Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Altros2

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 613
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakie są wartości bonów 1-5? (Dajcie tabele)

10kk za 200 zmianek przy tym dropie yang? rly?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Czy ja dobrze widze? 130+ tysięcy wyświetleń w 3 dni?!

Jak mi ktoś wmówi że nabili to bo serwer jest popularny, to mi kaktus na ręce wyrośnie. Już były takie serwery co miały po 40k wyświetleń, ale nie tyle.

Opublikowano

Do mnie tak samo jakis kolo pisal , probowal ze mnie zrobic jakiegos idiote ale mu sie nie udalo . 

Nic takiego nie jest robione , swiadcze glowa :)

Bedzie pompa ;d 

To upierdol sobie głowę.

Opublikowano

beeeka ziomek go pyta o toggle na skillach a ten o chlebie xD profezjonał ładminisłatrosz

nie polecam

to się naucz czytać wtedy będziesz wiedział na co odpowiadam :)) a co do serwera to powiem wam ziomeczki że będzie o wiele więcej nowości które zobaczycie na moich filmach ;)) a do tych co piszą że serwer padnie po 2 dniach to dla waszej informacji MPCforum miał paść jeszcze przed startem a dziwnym trafem soi już prawie pół roki :)))

//* z tego co widzę to jakiś admin ładnie zmienia zawartość postów ;))

#

Sh4ke

A jak mi ktoś wmówi że respect nie dzieli się z wami razem kasą z serwera to mi prędzej dynia na głowie wyrośnie :)) gangsterku ;)

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Patrząc na Gameplay i prezentacje, to stwierdzam że porównując s1 a s2 praktycznie nic nie zmieniliście, jednie zwiększyliście poziom, exp oraz daliście zmianki do npc. Poza tym w tym samym dniu startuje serwer vixa i jestem przekonany, że większość pójdzie tam. Także nie szykujcie się na dużą ilość graczy.  Co do ilości wyświetleń, to nie wiem, ale coś tu nie hallo, zapewne małysz wgrał jakiś skrypt nabijający wyświetlenia, to jak to było kiedyś z wyświetleniami profilów. 

xD 

Opublikowano

Patrząc na Gameplay i prezentacje, to stwierdzam że porównując s1 a s2 praktycznie nic nie zmieniliście, jednie zwiększyliście poziom, exp oraz daliście zmianki do npc. Poza tym w tym samym dniu startuje serwer vixa i jestem przekonany, że większość pójdzie tam. Także nie szykujcie się na dużą ilość graczy.  Co do ilości wyświetleń, to nie wiem, ale coś tu nie hallo, zapewne małysz wgrał jakiś skrypt nabijający wyświetlenia, to jak to było kiedyś z wyświetleniami profilów. 

Wiele osób miało pójść na mortisa i jak się to skończyło ? sami możecie zobaczyć na głównej stronie:)))) szczerze życzę jak największej ilości im graczy ale jeżeli myślicie że nasza reklama na tym się kończy co się ukazało to wiele się mylicie:))) nawet jeżeli uważacie że na naszym serwerze będzie tylko 20 osób to zapraszam na start sami się przekonacie jak wygląda te 20 osób :)))) pozdro gangsterki :)

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

małysz bedzię ten filmik z serwera ?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Wiele osób miało pójść na mortisa i jak się to skończyło ? sami możecie zobaczyć na głównej stronie:)))) szczerze życzę jak największej ilości im graczy ale jeżeli myślicie że nasza reklama na tym się kończy co się ukazało to wiele się mylicie:))) nawet jeżeli uważacie że na naszym serwerze będzie tylko 20 osób to zapraszam na start sami się przekonacie jak wygląda te 20 osób :)))) pozdro gangsterki :)

Właśnie nie, Metrisa właśnie każdy hejtował i mówił że jest za ciężki, ponieważ była taka prawda, a gracze nie lubią aż takich hardów, także skończyło jak się skończyło. Na Vixie wczoraj była beta i było około 1,5k ludzi, także na oficjalu powinno być nawet 2,5 +. Racja co do strony to jest lipna, ale jestem przekonany, że zostanie ona zmieniona. 

I jeszcze taka jedna kwestia, z isamu hejtujecie FuBu, ale powiem Wam, że wasze osobowości nie są nic lepsze, postawiacie serwery i nic nie robicie, np na ravia ostatnia aktualizacja Rok temu, a u was to pewnie parę miesięcy, liczycie tylko na hajs z isa, nie interesując się serwerem, jestem przekonany, że tutaj po krótkim czasie też tak bd, i co ? zrobisz s3. 

A i co do ilości na start, zapewne trochę bd, ale to szybko się zmieni, tak jak to było na innych twoich serwerach. 

xD 

Opublikowano

Właśnie nie, Metrisa właśnie każdy hejtował i mówił że jest za ciężki, ponieważ była taka prawda, a gracze nie lubią aż takich hardów, także skończyło jak się skończyło. Na Vixie wczoraj była beta i było około 1,5k ludzi, także na oficjalu powinno być nawet 2,5 +. Racja co do strony to jest lipna, ale jestem przekonany, że zostanie ona zmieniona. 

I jeszcze taka jedna kwestia, z isamu hejtujecie FuBu, ale powiem Wam, że wasze osobowości nie są nic lepsze, postawiacie serwery i nic nie robicie, np na ravia ostatnia aktualizacja Rok temu, a u was to pewnie parę miesięcy, liczycie tylko na hajs z isa, nie interesując się serwerem, jestem przekonany, że tutaj po krótkim czasie też tak bd, i co ? zrobisz s3. 

A i co do ilości na start, zapewne trochę bd, ale to szybko się zmieni, tak jak to było na innych twoich serwerach. 

Hahahahaha na becie 1,5k ludzi licznik razy 200 ? Na tej vixie 

Coraz więcej takich ludzi, którzy potrafią poprawić humorr, a i niezły kawał z 1.5k 

Pozdro 600 BGC

Na łazarskich metinach nie jest kolorowo

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Coraz więcej takich ludzi, którzy potrafią poprawić humorr, a i niezły kawał z 1.5k 

Pozdro 600 BGC

Proszę. 

x

xD 

Opublikowano

Nie ma to jak nabijac sobie prezke żałosne  nie ma to jak wmawiac ,ze się będzie zajmować serwerem jak na S1 każdy ma wyebane i nic to się nie zmini Małysz tylko w gębie jest dobry niedługo skonczy z hejtem. Sorry panowie nie zagram czekam na wasze S3 hah . 

Opublikowano

Jak mi ktoś wmówi że nabili to bo serwer jest popularny, to mi kaktus na ręce wyrośnie. Już były takie serwery co miały po 40k wyświetleń, ale nie tyle.

Tak wyswitlenia nabili uzytkownicy , nie musisz tutaj cukrowac jezeli Wasz serwer ma prawie 20k wyswietlen , radzilbym Ci ogarnac ts'a bo w kazdej chwili moze Ci go kazdy zglosic ^^ , do tego gz za skopiowanie Strefy YouTuber'ów , pozdro tam dla sprzedawczykow . Zazdrosc zrzera nie ?:( .  Pozdrawiam Kei. ;)

małysz bedzię ten filmik z serwera ?

https://www.youtube.com/watch?v=vk566DhHog4

Ja dzisiaj dodam co na start exp do 30 itp .

Może zagram :)....

PS.ile zajmie mi wbicie max lv? 

Napewno nie 3/4 dni . W 1 dzien wbijesz na lajcie 80 lv + jakies tam eq zrobisz ;)

Nie ma to jak nabijac sobie prezke żałosne  nie ma to jak wmawiac ,ze się będzie zajmować serwerem jak na S1 każdy ma wyebane i nic to się nie zmini Małysz tylko w gębie jest dobry niedługo skonczy z hejtem. Sorry panowie nie zagram czekam na wasze S3 hah . 

Okej nie graj ;] Placzku 

Znów wszystkie kostiumy będą na stałę w IS i cały serwer będzie w nich latał tak jak na jedynce?

Nie musisz pakowac w IS'a zeby miec kostium ;) . Wystarczy ze pograsz troche nie ?

Mozesz isc sobie tam w temat i spamowac ;) . Przekonamy sie na starcie ;) 

Opublikowano

to teraz ja sie zapytam start będzie punktualny czy jak na aslanie przekładają to już chyba 3/4 raz

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Nie musisz pakowac w IS'a zeby miec kostium ;) . Wystarczy ze pograsz troche nie ?

Chodzi mi o to, że każdy na serwerze lata w kostiumie i nie widać kto jaką ma zbroję. Wygląda to tandetnie.

Opublikowano

to teraz ja sie zapytam start będzie punktualny czy jak na aslanie przekładają to już chyba 3/4 raz

punktualny ;) wiecej informacji mozesz uzyskac na YT na kanale Malysza , moim , na ts3 , na fanpage

ts3.malyszsquad.pl
https://www.facebook.com/MPCforumPL
https://www.youtube.com/user/MalyszSQuad
https://www.youtube.com/user/Keiusek

Chodzi mi o to, że każdy na serwerze lata w kostiumie i nie widać kto jaką ma zbroję. Wygląda to tandetnie.

wiem o tym tez mi sie to nie podoba , bo ja np . lubie np wyglad zwyklej stalki 9 lub epika ale no coz...

Opublikowano

punktualny ;) wiecej informacji mozesz uzyskac na YT na kanale Malysza , moim , na ts3 , na fanpage

ts3.malyszsquad.pl
https://www.facebook.com/MPCforumPL
https://www.youtube.com/user/MalyszSQuad
https://www.youtube.com/user/Keiusek

wiem o tym tez mi sie to nie podoba , bo ja np . lubie np wyglad zwyklej stalki 9 lub epika ale no coz...

okaże się 11 ale trzymam za słowo ,że punktualny

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Administracja planuje przyjąć kogoś do teamu, aby kontakt z graczami był lepszy, bo z tego co pamiętam na s1, kontakt był zerowy.

Opublikowano

Administracja planuje przyjąć kogoś do teamu, aby kontakt z graczami był lepszy, bo z tego co pamiętam na s1, kontakt był zerowy.

Czytaj prezentacje to sie dowiesz.

Opublikowano

W odsłonie MPCforum 1 pisali, że administracja jest w pełni przygotowana i jest wiele osób, a wyszło jak? Srak. Małysz nigdy czasu, przydupasy jego tak samo, czasami ale CZASAMI tylko youtuberzy coś tam pomogli, dlatego pytam.

Czy dalej tylko jak wejdę na kanał na ts 'problem itemshop' to otrzymam pomoc w 5 sekund?

Opublikowano

Pozdro 600 BGC

Jesli na MPCforumie bedzie 2,5k ludzi na liczniku to uwierzysz?

A jesli na vixie bedzie 2,5k to nie uwierzysz?

Jakbys nie zauwazyl to oba serwery maja ogromna reklame , a i tak pewnie miesiac po starcie MPCforuma polowa graczy odejdzie bo administracja bedzie olewala graczy.

A co do wyswietlen , to napewno jest cos nie tak.

140k wyswietlen przy tak malej liczbie przegladających temat jest nie mozliwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...