go , mamy kasę ze spamu f5 i idziemy zmieniamy domenę. Mam neutralne nastawienie do ciebie i twojego teamu.

Opublikowano

Reklama narazie nie ruszyła taka jak powinna być ? Tzn musisz bardziej popracować nad f5 ? I reklama będzie taka superowa tak ? Bo ludziska sobie pomyślą. "o kurde tyle wyświetleń" to musi się coś dziać i to zainteresowanie"- nie przejdzie...

Co do prezentacji, jest bardzo ładna czas pokażę jak będzie na serwerze czy to 24h i zamykamy go , mamy kasę ze spamu f5 i idziemy zmieniamy domenę. Mam neutralne nastawienie do ciebie i twojego teamu.

Nom to już sam zobaczysz na MPCforumie też była spina to jest f5 i w tym nie ma nic żadnych prawdziwych wyświetleń i że będzie 100 osób na starcie:) no ale było o wiele więcej, a co do zamykania to już myślę że po samym MPCforumie który stoi już prawie pół roku możecie do tego mieć zaufanie :)

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Twoj nick mowi sam za siebie jestes NEO :) . 24h i zamykamy ? Wiesz co to MPCforum.pl ? przelicz sobie 5 miesiecy x 30 dni liczmy x24 = ? . Masz neutralne nastawienie ? to czemu piszesz takie glupoty ? Pozdrawiam Kei. ;)

Opublikowano

Jak to od 5 poziomu g1? W prezentacji jest napisane że KU dropi z mobów...

tak ale zostalo to zmienione wbijasz 5 poziom , wybierasz profesje , dostajesz skille na G1 ;)

Opublikowano

tak ale zostalo to zmienione wbijasz 5 poziom , wybierasz profesje , dostajesz skille na G1 ;)

Dobrze by było zaktualizować to w prezentacji. :)

Opublikowano

Twoj nick mowi sam za siebie jestes NEO :) . 24h i zamykamy ? Wiesz co to MPCforum.pl ? przelicz sobie 5 miesiecy x 30 dni liczmy x24 = ? . Masz neutralne nastawienie ? to czemu piszesz takie glupoty ? Pozdrawiam Kei. ;)

Dla niektórych wystarczy przeszłość i znajomość Administracji, aby wywnioskować pewne rzeczy :).

# Kierzkowi chyba nikt nie chciał już pieniędzy pożyczyć, że wam prezke wystawił xD

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...