Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Altros2

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem kilka literówek i pleonazmów w prezentacji, ale ogólnie, to bez większych błędów i widać, że solidnie ktoś nad nią pracował :)

eurodos.png

• Odpowiedzi 613
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

400 sfera 200 duch. powodzenia chyba bez eq z czarami na punktach. i bez statystyk

Zbroja 25%

Bransa 15%

helm 15%

Kolczyki 8% na um

Woda 10%

Rosa 20%

Pas z abs 

Tarcza 20%

+Full misje

Przy taki absie bm/szaman nic nie bije .

Pasjonat
Opublikowano

Widać s1 już nie przynosi zysków to powstaje s2. Małysz jesteś jebanym wieśniakiem który nawet nie umie się wymówić. Żebyś się nie wypłakał dla  Isamu (który pomógł Ci tylko i wyłącznie żeby zdobyć widzów, wyświetlenia i żeby $$$$ się zgadzał)  byś nie miał nawet 50 widzów. Miała być prawda o FuBu a powstał Małysz aka pseudo Youtuber spragniony hajsu na nowy komputer :( Żeby FuBu Cię opierdolił byś już dawno poszedł a policję a nie bawił się w dziecinadę robieniem filmów jaki on to jest zły i jakie przekręty robi na swoim serwerze, spójrz na szczura i postacie 99 6xP i to bambusie przemyśl. Mam kilka rad dla ludzi:

JEBAĆ ISAMU

JEBAĆ MAŁYSZA

JEBAĆ WSZYSTKICH

WYJDŹCIE NA DWÓR.

Co do tematu nie zagram bo mi sie kolor prezki nie podoba heh

Opublikowano

@ UP  Konstruktywna wypowiedź poparta mocnymi argumentami o tak! :)
A teraz zejdź mi z oczu.

@@@@@

-Jaki drop jest z metinów np w Red Lesie zdobędę tam rękawiczkę na 3h i pd na 1h ?

- Przewidujecie prywatne DT?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

@ UP  Konstruktywna wypowiedź poparta mocnymi argumentami o tak! :)

A teraz zejdź mi z oczu.

@@@@@

-Jaki drop jest z metinów np w Red Lesie zdobędę tam rękawiczkę na 3h i pd na 1h ?

- Przewidujecie prywatne DT?

Będą dropiły z metków 90 np. perły i tam ulepszacze + normalny drop , prywatnego dt nie będzie ale za to wieża szponów jak i wieża zninów będzie.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

A w jaki sposób chcecie zapobiec używania bsa?

No boże tak jak na Plu macie czity zakazane ktoś was sprzeda lub złapie to ban ;)

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

No boże tak jak na Plu macie czity zakazane ktoś was sprzeda lub złapie to ban ;)

czyli klient nie zabezpieczony :>

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Powodzenia , 80% graczy będzie uzywalo bs'a jest to podstawa 

..

Opublikowano

jebać konfidentów :) 

hmm ciekawe jak macie kogoś złapać jak was prawie w ogóle w grze nie ma 

Opublikowano

mam nadzieje ,że nie olejecie s2 jak s1 na początku wyszedł wam fajny serwer ale go olaliście

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

jebać konfidentów :)

hmm ciekawe jak macie kogoś złapać jak was prawie w ogóle w grze nie ma 

Teraz nie tylko Małysz i Proboszcz będzie :) Pozdrówka !

Opublikowano

mam nadzieje ,że nie olejecie s2 jak s1 na początku wyszedł wam fajny serwer ale go olaliście

Wiemy, i całkowitą masz rację nie będziemy nawet się tłumaczyć co do s1 ponieważ to prawda nie było nas wcale i teraz już wiemy że gdy tak będzie to nawet nie ma sensu, Jak by co teraz często przesiaduje na swojej gildi kanał na ts VIP2 każdy tam może wejść i każdemu udzielę pomocy.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Wiemy, i całkowitą masz rację nie będziemy nawet się tłumaczyć co do s1 ponieważ to prawda nie było nas wcale i teraz już wiemy że gdy tak będzie to nawet nie ma sensu, Jak by co teraz często przesiaduje na swojej gildi kanał na ts VIP2 każdy tam może wejść i każdemu udzielę pomocy.

no ja myślę na s1 grałem krótko ale na s2 jeśli będzie miła atmosfera to zawitam na dłużej

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

START SERWERA 11.04.2014 GODZ 18.00

Rejestracja na serwerze MPCforum2 została otworzona !!!

www.MPCforum2.pl/rejestracja

Clienta do pobrania !!!

mirror1 :

https://mega.co.nz/#!WRxW0ADb!lQLB0tTYWJpuA20c4QJkZopfxxr8w2QariFEUU8SP9s

mirror2 :

http://www.multiupload.nl/IFGNPMNUHR

Skan:

http://scr.hu/0u54/483hs

Mały pokaz na YouTube

http://youtu.be/kIg64Epy3hI

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

miał być filmik z serwera oprócz tego małysza a tu nic zamilkło

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

O widzę ,ze cos fajnego sie szykuje ,ale czy był juz kiedys MPCforum server wg ?

przecież jest MPCforum s1 malysza a teraz wypuszczają swój 2 projekt

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

przecież jest MPCforum s1 malysza a teraz wypuszczają swój 2 projekt

Dokładnie tak. Serwer będzie easy/medium. Skile G1 na 5Lv , Milistar ze skiliami M1 na start , 1 Kamyk do P z bossów i wiele wiele innych.

Rejestracja jest już otwarta

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...