Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Altros2

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałeś nagrodę w postaci Sm i to znaczną ilość :)

Tak, tak 1,5k SM

a o hwangu nie mówiłeś?

Haha śmieszny człowiek :P

Jeszcze z 2 tygodnie mi pisałeś "co wolisz hwanga czy strój" hahahahhahahahaa Gz :)

MS-Straciatello

• Odpowiedzi 613
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

KURWA już spam i kłótnie kto komu dał itemy. Wypierdalać. PS: Trzeba dodać na MPC takie cos jak ZAKAZ komentowania Serwerów Przez innych Administratorów którzy mają własny serwer bo kurwa to już się nudne robi....

Na chuj oceniać coś czego jeszcze nie ma? Kurwa co będzie to będzie, ludzie i tak będą grać więc darujcie sobie pierdolenie od rzeczy. Co nagle jesteście Lepsi i nigdy nie daliście itemów kolegom? hahahah

Za tym to bylbym zawsze hejtowali inni itp tak jak Krol Lew z ZooMT2

Spoko loko leszcze :)

To że was jest 10383, a ja 1 nie zmienia faktu że pisze się

Graczom, a nie tak jak to napisał Małysz "Graczą"

Haha.. Graczą :D jak to wogóle brzmi :)

Jak powiem to jutro Jarkowi na TSie to jebie ze śmiechu. :)

Leszczyk którego wyjebali z Balmora TEAM stworzył swój serwerek na pare dni.

Weź chłopie lepiej nie bierz się za tworzenie serwerów MT2 bo nie nadajesz się do tego.

Zostaw to ludzi"om" którzy się na tym znają.

a Ty możesz wypierdalać studiować słownik ortograficzny analfabeto :)

SERWERA NIE POLECAM, SZKODA CZASU, JEBNIE PO TRZECH DNIACH.

Ok nary idz na hamachi Króla Lwa do ZooMT2

Wojtek on dostał SM.. ja też chcę ;(

Małysz gdzie mój pro elo wachlarz ;(

Puste wypowiedzi hejterów, przydupasów konkurencji, ludzie bądźcie obiektywni..

Przeczytałam Całą zapowiedź, post w post i nie znalazłam dowodu, aby móc wierzyć w wasze hejty..

Czy to warto się pocić na forum, serwer jest na tyle dobry, że dam sobie rękę uciąć, że połowa i tak będzie grać.

Zgadzam sie chyba najlepsza wypowiedz jaka czytalem w tej prezentacji ;)

Opublikowano

Tak, tak 1,5k SM

a o hwangu nie mówiłeś?

Haha śmieszny człowiek :P

Jeszcze z 2 tygodnie mi pisałeś "co wolisz hwanga czy strój" hahahahhahahahaa Gz :)

Niestety uznaliśmy że nie ma sensu tego typu nagrody przydzielać.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Buhahahahahahahahahahaha jesteś najśmieszniejszy pozdrawiam Cie :)

69169472063121521233.png

Co Ci będę mówił sam dobrze wiesz no ale uj tam z nagrodą bo to pewne było, że nie znasz się na tym a inni robili s2 to nie dostane tego hwanga "Zajeb**** nagrody za max Lvl" ale wypowiedz się o nagrodzie za notatki?

Też uznaliście, że to nie ma sensu?

hahahahahahahaha dobre dobre :)

MS-Straciatello

Opublikowano

Niestety uznaliśmy że nie ma sensu tego typu nagrody przydzielać.

Tu mnie rozjebałeś łamago jeśli mogę tak do Ciebie mówić :)

Mogliscie to "uznać" na starcie, a nie jak on już wbił max lv to Wy uznajecie że nie ma sensu takiej nagrody dawac...

Jakby w totolotku była kumulacja na 100 kk zł :) jakiś ziomek trafił 6, poszedł do serwisu odebrać kase, a oni do niego "niestety ale uznaliśmy że nie ma sensu takich dużych kwot przydzielać "

Co nie zmienią faktu że pisze się GRACZOM, a nie "GRACZĄ"

NIE POLECAM SERWERA.

( w temacie 150 postów z czego 100 to hejty )

Pozdro :) będziecie mieli 100 osob na starcie

Opublikowano

Tu mnie rozjebałeś łamago jeśli mogę tak do Ciebie mówić :)

Mogliscie to "uznać" na starcie, a nie jak on już wbił max lv to Wy uznajecie że nie ma sensu takiej nagrody dawac...

Jakby w totolotku była kumulacja na 100 kk zł :) jakiś ziomek trafił 6, poszedł do serwisu odebrać kase, a oni do niego "niestety ale uznaliśmy że nie ma sensu takich dużych kwot przydzielać "

Co nie zmienią faktu że pisze się GRACZOM, a nie "GRACZĄ"

NIE POLECAM SERWERA.

( w temacie 150 postów z czego 100 to hejty )

Pozdro :) będziecie mieli 100 osob na starcie

Uznał na MPC bo się wstydzi :P

Tak to cały czas pisał, że za tydzień :)

Niestety okazał się fałszywą osobą.

MS-Straciatello

Opublikowano

@2Up dlatego najlepiej olać to forum albo Zamknąć temat i niech ludzie sobie patrzą... Bo coraz wiecej Hejterów tu jest.. Co nie serwer To zaraz hejty lecą... Porażka.

No chyba że team tego serwa sobie zasłużył to ok, jest jakaś wymówka xD

Opublikowano

@2Up dlatego najlepiej olać to forum albo Zamknąć temat i niech ludzie sobie patrzą... Bo coraz wiecej Hejterów tu jest.. Co nie serwer To zaraz hejty lecą... Porażka.

No chyba że team tego serwa sobie zasłużył to ok, jest jakaś wymówka xD

Wiesz jak chcesz to Ci moge pokazać filmik/ss jak expiłem na 112/113 lv'u i Gildia Swirlandia nagrywała mnie i sam Małysz powiedział później, że tyle płakali... i potrafił mi napisać "wyłącz to udam, że tego nie widziałem"

Dobrze, że kręciłem cały czas i mam te filmy to mi nikt nie powie, że expiłem botem...

Tak było niestety Malyszu, Jak Swirlandia płakała, że się nie da wbić od 115 do 120 to chciałeś dać nową mapę :)

MS-Straciatello

Opublikowano

:D:D Hahhaha jakie spiny gimbusów :P. Ale dobrze piszcie sobie piszcie gimbuski :P:P Luubie tooo :D:D

Jakie to jest piekne, jak wy sie spinacie a jesteście takimi zwykłymi małymi pionkami :) Cała układanka nabiera sensu 

BKHXTTo.jpg

Robię prezentację serwerów /banery / sygnatury i inne 

ZAPRASZAM WWW.MPCforum.PL/ 11 Kwiecień START MPCforum 2 :)

Opublikowano

Easy- Medium zart?

Widzial ktos z was kiedys easy - medium? 10ku, zmianki z bossow? Za moich czasow takie serwery nazywane byly hard - medium.

Czytajac wszystkie komentarze widze ze bardzo boli was krytyka. Ktos napisze cos zlego? A to chuj na 100% od Harnaska i od reszty konkurencji. Smiechlem...

Wyglada na to ze s1 malo zarabia to stawiacie s2 na minimalnie zmienionych plikach.

Do Kei i reszty przydupasow, nie jestem z konkurencji.

Nie polecam.

Pozdrawiam Taurinek.

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

Czasami Wam powiem że fajnie poczytać te objawy podwyższania e-fiuta u trolli na tej prezce . 

A Hejt jest standardowy w dzisiejszych czasach .  Nic tylko wziąć piwko siąść i czytać te marne wypociny . Co strona to nowa historia o administratorze . Oczernić zesrać tak aby zabłysnąć czego to się nie wie o dzisiejszych privach . Zaraz ktoś wyjedzie że małysz to Masoneria ,  NWO czy inne kurestwa .  Tak czy siak grać ludzie będą  , i to dużo .  

Obróć się za siebie ,  widzisz ?  to jest życie  , monitor i metin to tylko rozrywka ...  .  Kurwa, co za zjebane czasy przyszły ... 

Dobranoc  , Miłych snów wszystkim : )  

P.S .  

Jeżeli poczułeś się urażony  to było kierowane to do Ciebie . 

Opublikowano

SRACZIELLO wypowiedziales sie już na temat braku hwanga , którego nigdy byś nie dostał :) Bo na S1 nie ma i nie bedzie Hwangów :)

Więc zamknij dupę i nie płacz oraz nie SPAM :)

Jestem zaskoczona tak duzymi wyświetleniami :)   Jesteście przyzwyczajeni co do tych ksiazek do G .

Nie wiem krzywda Wam sie stanie jak dropniecie i przeczytacie bo nie rozumiem ? 

Dobranoc Dzieciaczki Hejtereczki :)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Hejt jest rzecza bardzo dobrze znana w swiecie metina. Kazdy z was stara sie bardziej zablysnac on drugiego. Prawda jest taka ze 90% waszych oskarzen to sa domysly albo zmyslone historyjki.

Fakt jestem z konkurencji ale rece mi opadaja jak czytam hejty.

Skad mozecie wiedziec czy bd navi czy bd sm dla kolegow malysza. To sa domysly. Bez podstawne brednie.

Znam caly tem MPCforum i wiem jaka robote odwalaja, nic tylko polecic.

Co do kontaktu z graczami. Jestesmy tylko ludzmi kazdy ma swoj limit. Wy odrazu myslicie ze jak serwer ma ts3 to jest idealny kontakt z admininami. Patrzcie na ravie jaki tam jest kontakt.

Ja MPCforuma nie bronie ani nie oskarzam. Jestem pozytywnie nastawiony bo mialem z team MPCforuma serwer i wiem jaka robote kazdy z nich odwala.

Jeszcze raz bardzo polecam.

Ps. Malysz prosze o kontakt.

(Przepraszam za orto ale pisze z telefonu i na szybko..)

54010287442563618639.png

Opublikowano

Spoko loko leszcze :)

To że was jest 10383, a ja 1 nie zmienia faktu że pisze się

Graczom, a nie tak jak to napisał Małysz "Graczą"

Haha.. Graczą :D jak to wogóle brzmi :)

Jak powiem to jutro Jarkowi na TSie to jebie ze śmiechu. :)

Leszczyk którego wyjebali z Balmora TEAM stworzył swój serwerek na pare dni.

Weź chłopie lepiej nie bierz się za tworzenie serwerów MT2 bo nie nadajesz się do tego.

Zostaw to ludzi"om" którzy się na tym znają.

a Ty możesz wypierdalać studiować słownik ortograficzny analfabeto :)

SERWERA NIE POLECAM, SZKODA CZASU, JEBNIE PO TRZECH DNIACH.

Hejterku nie bądz taki hop do przodu bo Ci z tyłu zostanie jeżeli wytykasz komuś błędy to chyba wiesz że nie pisze sie wogóle lecz "w ogóle" hee Jarkowi powiesz ehehehe może Ci troche bryłek na Baymorce da ;] Serwer Polecam

Opublikowano

No cóż może i nie jestem za bardzo normalny:)) ale poprzedni serwer MPCforum co najważniejsze ruszył bez problemów i nadal stoi :))

Ty? Normalny?

Napisalbym Ci cos ale nie chce wyrwac warna i tym samym bana.

Nie polecam servera, tak jak szybko ruszy tak szybko padnie.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Ty? Normalny?

Napisalbym Ci cos ale nie chce wyrwac warna i tym samym bana.

Nie polecam servera, tak jak szybko ruszy tak szybko padnie.

Ooo odezwał się wszechwiedzący ... doo spania dzieciaku .... Typowy polaczek. ;)

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Hejt jest rzecza bardzo dobrze znana w swiecie metina. Kazdy z was stara sie bardziej zablysnac on drugiego. Prawda jest taka ze 90% waszych oskarzen to sa domysly albo zmyslone historyjki.

Skad mozecie wiedziec czy bd navi czy bd sm dla kolegow malysza. To sa domysly. Bez podstawne brednie.

Co do kontaktu z graczami. Jestesmy tylko ludzmi kazdy ma swoj limit. Wy odrazu myslicie ze jak serwer ma ts3 to jest idealny kontakt z admininami. Patrzcie na ravie jaki tam jest kontakt.

Ja MPCforuma nie bronie ani nie oskarzam. Jestem pozytywnie nastawiony bo mialem z team MPCforuma serwer i wiem jaka robote kazdy z nich odwala.

Szkoda, że Twój kolega harnaś tak nie myśli :)

Opublikowano

SRACZIELLO wypowiedziales sie już na temat braku hwanga , którego nigdy byś nie dostał :) Bo na S1 nie ma i nie bedzie Hwangów :)

Więc zamknij dupę i nie płacz oraz nie SPAM :)

Jestem zaskoczona tak duzymi wyświetleniami :)   Jesteście przyzwyczajeni co do tych ksiazek do G .

Nie wiem krzywda Wam sie stanie jak dropniecie i przeczytacie bo nie rozumiem ? 

Dobranoc Dzieciaczki Hejtereczki :)

Buhahahahahahahahahahahahahahahahahaa

Jesteś  śmieszna Ty nie wiesz co to jest unikat?

Jak by każdy miał hwanga to po co Mi taka nagroda?

Pomyśl 10 razy a później pisz :)

Po 2 jest ss jak mi pisał o hwangu więc nie wcinaj się jak nie wiesz o co chodzi:)

Na forum MPCforuma było tyle tametów o nagrodzie i w kazdym pisal to samo :)ss:

52430226136059948063.png

Nie wypowiadaj się mógł mi może dać mnisią zbroję bo są na s1. HAHAHAHAHAHHAHAHAHAH

A po 2 nie czytaj 1 postu tylko czytaj wszystkie bo o hwangu wspomniałem ale także pisałem jaka była prawda i każdy kto grał/ gra na s1 to wie.

Nie naprawił misji, nie zajmował się wgl serwerem więc wyrobił sobie opinię :)

MS-Straciatello

Opublikowano

A po 2 nie czytaj 1 postu tylko czytaj wszystkie bo o hwangu wspomniałem ale także pisałem jaka była prawda i każdy kto grał/ gra na s1 to wie.

Nie naprawił misji, nie zajmował się wgl serwerem więc wyrobił sobie opinię :)

Oj już nie płacz płaczku ;). typowy polaczku ;). i tak jesteś malutkim pionkiem wiec co Ty możesz ;)

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Oj już nie płacz płaczku ;). typowy polaczku ;). i tak jesteś malutkim pionkiem wiec co Ty możesz ;)

Chlopie nie wypowiadaj się bo nawet pewnie nie grales na S1 :)

Pokazuje dowody wiec mozesz mi wiesz co zrobic :)

Nie nabijaj postow :)

Naucz się może czytać :P

Jak widzisz to pokazuje jak robił na s1 :)

A Ty na 90% jesteś z teamu lub YT :*

Albo może chcesz dołączyć?;/

A pionkiem to chyba Ty jestes bo wypowiadasz się a nie czytasz wgl wczesniejszych postow :P

MS-Straciatello

Opublikowano

Raczej to ty jestes typowym polaczkiem i placzkiem, pokazal ci dowod a ty nawet nie wiesz odpowiedziec? beka z ciebie. :D

@top: Server jako tako polecam nie gralem na s1 wiec nie wiem co sie tam dzialo.

Opublikowano

Asek to czemu Krol Lew zaczal hejtowac Nasza prezke ? 

Chlopie nie wypowiadaj się bo nawet pewnie nie grales na S1 :)

Pokazuje dowody wiec mozesz mi wiesz co zrobic :)

Nie nabijaj postow :)

Naucz się może czytać :P

Jak widzisz to pokazuje jak robił na s1 :)

A Ty na 90% jesteś z teamu lub YT :*

Albo może chcesz dołączyć?;/

A pionkiem to chyba Ty jestes bo wypowiadasz się a nie czytasz wgl wczesniejszych postow :P

Dowody ? I co Ci po tych dowodach ? Jakie masz dowody ? 1ss z ts3 ? Hwangow nie bylo i nie bedzie na S1 juz UP Administracja pisala ;) . Zbedny jest Twoj spam ;) 

Opublikowano

Asek to czemu Krol Lew zaczal hejtowac Nasza prezke ? 

Dowody ? I co Ci po tych dowodach ? Jakie masz dowody ? 1ss z ts3 ? Hwangow nie bylo i nie bedzie na S1 juz UP Administracja pisala ;) . Zbedny jest Twoj spam ;)

Kei, dobrze wiesz, że nie o hwanga mi chodzi.

To, że obiecywał, że da hwanga to już jego problem pokazał jaki jest.

Napisałem jak było z notatkami?

Dlaczego tego nie wyjasnicie?

Taka jest prawda i sam Kei'u wiesz jak się zajmował serwerem a ten temat jest chyba po to, żeby dyskutować na temat serwera/ administracji.

Mam swoje powody potwierdzone ss'ami i piszę prawdę.

Ostrzegam ludzi przed kolejnym wykorzystaniem, bo nie moge zrozumieć Malysza, który robi drugi serwer a na pierwszy ma wyje****...

I może jeszcze powie, że nie pod IS'a?

Tak samo na S1 miało być wszystko z IS dostępne do zdobycia z bossów ITD.

MS-Straciatello

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...