Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Altros2

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa nie znasz Małysza, nie grałeś na MPCforumie ani nie wiesz co sie dzieje na świecie bo nawet z domu nie wychodzisz.

Wiem dużo, za dużo od niektórych graczy oraz pseudo techników z MPCforuma s1 którzy tam pomagali wiec pisze zeby ludzie uwazali proste.

A wy sie zglosiliscie na MPCforuma tylko w celu promocji bo myslicie ze jak sie przylizecie malyszowi to was wypromuje.

Dla twojej informacji - Gram na S2 dlatego że to serwer easy i wiem że będzie grało dużo osób ;-)

To czy on kogoś tam sobie promuje czy też nie to tylko jego wola po bo pierwsze to jego serwer a po drugie jego kanał na youtube.

Poza tym myślisz że jak on kogoś subnie czy da lajka i komentarz pod filmem aż tak dużo zmieni ? To jest 10.000 widzów czy ile tam ma Małysz a nie 200.000

Dramatyzujesz jak zawsze ;-)

Po sukcesie S1 gdzie grało w chuj ludzi chcę spróbować swoich sił na S2 ;-)

• Odpowiedzi 613
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla twojej informacji - Gram na S2 dlatego że to serwer easy i wiem że będzie grało dużo osób ;-)

To czy on kogoś tam sobie promuje czy też nie to tylko jego wola po bo pierwsze to jego serwer a po drugie jego kanał na youtube.

Poza tym myślisz że jak on kogoś subnie czy da lajka i komentarz pod filmem aż tak dużo zmieni ? To jest 10.000 widzów czy ile tam ma Małysz a nie 200.000

Dramatyzujesz jak zawsze ;-)

Po sukcesie S1 gdzie grało w chuj ludzi chcę spróbować swoich sił na S2 ;-)

Ty chyba nie wiesz co to jest serwer easy.

I jaki sukces? 300 graczy online aktualnie? To jest ten sukces?

Żenada. Małysz widze Was albo nasyła albo serio youtube Wam mózgi wyprał do końca.

Nowa administracja? Udowodnie Wam, ze team i pomoc techniczna jest ciagle taka sama.

Opublikowano

Żenada. Małysz widze Was albo nasyła albo serio youtube Wam mózgi wyprał do końca.

Nowa administracja? Udowodnie Wam, ze team i pomoc techniczna jest ciagle taka sama.

Teraz może i gra te 300 osób 

Ale co było na samym początku ? Od jakiegoś czasu MPCforum tracił na " fejmie "

Na s1 grała masa ludzi na początku i do pewnego momentu było okej potem się sypło

Opublikowano

Dobrze ze Ty wiesz jaki jest serwer easy ... Start dopiero 11 a ten juz wie co będzie.... Typowi gimbus co po 22 musi isć spać

Udowodnie hahahaha udowodnie... dobre dobre, zajmij się swoim serwerem dziecko drogie... komus błędy będziesz wygarniał... szczyt chamstwa... 

Typowe POLACTWO

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Dobrze ze Ty wiesz jaki jest serwer easy ... Start dopiero 11 a ten juz wie co będzie.... Typowi gimbus co po 22 musi isć spać

Udowodnie hahahaha udowodnie... dobre dobre, zajmij się swoim serwerem dziecko drogie... komus błędy będziesz wygarniał... szczyt chamstwa... 

Typowe POLACTWO

Odpierdol się kurwa od Polaków , kim Ty jesteś?   Zachowujesz się jak idiota wyzywając kogoś "typowe POLACTWO"  ...    

Jestem Polakiem i jestem z tego dumny. Możesz wyzywać jak chcesz , ale przez to obrażasz też mnie i wielu ludzi co zachowuje się należycie .

Uffff... Wkurwiłem się..

Opublikowano

Malysza wypromowal isamu i w jakies czesci fubu sie do tego przyczynil a teraz robi serwery wykorzystujac konto na yt ktore mialo sluzyc tylko do filmow o przekretach fubona.

Tak najezdzales na fubona a jestes od niego jeszcze gorszym krętaczem.

Opublikowano

Cała administracja zachowuje się jak niedorozwinięte bachorki pod tą prezentacją.

Zamiast Cała prawda o FuBu powinna być o Małyszu.

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Małysz, jak wytłumaczysz fakt, że sprzedawałeś na lewo EQ z IS (przelew na swoje konto bankowe) zamiast dzielić kase z teamem? Aż taki pazerny na kase jestes?

Pls

Fubu> Ty, marny youtuberku.

Haha oj kolego wytłumaczysz mi dlaczego jak wystawiacie preske to jest spam razem z dowodami na was jak to eq się handlowało.

ps. niby takie przekręty robiłem wszystko to dlaczego ani jednego jebanego dowodu na mnie nie ma? już wam powiem dlaczego bo nigdy takiej rzeczy nie było i nie polecam wam zaczynać hejtować naszej preski przed waszym startem bo tylko i wyłącznie popełniacie błąd.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Proponuję Ci wyjść z zapowiedzi i zająć się Aslanem, ponieważ to Wasz serwer jest dotalnym dnem. Zanim zaczniesz oceniać innych, to stań przed lusterkiem i powiedz, że jesteś zajebisty, ale myślę, że tego nie zrobisz, ponieważ zbyt wiele masz za uszami, a kłamstwo samemu sobie, to tchórzostwo przed faktem dokonanym.

Serwer jest przyjemny i warto spróbować, nie powinnam go oceniać, ponieważ znam Administrację i wiem na co ich stać, a to jest wystarczające, abym mogła zagrać.

Zapraszam do śledzenia YT, wielu YT udostępnia zapowiedzi, każda w swoim wydaniu jest orginalna.

Kto nie spróbuje, ten się nie przekona na własnej skórze, a warto.. Zapraszam do wspólnej gry.

c8f7.png

Opublikowano

Możliwe, od razu po dodaniu przez 2 dni ciągle było około 300 osób w temacie, niektórzy zaglądają i po 20 razy, tacy jak Ty. Ile razy zajrzałeś już ? 30 ?

Zaglądam w prezentację może 2, góra 3 razy dziennie, a głównie po to żeby zobaczyć czy ktoś mi nie odpisał na moją ocenę serwera lub ogólnie na post, w każdym razie ten temat w dziale metina nie jest tak popularny żeby osiągać takie wyniki w 3 dni. Dziwne, że tylko serwery Małysza osiągały takie wyświetlenia, jedynie wcześniej było parę wyjątków, które po 2 tygodniach miało sporo wyświetleń, ale wciąż ta liczba nie przekraczała 100 tyś.

Popularność póki co też nie jest zabójcza, w zapowiedzi siedzi od 50 do 100 osób w godzinach szczytu (przynajmniej ja tyle widuje zazwyczaj, a 300 osób nie widziałem), a widziałem większe ilości w innych zapowiedziach i jakoś nie nabijało tyle wyświetleń.

Zresztą wystarczy wejść w publikacje i zobaczyć prezentacje najpopularniejszych serwerów, np Inv*ria, 170k wyświetleń ALE prezentacje mają od pażdziernika i jest tam 1400 postów, chyba jest różnica między prezentacją, która ma troszkę ponad pół roku a zapowiedzią, która ma 3 dni i na dodatek 350 postów (z czego jak obserwuje połowa to jakieś hejty, wyzywanie administracji, ale to już mniejsza o to)

To jest tylko moje zdanie, udowodnić tego nie udowodnię, ale w każdym razie jest to dla mnie podejrzane, że tylko 2 zapowiedzi na dodatek tego samego człowieka osiągają takie wyniki =).

Opublikowano

Zaglądam w prezentację może 2, góra 3 razy dziennie, a głównie po to żeby zobaczyć czy ktoś mi nie odpisał na moją ocenę serwera lub ogólnie na post, w każdym razie ten temat w dziale metina nie jest tak popularny żeby osiągać takie wyniki w 3 dni. Dziwne, że tylko serwery Małysza osiągały takie wyświetlenia, jedynie wcześniej było parę wyjątków, które po 2 tygodniach miało sporo wyświetleń, ale wciąż ta liczba nie przekraczała 100 tyś.

Popularność póki co też nie jest zabójcza, w zapowiedzi siedzi od 50 do 100 osób w godzinach szczytu (przynajmniej ja tyle widuje zazwyczaj, a 300 osób nie widziałem), a widziałem większe ilości w innych zapowiedziach i jakoś nie nabijało tyle wyświetleń.

Zresztą wystarczy wejść w publikacje i zobaczyć prezentacje najpopularniejszych serwerów, np Inv*ria, 170k wyświetleń ALE prezentacje mają od pażdziernika i jest tam 1400 postów, chyba jest różnica między prezentacją, która ma troszkę ponad pół roku a zapowiedzią, która ma 3 dni i na dodatek 350 postów (z czego jak obserwuje połowa to jakieś hejty, wyzywanie administracji, ale to już mniejsza o to)

To jest tylko moje zdanie, udowodnić tego nie udowodnię, ale w każdym razie jest to dla mnie podejrzane, że tylko 2 zapowiedzi na dodatek tego samego człowieka osiągają takie wyniki =).

Dużo osób czeka na serwer i tyle wyświetla :) Proste, chcieliśmy sprawdzić ile będzie odwiedzin - 0 nabijania:) Pozdro zazdrośniku ;)

Opublikowano

Haha oj kolego wytłumaczysz mi dlaczego jak wystawiacie preske to jest spam razem z dowodami na was jak to eq się handlowało.

ps. niby takie przekręty robiłem wszystko to dlaczego ani jednego jebanego dowodu na mnie nie ma? już wam powiem dlaczego bo nigdy takiej rzeczy nie było i nie polecam wam zaczynać hejtować naszej preski przed waszym startem bo tylko i wyłącznie popełniacie błąd.

a co to xD Poszukam i reszte dorzuce bo syf mam na pc

a ty kropka dwulicowa s*ko sie nawet nie odzywaj, prosze.

w5wjdu.jpg

@down

mniej graj, są sklejane po kawałku dla twojej wiadomosci bo wszystko by sie nie zmiescilo

Opublikowano

w5wjdu.jpg

Wszystko byłoby ok , tylko że te rozmowy są sklejane :) Mogłeś wycinać i wklejać także pozdro

Opublikowano

Dużo osób czeka na serwer i tyle wyświetla :) Proste, chcieliśmy sprawdzić ile będzie odwiedzin - 0 nabijania:) Pozdro zazdrośniku ;)

Jprd ty i kei - dwa lizodupy malysza.

Piszac takie glupoty robicie z siebie tylko kretynow i nic wiecej.

Jesli ktos napisze negatywna opinie o teamie MPCforuma lub o serwerze to juz leca wasze teksty:

''Zazdroscisz?''

''Nie spam''

Lub probujecie komus wmowic ze sie myli .

2 kretynów probuje sie podlizac malyszowi .

Opublikowano

w5wjdu.jpg

Taki dowód to możesz sobie powiesić w łazience i wykorzystać do podtarcia tyła.

W ss brakuje daty, równie dobrze mogło to być wczoraj, aczkolwiek ta rozmowa, również może być podrobiona, gdyż konto o nicku karol, każdy może sobie stworzyć.

Twoje obelgi w moja stronę świadczą o twojej dojrzałości i wychowaniu, przestać pokazywać kozaka, który przed komputerem jest zwykłym leszczem.

c8f7.png

Opublikowano

w5wjdu.jpg

@down

mniej graj, są sklejane po kawałku dla twojej wiadomosci bo wszystko by sie nie zmiescilo

Wszystko fajnie jak należy i to jest prawda lecz to odbyło się na serwerze dracos jeszcze przed startem 1 dzień i to był dorpi, dlaczego? ponieważ bał się że nie dostanie smów od razu na start poprzez kupienie na stronie zaraz znajdę ssa z konta bankowego z datą ;)

Proszę o to przelew z datą : a z tego co widzę tamta rozmowa to troszeczkę jest podkręcona wystaczy sobie przybliżyć na full hd i widać doklejane rzeczy :

http://screenshooter.net/7021008/gqyfpal

I co szczena opadła noby hahah żal was próbujcie dalej z dowodami ;))

a zapomniałem dodać że otrzymał identyczną ilość smów tak jak na stronie było.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

"Zazdrośniku".

Nie wiem czego mam zazdrościć skoro nie stawiam żadnego serwera tylko jestem zwykłym graczem i mam w sumie na te wyświetlenia wywalone, ale radzę Ci przeczytać ostatnią linijkę z poprzedniego posta, bo nie chce mi się powtarzać ^^.

Opublikowano

Nie obrazaj Kobiet mi tutaj **bana pomyjo , sciero idz na ZooMT2 takie ssy to ja moge sobie zrobic ze mi sprzedales dom za dedyka , chcesz? Mam ss jak wczoraj pisales , smietniku .

Opublikowano

Dajcie sobie na wstrzymanie to po woli robi się nudne ten temat jest do wyrażania opinii o prezentacji a nie kłócenia się o jakieś "gówno"

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Nie ma to jak zapowiedź, w której administracja wyzywa ludzi od polaczków, gimbusów, zazdrośników, spamerów itp. Dobry poziom panowie pokazaliście.
Nie wejde.

Opublikowano

Hejt za Hejtem ale wam jako Graczom nigdy się nie dogodzi, nikt nie każe wam wydawać kasy na IS-a jak i grać na tym serwerze ale czym więcej graczy będzie tym lepsza zabawa a to że serwer padnie po jakimś czasie to też zależy od graczy a hejtować możecie potem jak serwer padnie przez Małysza.

tcul.jpg

Opublikowano

Hejt za Hejtem ale wam jako Graczom nigdy się nie dogodzi, nikt nie każe wam wydawać kasy na IS-a jak i grać na tym serwerze ale czym więcej graczy będzie tym lepsza zabawa a to że serwer padnie po jakimś czasie to też zależy od graczy a hejtować możecie potem jak serwer padnie przez Małysza.

MPCforum s1

Gralo z 1,5k graczy a teraz moze 400.

Dlaczego? dlatego ze malysz olewal graczy i ich problemy.

Dlatego teraz ludzie pisza negatywnie o serwerze bo zapewnie bedzie to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...