Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Altros2

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Akurat 10.04 wypłata to można Małyszowi za te wszystkie świństwa utrudniać na starcie xD

I nie próbuj reklamować się na innych serwerach. Bo to bardziej pogorszy twoją sytuację. Nie wiem czy może znasz nie jakiego Kazdara ? (Pyt. Do Małysza. )

Łahhahahahaha Łahahahah .... ahahahah padłem, :D:D HAAHHAHAHA . Prosze oszczędz sobie ;). Jakiś pionek, wy i wasze śmieszne ataki ;) oh ty anonymous :D próbuj do woli;) . Ta sama gadka była jak startowała S1 :D HAHAHA nie przestane się smieć. beka z typa po całości :D

BKHXTTo.jpg

• Odpowiedzi 613
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Łahhahahahaha Łahahahah .... ahahahah padłem, :D:D HAAHHAHAHA . Prosze oszczędz sobie ;). Jakiś pionek, wy i wasze śmieszne ataki ;) oh ty anonymous :D próbuj do woli;) . Ta sama gadka była jak startowała S1 :D HAHAHA nie przestane się smieć. beka z typa po całości :D

To znasz go ? Nie odp na pytanie.

Opublikowano

To znasz go ? Nie odp na pytanie.

Nie bo po co takiego pionka miał bym znać... skończ już kozaczyć ruski fajterze , jedyne co możesz to kupić maszynki i hamachi wywalać ;))). Oczywiście raport poleciał . 

Tak BTW... HAHAHAHAH dalej mam pompe :D:D

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Nie bo po co takiego pionka miał bym znać... skończ już kozaczyć ruski fajterze , jedyne co możesz to kupić maszynki i hamachi wywalać ;))). Oczywiście raport poleciał . 

Tak BTW... HAHAHAHAH dalej mam pompe :D:D

Małyszku tu się kończy hejt na tym forum kiedyś ?

Opublikowano

Hmm powiem Ci szczerze ze nigdy. Było jest i będzie. Konkuręcja zagryza zęby , 10 latki nie maja pojęcia o czym piszą. Administracja robi co może ale to walka z wiatrakami . Po za tym nikt nie jest święty... Najlepsze jest to ze nikt nie widzi swoich błędów tylko nasze ;). AlioS2 z jednej strony to dobrze... przynajmniej nabiją postów :D:D ... A gdyby ludzie mieli się bać hejtów to by serwery nie powstawały ;) tak ze nie trzeba z nimi walczyć a jeszcze bardziej dolewać oliwy do ognia

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Debilne zachowanie administracji, wyśmiewanie, komentowanie, prowokacje - na co to komu?

Polecam tylko ze względu na Wojtka.

logo.png

Opublikowano

Wbil jakis przydupas malysza i bedzie bronil wszystkie negatywne opinie.

Widze ze nie jest tolerowane tutaj wyrazanie wlasnej opini o serwerze jak i o administracji.

Liż dupke dalej ^^

Placz i przerabiaj bojowego 10 l 8 sila . Nie przydupas tylko czlonek Administracji , przydupasa to masz kolo siebie kapciu .

raczej chyba nie

Opublikowano

Placz i przerabiaj bojowego 10 l 8 sila . Nie przydupas tylko czlonek Administracji , przydupasa to masz kolo siebie kapciu .

raczej chyba nie

Coś ci sie pomyliło chyba ;)

Poza tym to 2 pytanie nie bylo kierowane do Cb wiec czego odpowiadasz?

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

nie polecam, syf padnie po kilku tygodniach razem z s1

Nie no kurwa bo pierdolne.

Napisal Adiros. Najlepszy z najlepszych.

Jakos MPCforum stoi. Malysz pomyslal i razem z derinem i proboszczem zrobili serwer.

Zal Ci dupe sciska ze twoje serwery

Bloodwar

EvilaBlast

Dracos

Memorial

Popadaly. Nie interesujesz sie graczami serwerem tak bylo jest i bd. Sprzedajesz kradzione rzeczy albo rzeczy do ktorych nie masz praw.

Zjebales swoje serwery i zjebiesz swoj nastepny projekt

MORDORMT2

Adi. Caly czas sie wychwalasz a przy dracosie wszystko robil derin i ja.

Na memorialu wiekszosc ja , a jak czegos nie wiedziales to od razu inscape pomagal.

Byles i Bedziesz gownem.

ZAPRASZAM NA MORDORMT2 SERWER ADIROSA

54010287442563618639.png

Opublikowano

Prezka kozak wredna sie postarala  Serwer tak samo Nowe sety bronie masakra tylko brakuje mi nowych zbroi do tych broni bo te zwykle z pl juz nudne sa

To przejaskrawione "coś" na szczęście nie jest mojego autorstwa.

@Topic. Powodzenia kierzku, może z mt2 Ci wyjdzie. Zapowiada się nawet ciekawie.

Opublikowano

Nie no kurwa bo pierdolne.

Napisal Adiros. Najlepszy z najlepszych.

Jakos MPCforum stoi. Malysz pomyslal i razem z derinem i proboszczem zrobili serwer.

Zal Ci dupe sciska ze twoje serwery

Bloodwar

EvilaBlast

Dracos

Memorial

Popadaly. Nie interesujesz sie graczami serwerem tak bylo jest i bd. Sprzedajesz kradzione rzeczy albo rzeczy do ktorych nie masz praw.

Zjebales swoje serwery i zjebiesz swoj nastepny projekt

MORDORMT2

Adi. Caly czas sie wychwalasz a przy dracosie wszystko robil derin i ja.

Na memorialu wiekszosc ja , a jak czegos nie wiedziales to od razu inscape pomagal.

Byles i Bedziesz gownem.

ZAPRASZAM NA MORDORMT2 SERWER ADIROSA

Prawda !!. Pozdrawiam ;)

@ Co do tematu. Pozyskaliśmy nowe osoby ( zaufane ) na moderatorów forum. Oficjalni GM na serwerze to 

- [GA]Małysz

- [GA]ProBoszcz

- [GA]Antar

- [GA]KamilSztoch

- [GM]Kei

- [GM]Rivalia

- [Moderator Forum]Kropeczka 

- [Moderator Forum]Renisannce

- [Moderator Forum]Carridven

- [TuT]Carridven ( Globalna POMOC ) będzie pod takimi nickami występować w grze

- [TuT]Rabbitx ( Globalna Pomoc ) będzie pod takimi nickami występować w grze

- [Pomoc dla graczy TS3] Mati

- [Pomoc dla graczy TS3] Mea

- [Pomoc dla graczy TS3] Kamila

- [Pomoc dla graczy TS3] Musk aka Syrena

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Powodzenia :P Najstabilniejszy serwer, ale padnie pionku :P

dobrze piszesz każdy gada że padnie a MPCforum stoi juz 5 miesięcy :) a i tak gadają że padnie :)

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Dziękuje tym pajacom którzy zgłosi moją zapowiedź MPCforuma w roszczeniu za muzyke w tle ;-)

Cóż .. muszę od nowa nagrać tym razem z licencja Creative

@ Co do samego serwera wszyscy hejtują a i tak będą grali z prostego powodu - MPCforum jest MEGA stabilnym serwerem oczywiście co innego z zainteresowaniem administracji mam nadzieje że teraz będzie o niebo lepiej .

@ Zagram i sam będę prowadził serie więc pozdro 600 na łazarskim rejonie nie jest kolorowo Kei x Gej   Rabbit x Gej :D
PS . A co do lizania dupy przez Kei'a do małysza to powiem krótko

Pierdol pierdol ja posłucham . Współpracują razem od początków MPCforuma więc się miedzy sobą dobrze dogadują i jeden drugiemu ufa ;]

Dajcie sobie siana ;-(

Opublikowano

Wbil jakis przydupas malysza i bedzie bronil wszystkie negatywne opinie.

Widze ze nie jest tolerowane tutaj wyrazanie wlasnej opini o serwerze jak i o administracji.

Liż dupke dalej ^^

No i prawidłowo, że broni, bo wy już w przód piszecie, że syff i nie ma szans na utrzymanie się !! A serwer startuje za 2 tygodnie pozdro ;  B)

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

dobrze piszesz każdy gada że padnie a MPCforum stoi juz 5 miesięcy :) a i tak gadają że padnie :)

fakt ale liczba graczy spadła kolosalnie.Mam nadzieje ,że reklama s1 coś pomoże ;)

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Prawda !!. Pozdrawiam ;)

@ Co do tematu. Pozyskaliśmy nowe osoby ( zaufane ) na moderatorów forum. Oficjalni GM na serwerze to 

- [GA]Małysz

- [GA]ProBoszcz

- [GA]Antar

- [GA]KamilSztoch

- [GM]Kei

- [GM]Rivalia

- [TuT]Carridven ( Globalna POMOC ) będzie pod takimi nickami występować w grze

- [TuT]Rabbitx ( Globalna Pomoc ) będzie pod takimi nickami występować w grze

- [Pomoc dla graczy TS3] Mati

- [Pomoc dla graczy TS3] Mea

- [Pomoc dla graczy TS3] Kamila

- [Pomoc dla graczy TS3] Musk aka Syrena

A są jeszcze poszukiwane osoby na stanowisko KidMod ? 

Co do serwera, większość osób które tu hejtują są  z innych serwerów. 

Zżera ich zazdrość. Dajmy, że gracz XXX zaczął grać na jednym z prywatnych serwerów wydał pieniążki do IS bądź nie wydał ale poświęcił czas na eq. 

No i teraz widzi, że startuje lepszy serwer od tego co gra i stara się bronić tego "swojego" z powodu poświęconego czasu. 

To jest jak PS3 vs Xbox, ta wojna. 

@ Kiedy będzie forum ? 

1356027733523041.png

"Ashes to ashes and dust to dust"

Oto nowa historia zwykłego człowieka:

Members====>???====>???====>???

Opublikowano

A są jeszcze poszukiwane osoby na stanowisko KidMod ? 

Co do serwera, większość osób które tu hejtują są  z innych serwerów. 

Zżera ich zazdrość. Dajmy, że gracz XXX zaczął grać na jednym z prywatnych serwerów wydał pieniążki do IS bądź nie wydał ale poświęcił czas na eq. 

No i teraz widzi, że startuje lepszy serwer od tego co gra i stara się bronić tego "swojego" z powodu poświęconego czasu. 

To jest jak PS3 vs Xbox, ta wojna. 

@ Kiedy będzie forum ? 

@ Mamy 4 Moderatorki Forum, + Administracja

@ Forum będzie w poniedziałek / wtorek

@ Silnik to Ip.board

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

@ Mamy 4 Moderatorki Forum, + Administracja

@ Forum będzie w poniedziałek / wtorek

@ Silnik to Ip.board

Bardzo dobrze, że silnik IPB :) 

No cóż teraz tylko czekać na start serwera. Pozdrawiam. 

1356027733523041.png

"Ashes to ashes and dust to dust"

Oto nowa historia zwykłego człowieka:

Members====>???====>???====>???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...