Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Altros2

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

s1 + pare rzeczy [DL] z mpc.

s2 bo z s1 juz malo hajsu jest, a maszyna dwa serwery uciągnie.

@kierzek w team? czy dodal prezke bo #fejm.

nie zagram :)

Przygania kocioł garnkowi, czy jakoś tak.... :-) Niech sie Małysz pochwali ile to yang na lewo opierdolił, no dalej Małyszku skoro taki szczery jesteś z graczami.

nie lubie harnasia ale dobrze powiedział ;)

• Odpowiedzi 613
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale śmierdzi ten post małyszem, nawet "prezka" nie był w stanie napisać bez błędu. Ja pierdole co za debil :D

haha no brawo małysz zrobił sam serwer małysz zrobił sam reklamę małysz zrobił sam preskę, małysz zrobił sam wszystko wystarczy pomyśleć przez chwilę o czym piszecie a co do teamu głównymi właścicielami serwera są Małysz i Proboszcz a to są osoby które pełnią funkcję moda na forum oraz ts i pomocy graczom aby ułatwić nam relacje z nimi do których nie dotrzemy i takie osoby nie pobierają żadnych opłat w postaci zł.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Good żadnego navi nie było na serwei , dlaczego tak twierdze... ?? ponieważ nigdy nie widziałem zgłoszenia na ten temat ... co do SM ?? Ludzie dostawali za nagrywanie serwera MPCforum od jakiegos tam progu subów. Bany ?? to żle ze dbają o serwer. Skoro powiedziałeś ze bugowałeś bossy to dziwisz się ze bana dostałeś LOL!!!!!???

Widze ze zaglądasz ludzią do portfela ... ciul cię to obchodzi ile kto ma kasy... po za tym płacą tylko Ci co chcą wiec co mu zaglądasz do portfela typowy polaczku... co zazdrościsz ze ktoś ma więcej od ciebie ???

SM dostaje każdy kumpel administracji i to od zajebania.. Ja nie bugowałem, ale znałem osoby, który NIE BUGOWAŁY (bo od kiedy przycisnać bossa do ściany to bug) tylko korzystały z tego udogodnienia to małysz notatnka an forum, że im dalej boss od ściany tym mniejszy ban, beka roku.

Już nie wspominam o bugu na biologu, na którym można było ładnie zarobić i nie wydawać pieniędzy na jakieś rzeczy do biologa.

Opublikowano

SM dostaje każdy kumpel administracji i to od zajebania.. Ja nie bugowałem, ale znałem osoby, który NIE BUGOWAŁY (bo od kiedy przycisnać bossa do ściany to bug) tylko korzystały z tego udogodnienia to małysz notatnka an forum, że im dalej boss od ściany tym mniejszy ban, beka roku.

Już nie wspominam o bugu na biologu, na którym można było ładnie zarobić i nie wydawać pieniędzy na jakieś rzeczy do biologa.

Pokaż mi choć jeden dowód na to ze ktoś dostawał SM od administracji ( na lewo ) pokaż go bo jak narazie to jesteś dla mnie zwykłym hejterem z polski !!!

BKHXTTo.jpg

Robię prezentację serwerów /banery / sygnatury i inne 

ZAPRASZAM WWW.MPCforum.PL/ 11 Kwiecień START MPCforum 2 :)

Opublikowano

yq-ivrtvljgrjgblpiablog.jpg

hehe, znów tak będzie? :)

@☼Miray☼

if-bpjhdfwgfncfykxwouob.jpg

LOL

HAHAHAHA HAHAHAH Serio ?? jesteś az tak bardzo przykry HAHAHAHAHA,hahahaha IDI*TA 2014 roku !!!. Takie ss to sobie wiesz gdzie wsadz ahahahhaa . Pozdro gimbusie

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

@☼Miray☼

LOL

Hmm... interesujące, takiego ss'a to ja sam mogę sobie zrobić,

Może jakiś konkretniejszy dowód ? 

derin.png

Opublikowano

Pokaż mi choć jeden dowód na to ze ktoś dostawał SM od administracji ( na lewo ) pokaż go bo jak narazie to jesteś dla mnie zwykłym hejterem z polski !!!

Dokladnie nikt nie dostawal sm'ow za free .

@☼Miray☼

LOL

Widac ze masz MPC Graphic Team tylko nie wiem kto Cie do teamu wzial bo nawet nie umiesz przerobic tego . Myslisz ze Malysz by wydawal 300 zl na rozsylanie na innych forach ? Hahahahahaha to go wgl nie znasz i sie zblazniles teraz . Pozdro Dla Kumatych ;) 

Opublikowano

ok  proszę bardzo rozmowa z youtuberem ThailGT

proszę Was bardzo uprzejmie, już zbijamy 5 czy potem

xw-gunqrbbchvgcklxliefk.jpg

@aw jaki max level na serwerze? czemu nie ma nowego setu zbroi

Opublikowano

ok  proszę bardzo rozmowa z youtuberem ThailGT

proszę Was bardzo uprzejmie, już zbijamy 5 czy potem

xw-gunqrbbchvgcklxliefk.jpg

@aw jaki max level na serwerze? czemu nie ma nowego setu zbroi

Kolejny raz powtarzam takie ss to sobie możesz tak bardzo głęboki wsadzić. Pokaż mi ss jak małysz pisał do niego. POKAŻ WSZYSTKIM ROZMOWE MAŁYSZA . Takie ss to sobie możesz w **** wsadzić

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Kolejny raz powtarzam takie ss to sobie możesz tak bardzo głęboki wsadzić. Pokaż mi ss jak małysz pisał do niego. POKAŻ WSZYSTKIM ROZMOWE MAŁYSZA . Takie ss to sobie możesz w **** wsadzić

nie poniżaj się już.

Opublikowano

nie poniżaj się już.

Lol człowieku dajesz jakieś ss z du*** .... zbłażniłeś się. Ty no to ja zaraz wrzuce ss jak koleś mi pisał ze za darmo pały opi*****z ludzom ... Gdzie takich jak ty sieją powiedz ....

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Boże kobieto nie poniżaj się widze ,że nie jesteś bystra kto gral na MPCforumie S1 wie jak ten serwer skończy pewnie cie przeruchali na IEM i straciłaś rozum. Skończ bronić to jest forum publicznie i każdy ma prawo do oceniania ,a jak widze twoje spamowanie to krew mnie zalewa może Małysz odpowie ,a nie jego przydupas? SS jasny i wyrażny.

@up haha jedyna osoba ,która się zblażniła to jesteś własnie nią .

Opublikowano

nie poniżaj się już.

wypierdalaj

Skoro to easy-medium to dlaczego nawet głupich tarczy 41 nie ma, bazowaliście na MPCforumie i to wam nie wyszło, 160 max, pozdrawiam, już widzę jak większość graczy będzie expić w eq na 1 level do levela 100+. Nie zagram, nie lubie takich serwerów.

Opublikowano

Boże kobieto nie poniżaj się widze ,że nie jesteś bystra kto gral na MPCforumie S1 wie jak ten serwer skończy pewnie cie przeruchali na IEM i straciłaś rozum. Skończ bronić to jest forum publicznie i każdy ma prawo do oceniania ,a jak widze twoje spamowanie to krew mnie zalewa może Małysz odpowie ,a nie jego przydupas? SS jasny i wyrażny.

ss jasny i wyrażny HAHAHAHAHA hahaha ... Boze czy na tym forum znajdują się same gimbusy ?? czy zmieni się to forum kiedys ?? Powinno tu być wejście od 20 + aby takich baranów jak wy nie było 

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Thaili spinka bo nie chciałem ciebie w naszym teamie youtuberów ? haha xD za 300zł mógłbym sobie kupić już lepszą reklamę a nie jakieś spamowanie preskami. haha rozmowa na gg z nim haha :) dobra to słuchajcie dam wam za spamowanie po 5tys zł pasi hahahaha 300zł śmieszne hahah

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

wypierdalaj

Skoro to easy-medium to dlaczego nawet głupich tarczy 41 nie ma, bazowaliście na MPCforumie i to wam nie wyszło, 160 max, pozdrawiam, już widzę jak większość graczy będzie expić w eq na 1 level do levela 100+. Nie zagram, nie lubie takich serwerów.

możesz mi oblizać.

Lol człowieku dajesz jakieś ss z du*** .... zbłażniłeś się. Ty no to ja zaraz wrzuce ss jak koleś mi pisał ze za darmo pały opi*****z ludzom ... Gdzie takich jak ty sieją powiedz ....

u Ciebie na wsi

Thaili spinka bo nie chciałem ciebie w naszym teamie youtuberów ? haha xD za 300zł mógłbym sobie kupić już lepszą reklamę a nie jakieś spamowanie preskami.

nie jestem żaden Thail człowieku ....

ss jasny i wyrażny HAHAHAHAHA hahaha ... Boze czy na tym forum znajdują się same gimbusy ?? czy zmieni się to forum kiedys ?? Powinno tu być wejście od 20 + aby takich baranów jak wy nie było 

to co tu jeszcze robisz?

Opublikowano

Nie podoba się - nie gracie .  Podoba gacie . Proste . 

Co do Is'u  i hajsu -  Każdy server ma za zadanie zarobić na maszynę oraz aby ludzie którzy go tworzą zarobili . To tak jak byście pracowali i nie chcieli zarobić . Jednak podstawą jest nie przesadzić z wspomagaczami gry w Is'sie .  Wszystko z głową . ( Rozpieszczone dzieci które nie mają zarobku i nie wydadzą na is'a będą hejtować tych którzy wydaja na niego kase . Proste. Zazdrość standardowa cecha ludzi .

Administracja . -  Dość znana i solidna , maja wyrobioną dobrą opinie i staż . Kontakt jest bezproblemowy . Takze + . 

Server ? -  Po Prezce git , jednak dopiero po starcie można stwierdzić czy dopracowany czy nie także na ten temat wywodzić się nie będę. 

Główne hejty pójdą od konkurencji jak zawsze . Także przymykajcie oko na nie :)  . 

Pozdrawiam , z mojej strony polecam serva .

Opublikowano

Up... Oby więcej takich ludzi jak Ty było

BKHXTTo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...