Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Altros2

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 613
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma sensu bo nobki wszystko wiedzący typu Bil3t będą pisać że podkręcony licznik :)

A co do Isu każdy serwer musi go posiadać i Is jest robiony pod nasze upodobania jak byśmy mieli zrobić is pod wszystkich płaczków co piszą że drogo i pod isa serwer to chyba byśmy nawet nie ustali dwóch miesięcy bo zbrakło by na opłaty serwera a nie mówiąc o zarobku, jeżeli nie pasuje ci że na serwie jest is to znajdz serwer na którym go nie ma i graj tam.

Is wiadome ze musi byc ale bez przesady zeby tyle tego nawalic , z samego isu mozna wyciagnac 2 razy wieksze dmg niz bez niego.

Za duzo itemow w isie ktore dają za dobre bony .

Opublikowano

Nie ma sensu bo nobki wszystko wiedzący typu Bil3t będą pisać że podkręcony licznik :)

A co do Isu każdy serwer musi go posiadać i Is jest robiony pod nasze upodobania jak byśmy mieli zrobić is pod wszystkich płaczków co piszą że drogo i pod isa serwer to chyba byśmy nawet nie ustali dwóch miesięcy bo zbrakło by na opłaty serwera a nie mówiąc o zarobku, jeżeli nie pasuje ci że na serwie jest is to znajdz serwer na którym go nie ma i graj tam.

Wy do is wrzuciliscie praktycznie wszystko na s1 wiec gdzie tu wasze upodobania? serwery od graczy dla graczy niby phii.

@

Dalej stoicie ale podejrzewam ze wiesz ile straciliscie graczy przez ten przesadzony IS mogliscie go troche ograniczyc i dalej mielibyscie przynajmniej z 1-1,5k online i mysle ze wiekszy zysk.

Opublikowano

Is wiadome ze musi byc ale bez przesady zeby tyle tego nawalic , z samego isu mozna wyciagnac 2 razy wieksze dmg niz bez niego.

Za duzo itemow w isie ktore dają za dobre bony .

oczywiście, masz rację do Isu trzeba wstawiać takie rzeczy które są też do zdobycia w grze i aby osoba z Isem nie miała przewagi nad osobą która go nie posiada.

Wy do is wrzuciliscie praktycznie wszystko na s1 wiec gdzie tu wasze upodobania? serwery od graczy dla graczy niby phii.

No i jakoś dalej stoi i mamy na jego utrzymanie, nie wspomnę teraz co do isa wrzucił PL i się nie przejmuje.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

oczywiście, masz rację do Isu trzeba wstawiać takie rzeczy które są też do zdobycia w grze i aby osoba z Isem nie miała przewagi nad osobą która go nie posiada.

No i jakoś dalej stoi i mamy na jego utrzymanie, nie wspomnę teraz co do isa wrzucił PL i się nie przejmuje.

Co z tego ze są do zdobycia w grze skoro z samego isa idzie z 80 na moby wyciagnac i jeszcze na krytyka troche , a to jest przesada.

Opublikowano

Co z tego ze są do zdobycia w grze skoro z samego isa idzie z 80 na moby wyciagnac i jeszcze na krytyka troche , a to jest przesada.

Przypominam, że te przedmioty można równie dobrze zdobywać w grze, więc nie widzę problemu ;) Metin to gra darmowa, nikt nie każe Ci inwestować pieniążków :) Pozdrawiam

Opublikowano

Przypominam, że te przedmioty można równie dobrze zdobywać w grze, więc nie widzę problemu ;) Metin to gra darmowa, nikt nie każe Ci inwestować pieniążków :) Pozdrawiam

kolega ma racje ,a założę się ,że każdy z was kiedyś coś w is kupił

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Chcę wam ogłosić że forum serwera jest już dostępne, a co do serwera to też chce was powiadomić że będę miał swoją gildię ;)

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Jako iż będziecie grali na własnych postaciach i robili własne gildie na pewno spotkacie się z plotkami, że rozdajecie eq swoim członkom, ustawiacie wojenki, że jesteście nietykalni itp.

Mam nadzieję że czegoś takiego nie będzie, bo mam zamiar sobie pograć na MPCforumiku.

Polecam! :)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

mam takie pytanko czemu są oddzielne forum?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Co to za wachlarz ostatni? Możecie zmienić tego drąga na coś nowego jak pozostałe?

Preska jest troszeczkę nie aktualna serwer zmienił się na lepsze pod względem nowości.

mam takie pytanko czemu są oddzielne forum?

Ponieważ troszeczkę szkoda użytkowników i zawartości ze starego forum ale będzie jeszcze głosowanie czy zrobić jedno wspólne.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Preska jest troszeczkę nie aktualna serwer zmienił się na lepsze pod względem nowości.

Ponieważ troszeczkę szkoda użytkowników i zawartości ze starego forum ale będzie jeszcze głosowanie czy zrobić jedno wspólne.

a jak z tymi skilami będzie stary wygląd ?

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

No więc:

ProBoszcz był pazerny, jest pazerny i będzie pazerny.

+

Polecam ProBoszczowi wejść w dupę, przecież lubi.

Polecam serdecznie, może wam da coś z IS za wejścia w pupkę.

Heniek.

Opublikowano

No więc:

+

Polecam serdecznie, może wam da coś z IS za wejścia w pupkę.

ty jakiś poyebany jesteś? jestem pewien,że nie zrobił byś takiego serwera jak oni a czemu? bo "gówno" się znasz

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Pomocnik
Opublikowano

Nie polecam bo bedzie to samo co na s1, już sie dowiedziałem wiele, a może nawet za dużo ile to jest przekrętów tam i co dziwne, dowiedziałem sie od osób które Wam pomagały przy serwerze.

Poprostu harnasiek jest mistrzem xD

Wszystko co tworzyles Ty ze swoimi gimbusami, bylo jeszcze gorsze od pary gejowskiej.

Takze stul gienbe, ELO.

BTW- prezka spoko, ale jak to mowi Harnasiek i jego jpgimbsqad, DOWIEDZIAL SIE O PRZEKRENTAH I MACIE W RYJ OD NIEGO.

Opublikowano

Mozecie zrobic zeby moby ktore bija z daleka lucznicy aby  tez pod biegali do nas zeby nie schodzic z konia. Bo to jest bardzo uciazliwe

Opublikowano

To tak widzę, tu osoby, które tylko potrafią pisać o przyszłości serwa i o tym co będzie :O

no więc jeżeli podobno Proboszcz i Małysz rozdają sm'y i eq na lewo to chciałbym zobaczyć dowód - filmik/ss'y coś w co będzie można uwierzyć a nie słowa rzucone na wiatr :)

Co do is - nikt nie nakazuje wam z niego korzystać :)

Polecam serwer ze względu na proboszcza ;)

Opublikowano

Dlaczego małysz w filmie mówi że skile na G na 5lvl po wybraniu profesji? A w zapowiedzi pisze że 10ku do g ? Coś nie chalo ?

Owszem preska troszeczkę jest nie aktualna bo pozmienialiśmy parę rzeczy na lepsze ze względu na graczy.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Dodacie tabelkę bonusów/opiszecie je?
Mam nadzieje, że bonusy nie są zrobione jak na s1, w końcu tu ma być łatwiej.

Opublikowano

Oczywiście ze inaczej wchodzą. Napewno lepiej niż na s1 ;))

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Bonusy bardzo ładnie wchodzą ponieważ podkręciliśmy je.

BKHXTTo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...