Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Altros2

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer wygląda spoko, lecz pewnie te wszystkie pety itp na bogato jak na s1 :D

Co do serwera polecam, Kei chyba gm a to spoko chłop ;)

Tak serwer pompa ;d Zobaczycie na starcie

Dzieki ;))  widzimy sie na starcie ;d

zagram , no bo co zrobisz no nic nie zrobisz                   , chcialbym juz strone zobaczyć jakiegoś clienta i zobaczyc isa

Wszystko w swoim czasie , wszystko jest gotowe ;) tak ze nie ma o nic obaw ;)

• Odpowiedzi 613
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będzie pompa co nie ? Teraz lipy nie ma ! :)

Nie może być lipy !!!. MPCforum2 zawsze na probsie ;) 

A jak będzie z wierzchowcami ?? . Będą jakieś nowe jeszcze 

BKHXTTo.jpg

Robię prezentację serwerów /banery / sygnatury i inne 

ZAPRASZAM WWW.MPCforum.PL/ 11 Kwiecień START MPCforum 2 :)

Opublikowano

Znowu bedzie administracja bedzie miala wywalone na problemy graczy, bo ja tam nie wierze ze oni sie poprawia jak to malysz mowil.

No ale dobra , zobaczymy jak to bedzie.

10 ku do g1? przeciez to jest niby medium/easy wiec nie przesadzajcie , i zmiencie to .

Czy respy metkow/bossow i ilosc channeli bedzie na tyle duza by starczyla na mysle ze 1000 do 1500 graczy?

Bedą kupony sm? 

bronie 75 tylko ripper?

Bedzie trzeba robic buffa grajac bodym?

Opublikowano

Z checia zagram ale nie podobaja mi sie handlarze. Serwer easy a handlarze tacy slabi,,, zbroje do 26 poziomu .... powinny byc przyjamniej do zbroi na 48 a najlepiej do zbroi na 54 poziom. Nie ma helmow na 41lvl... nie ma tarcza na 41lvl... nie mam zamiaru wbijac 80lvla w eq na 20 poziom no kurde... do czegos to eq jest jednak jest zrobione na wyzszy poziom. po za tym nie ma zadnych miksturek lepszych, rosek, dlonie kryta i int,zycia,obr,atak boga smokow po jedenj sztuce?! No kurde dodajcie je przynajmniej po 20 sztuk kto chce ciagle do shopu chodzic...

Po  za tematem to zmiencie ta fryzure dynie 10% potwory 35 wartoscvi ataku bo all serwer bedzie w dyniahc na bani zapierdzielał ^^ troche to bedzie glupie.

Dropią +9 w m2 więc spokojnie każdy zrobi sobie eq na poczatku . :)  vDotyczy to rownież kazdego co wymieniles z mikstur . Wszystko elegancko dropi:)

PS : To nie jest EASY EASY tylko EASY - MEDIUM . :) pamietacie o Tym:) 

UP :

1. 10 KU do G . Jest dobrym pomyslem , na S1 jest 55 KU:)

2. ZWiekszone

3. Będą

4. Nie tylko :)

5. Jesli potrafisz grac dobrze Bodym nie potrzebujesz buffa :)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Dropią +9 w m2 więc spokojnie każdy zrobi sobie eq na poczatku . :)  vDotyczy to rownież kazdego co wymieniles z mikstur . Wszystko elegancko dropi:)

PS : To nie jest EASY EASY tylko EASY - MEDIUM . :) pamietacie o Tym:) 

Dokładnie jak UP. To jest Easy Medium. Dla mnie momba, Nie będzie tak mega mega łatwo i itemy będą coś warte

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Tez mi sie nie podoba is , bo ktos sobie kupi lizaka ,ppk i renifera na sam start i bedzie mial za latwo.

Renifer 25 na moby , 20 kryt lekka przasada chyba nie? 

Opublikowano

Tez mi sie nie podoba is , bo ktos sobie kupi lizaka ,ppk i renifera na sam start i bedzie mial za latwo.

Renifer 25 na moby , 20 kryt lekka przasada chyba nie? 

yyyy takie same bony masz na PL i jakoś nikt nie narzeka LOL.... 

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Trzeba będzie zagrać. Z pewnością na serwerze na samym starcie będzie dużo ludzi, czego dowodem jest s1 gdzie na starcie było naprawdę dużo ludzi, a tym bardziej że serwery easy są popularniejsze niz hard/medium. No i na pewno nie będzie bugów. 

Opublikowano

Wyjebcie proboszcza z teamu to bedzie mozna zagrac ;)

Proboszcz to bardzo fajna osoba , przy okazji znająca się na rzeczy. Nie widzę lepszej opcji na jego miejsce !

Opublikowano

Będzie pompa co nie ? Teraz lipy nie ma ! :)

U Nas nie ma lipy !!

Dokładnie jak UP. To jest Easy Medium. Dla mnie momba, Nie będzie tak mega mega łatwo i itemy będą coś warte

Popierdam , nie bedzie tak mega latwo ze wpadacie do M1 na 5 lv ( btw ja zawsze tak robie ) i bierzecie spota i macie 35 lv i idziecie do v2 i bierzecie calego spota po 20 min gry macie 75 i trute i wgl , nie bedzie tak , bedzie troche trudniej , ale dla upartego 75 w dobry dzien gry sie wbija na lajcie + dobre eq w sensie tarcza na 61 9 itp . Itemy beda cos warte . Zreszta zami zobaczycie ;)

Trzeba będzie zagrać. Z pewnością na serwerze na samym starcie będzie dużo ludzi, czego dowodem jest s1 gdzie na starcie było naprawdę dużo ludzi, a tym bardziej że serwery easy są popularniejsze niz hard/medium. No i na pewno nie będzie bugów. 

Ojj bedzie duzo ludzi , bugow nie ma ;) Wszystko bylo testowane od podstaw , bez obaw ;)

Wyjebcie proboszcza z teamu to bedzie mozna zagrac ;)

W czym Ci przeszkadza ProBoszcz? ProBoszcz jest unikatowy , zakaz pociskow na mojego Męża <3 . Swiruje hehe ;d ProBoszcz jest tylko JEDEN , nie ma takiego innego wiec bez proboszcza - nie ma MPCforum'a :( 

Opublikowano

yyyy takie same bony masz na PL i jakoś nikt nie narzeka LOL.... 

Jaki wierchowiec na plu daje 25 na moby i 20 kryta?

Wierchowce 

Kostiumy

Maski

Pierscionki 

Tego chyba za duzo jest? 

Kazdy daje dobry bon do expa / pvp czyli na starcie tylko osoby co sporo zapakuja w isa beda w topce , z latwoscia bily bossy/expily itp .

Bez sensu jak dla mnie nawalic tyle zeby do isa jeszcze z tak mocnymi bonami.

Opublikowano

Jaki wierchowiec na plu daje 25 na moby i 20 kryta?

Wierchowce 

Kostiumy

Maski

Pierscionki 

Tego chyba za duzo jest? 

Kazdy daje dobry bon do expa / pvp czyli na starcie tylko osoby co sporo zapakuja w isa beda w topce , z latwoscia bily bossy/expily itp .

Bez sensu jak dla mnie nawalic tyle zeby do isa jeszcze z tak mocnymi bonami.

To można w grze też zdobyć ... nie narzekaj. Wszędzie jest IS.

Opublikowano

To można w grze też zdobyć ... nie narzekaj. Wszędzie jest IS.

Chodzi mi o start w grze , czytaj ze zrozumieniem .

Opublikowano

Na prośbę Kei'a x geja wrzucam od siebie :)

https://www.youtube.com/watch?v=FoolqIxNWgU&feature=youtu.be

Na sam serwer czekam z wielką pompa - wbijam z całą ekipą i rozpierdalam serwer .

Dziękuje dobranoc 

Opublikowano

Nie polecam.. ze wzgledu na małysza i proboszcza. Na s1  była masa przekrętów i faworyzacji to tutaj będzie tak samo.  Widzę macie pro grafika skoro nawet tła nie umiał usunąć tylko zmienił kolor żeby było mniej widoczne beka..

oLqzgYC.png

Opublikowano

Nie polecam.. ze wzgledu na małysza i proboszcza. Na s1  była masa przekrętów i faworyzacji to tutaj będzie tak samo.  Widzę macie pro grafika skoro nawet tła nie umiał usunąć tylko zmienił kolor żeby było mniej widoczne beka..

Nie polecasz bo co ? Bo znają się na rzeczy ? Zrób taki serwer jak oni to pogadamy. Ciekawe jakie przekręty. Czyżby konkurencja zazdrości ?

Opublikowano

Nie polecasz bo co ? Bo znają się na rzeczy ? Zrób taki serwer jak oni to pogadamy. Ciekawe jakie przekręty. Czyżby konkurencja zazdrości ?

Znają się na rzeczy uśmiałem się po pachy. Co oni mają na tym swoim serwerze takiego czego nie można znaleźć gotowego na forumku ? Gówno bo gówno umieją. I czego mam tutaj zazdrościć ? Tego że na każdy serwerze Proboszcza miałem navi a z Kamilem żeśmy sobie sprzedawali trutki za smsy na tym jego pro serwie na którym się ukrywał pod nickiem Extreme ? ( PS. Proboszcz nadal mi branzy nie oddałeś :< ).

A Małysz to złodziej i hipokryta bo wrzuca na FuBu brudy a chyba już zapomniał jak okradł Posixa na PL-u <Sad face>

oLqzgYC.png

Opublikowano

Dokładnie jak  @ Rabbit... widze ze konkuręcje gryzie po oczach MPCforum2 :D typowe polactwo. przekręty hahahaha Boze gdzie takich sieją ??

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Być może zawitam :>

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...