Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Altros2

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wy dalej o te wyświetlenia, tak was one bolą? I co wam da to narzekanie? Nie wiem, czy są nabite, czy nie. Ale można również sugerować się tym, iż forumowicze wchodzą i przeglądają temat, ponieważ kierzek założył temat, do tego znane są osoby w zespole, czyli Małysz, ProBoszcz. Oni również są zasługą tych wyświetleń. Sama przeglądam kilkanaście razy dziennie ten temat, aby zobaczyć mniej więcej kto i co tu pisze. Rozumiem, MPCforum2 jest obecnie niezłą konkurencją dla starych i nowych serwerów. Zamiast się wykłócać, spinać, itd., to lepiej wziąć się za swój serwer i starać się przyciągnąć graczy na niego. Lub zająć się sobą, czyli grać tam, gdzie się gra. Ileż można czytać w kółko to samo? Sami nabijacie tym wyświetlenia.

Nie, nie jestem 'przydupasem', 'lizodupem', czy jak wy określacie osobę, która nie hejtuje tego serwera. Po prostu dajcie sobie na wstrzymanie. Po co powielać X razy jedną wiadomość przez X użytkowników? Ci co zechcą zagrać, zagrają. Osoby, które nie chcą, bo im się nie podoba, nie zagrają. Proste.

Ja osobiście zagram, ponieważ serwer typu Easy/Medium na chwile obecną odpowiada mi. Do tego nie ma tu przesadzonych zbrojek i broni. Mam nadzieję, że z czasem jakieś nowe itemy pojawią się. Oby! Postacie będą wyrównane? W sensie, że nie będzie tu mieć przewagi np. Sura WP (rozproszenie)?

Tylko zauwaz ze jesli jakis uzytkownik napisze negatywny post o MPCforumie to jego team zaczyna kłotnie .

Nie bylo by takiego spamu o to wszystko gdyby nie fakt ze odpisują na prawie kazdy negatywny post tekstami typu ''typowy polaczek'',''nie spam'',''zazdroscisz?'' albo klóca sie z kims ze nie ma racji itp. Sami zaczynaja te kłótnie wiec pretensje mogą miec jedynie do siebie.

Zauważyłam. Niepotrzebnie ktoś z Administracji uniósł się i wdawał w dyskusje, już mi kiedyś (na innym forum, gdy miałam moderatora) tłumaczono, że czasem lepiej po prostu robić swoje i nie wdawać się w dyskusje. Ale ja nic na to nie poradzę. Jednak wiem, jacy niektórzy użytkownicy potrafią być denerwujący i upierdliwi ;p Naprawdę, trzeba mieć nieziemską cierpliwość do ludzi.

• Odpowiedzi 613
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A wy dalej o te wyświetlenia, tak was one bolą? I co wam da to narzekanie? Nie wiem, czy są nabite, czy nie. Ale można również sugerować się tym, iż forumowicze wchodzą i przeglądają temat, ponieważ kierzek założył temat, do tego znane są osoby w zespole, czyli Małysz, ProBoszcz. Oni również są zasługą tych wyświetleń. Sama przeglądam kilkanaście razy dziennie ten temat, aby zobaczyć mniej więcej kto i co tu pisze. Rozumiem, MPCforum2 jest obecnie niezłą konkurencją dla starych i nowych serwerów. Zamiast się wykłócać, spinać, itd., to lepiej wziąć się za swój serwer i starać się przyciągnąć graczy na niego. Lub zająć się sobą, czyli grać tam, gdzie się gra. Ileż można czytać w kółko to samo? Sami nabijacie tym wyświetlenia.

Nie, nie jestem 'przydupasem', 'lizodupem', czy jak wy określacie osobę, która nie hejtuje tego serwera. Po prostu dajcie sobie na wstrzymanie. Po co powielać X razy jedną wiadomość przez X użytkowników? Ci co zechcą zagrać, zagrają. Osoby, które nie chcą, bo im się nie podoba, nie zagrają. Proste.

Ja osobiście zagram, ponieważ serwer typu Easy/Medium na chwile obecną odpowiada mi. Do tego nie ma tu przesadzonych zbrojek i broni. Mam nadzieję, że z czasem jakieś nowe itemy pojawią się. Oby! Postacie będą wyrównane? W sensie, że nie będzie tu mieć przewagi np. Sura WP (rozproszenie)?

Tylko zauwaz ze jesli jakis uzytkownik napisze negatywny post o MPCforumie to jego team zaczyna kłotnie .

Nie bylo by takiego spamu o to wszystko gdyby nie fakt ze odpisują na prawie kazdy negatywny post tekstami typu ''typowy polaczek'',''nie spam'',''zazdroscisz?'' albo klóca sie z kims ze nie ma racji itp. Sami zaczynaja te kłótnie wiec pretensje mogą miec jedynie do siebie.

Opublikowano

A moze ktos za nich wyswietlenia nabija zeby byl hejt ze sami se wyswietlenia nabijaja ale z 50k wyswietlen moze i jest ale reszta jest nabita bo sam ogladam temat 5-10x dziennie 

Opublikowano

A moze ktos za nich wyswietlenia nabija zeby byl hejt ze sami se wyswietlenia nabijaja ale z 50k wyswietlen moze i jest ale reszta jest nabita bo sam ogladam temat 5-10x dziennie 

2minuty i masz 10 tyś wyświetleń.

Co do serwera to widzę że cieszy się popularnością tylko dlatego że ma dobrą reklamę :P ale niestety nic tutaj nowego nie widzę.

Serwer skończy podobnie jak s1 coraz mniej graczy i tak będzie spadać . . . po czym powstanie s3

Polecam tylko ze względu na keia, ogar gościu :P

Małysza nie trawię - za bardzo płacze, i coś nie wierzę że fubu go ojebał bo widzę jak jest pazerny na $$ ^_^

No nic, tylko życzyć powodzenia.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Proboszcz teraz zajmuje się ogólnie trzema projektami Shiva, MPCforum s1,s2 i zapewne inne o których nie wiem. Także jeżeli ten serwer wystartuje, nie szykujcie się że będzie on coś poprawiał i dodawał na serwer, będzie to co na s1, przez parę tyg okej, a potem będzie miał wszystko w dupie. Nie polecam. 

xD 

Opublikowano

Proboszcz teraz zajmuje się ogólnie trzema projektami Shiva, MPCforum s1,s2 i zapewne inne o których nie wiem. Także jeżeli ten serwer wystartuje, nie szykujcie się że będzie on coś poprawiał i dodawał na serwer, będzie to co na s1, przez parę tyg okej, a potem będzie miał wszystko w dupie. Nie polecam. 

Shivia ? Ty wogole m,n ie znasz kolego ? Czy z tych hejterowskich opowiadań  z których codziennie się śmieję " ProBoszcz rozwalil mi to tamto" ?

A może byś sie zastanwoił czasem , że poszła taka fama na Nick ProBoszcz , że każdym nim może być?:)

W Środę oraz na  Naszym Nowym Forum bedzie nagrany filmik na kanale Malysza , pokazujący co dodalismy na serwer  .

Rzeczy , które nie sa uwzględnione w prezentacji :) 

Już jedna reklama poszła , za nie długo ruszamy z kolejnymi :)  Zostało 3 dni :) 

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Hahhaha .... Buhahaha poprawiłeś mi humor z samego rana :D S***va czy jak to sie tam zwie, napisałeś nazwe jakiegoś plackowatego serwera :P i twierdzisz ze jestem w teamie... OMG. Gimbusie gimbusie , proszę o jakieś dowody na to, a jak narazie to bardzo ale to bardzo poprawiłeś mi humor ;P. 

PS. Jestem w teamie tylko i wyłącznie MałyszSquad serwery to : MPCforum i MPCforum2

@GordOnix ;)  ---> macie przykład typowego gimbusa, taki typowy polaczek... on wie w jakich ja projektach pracuje ... Boze co za debil ... Widocznie bardzo interesuje Cię moje życie....

0f276b220836f.jpg

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Co tak się od razu spinacie ? jakby nie była by to prawda mielibyście w mnie wyjeb*ne, a tak widzę że zal dupę ściska. Tak jak mówię, serwer na chwilę a potem będziecie się zajmować s3, no ale życzę powodzenia.

A co do tych nowości "pro elo" które mają być w next filmiku, powiem tak. Probosz i małysz zachowujecie się jak Tusk, dużo obiecacie, mało robicie. 

xD 

Opublikowano

Chętnie zagram na MPCforum 2 :)

Pamiętam MPCforum 1 może ktoś mnie kojarzy przez spory czas byłem TOP1 nick: CzarnyKogut (ninja dagger)

Fajnie się grało, ale póżniej musiałem przestać z braku czasu.

Opublikowano

Proboszcz a se

Jeszcze kapucynymt2 xD

Jak z yangami? Beda shopy?:>

Srij9JT.png

Opublikowano

Chętnie zagram na MPCforum 2 :)

Pamiętam MPCforum 1 może ktoś mnie kojarzy przez spory czas byłem TOP1 nick: CzarnyKogut (ninja dagger)

Fajnie się grało, ale póżniej musiałem przestać z braku czasu.

Ahh te wasze top1 na ktorych po kilka osob dziennie sie loguje, przez 24h na dobe 7 dni w tygodniu online do tego moze nie ty ale paru innych zeby jeszcze bardziej zablysnac stac bylo na drogie zakupy itemkow za PLN byla beka naprawde :D stare czasy xD tutaj na s2 tez bedzie rzadzic piniondz juz nie wspomne o zlewaniu graczy bo bez tego sie nie obejdzie :>

Opublikowano

Z góry przekreślacie Administracje, dajcie się im wykazać na s2. Ludzie się zmieniają.

Ponowię pytanie, bo nie wiem czym zagrać (Szamanką Smok czy Ninją Dagger lub Archerką):

Postacie będą wyrównane? W sensie, że nie będzie tu mieć przewagi np. Sura WP (rozproszenie)?

Opublikowano

Z góry przekreślacie Administracje, dajcie się im wykazać na s2. Ludzie się zmieniają.

Ponowię pytanie, bo nie wiem czym zagrać (Szamanką Smok czy Ninją Dagger lub Archerką):

Postacie będą wyrównane? W sensie, że nie będzie tu mieć przewagi np. Sura WP (rozproszenie)?

Tak, postacie będą wyrównane pod względem dmg tak jak na PL

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Przeczytałem to wszystko 4 razy, poświęcając na to aż dwie godziny.

Nie grałem na serwerze pierwszym, niestety. Odciąłem się od gry, tylko dlatego, że prywatne życie dało mi w kość. Wracając do tematu. Ludzie którzy zazwyczaj hejtują serwer, to bezpodstawnie i bez powodów. Zawsze jeżeli chcesz kogoś oczernić bądź powiedzieć coś, co Ci nie pasuje w administracji bądź serverze - Powiedz to pokojowo i nie zaczynaj awantury panującej w temacie, bo to tylko nabija wyświetlenia, a potem sami jesteście sobie winni. Zazwyczaj temat z "awanturą w temacie" ma dużo wyświetleń, bo ludzie lubią się pośmiać z marnych hejtów, które nic nie przedstawiają a ta bajka leci od samego początku, aż do końca - Tak w kółko.

Hejtujecie - tak czy siak, większość ludzi hejtujących wbije na ten serwer. 

Mi się aktualnie serwer spodobał. Nie będę wierzył w hejty, bo hejty zazwyczaj pochodzą od ludzi, którzy nic nie osiągnęli i chcą zniechęcić ludzi do grania na tym serwerze przenosząc na ich serwer - oczywiście tych graczy.

Wejdę - sam ocenię. Na ten moment 8/10 i czekam na start. 

Hejtujesz - daj prawdziwy powód, a nie napiszesz to samo, co inni. Lecisz za nim, jakby był twoim Panem. Żenujące.

Pozdrawiam. 

@Edit.

Zapomniałem dodać. Oni nie są robotami, mimo, że tworzą serwer, to na własną odpowiedzialność. Oni robią to wszystko dla was, byście mieli gdzie grać, wkładając w to własne pieniądze. Wy jeszcze narzekacie? Ah, to w końcu Polska. Kraj, gdzie ludzie nie są nigdy z niczego nie zadowoleni. Zacznijcie myśleć.

Nie są robotami, mimo, że obciąża na nich odpowiedzialność za serwer - to starają się dla was jak mogą, a wy jeszcze ich poniżacie a i tak tam wejdziecie. Gdzie tutaj rozum? 

Nie są robotami, poświęcają więcej swojego czasu na serwer i wam, tyle ile mogą. Docencie chociaż to. 

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

Tak, postacie będą wyrównane pod względem dmg tak jak na PL

Tak jak na plu? 

Ze na 105lvlu bm z full eq bije 400 ze sfery , 200 z ducha? 

Albo ze szaman wiecej bije z podpalenia niz z samego skilla? 

O czym ty piszesz xD

Opublikowano

Tak jak na plu? 

O czym ty piszesz xD

To nie wiem jakie tam masz eq na Plu :) jak ja więcej już biję na 39lvlu Bmikiem xD

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

małysz zawsze był pazerniakiem ;)

Opublikowano

170 789 wyświetleń

pojebaobao?

jeżeli userów na mpc jest 900k, prezka ma wyświetleń 170k = nabite pewnie klikaczem lub innym gównem zeby fejm sie zgadzał.

czym się rózni s1 od s2? Oprócz EXPA i broni z mpc.

Opublikowano

To nie wiem jakie tam masz eq na Plu :) jak ja więcej już biję na 39lvlu Bmikiem xD

Nie porownuj pvp na niskim lvlu do pvp na wyzszym .

Zbroja 25%

Bransa 15%

helm 15%

Kolczyki 8% na um

Woda 10%

Rosa 20%

Pas z abs na sure

Tarcza 20% 

Napewno nie walniesz 800 komus z takich abs'em.

Opublikowano

Nie porownuj pvp na niskim lvlu do pvp na wyzszym .

ja moim małym bmikiem walę w osobę 105lvl full magia full misje po 800 sferką więc nie wiem jaki musisz być słaby aby bić po 400 na takim wysokim lvlu

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Where are the crying children?

Zawsze mnie to śmieszyło. Ludzie hejtujący bez powodów, a potem się dziwić, dlaczego mamy taką opinię. Jesteśmy tak bardzo nei lubiani, bo najwyraźniej was w domu nie nauczyli Kultury i spokojnego rozmawiania na poziomie. Nie obrażając rodziców.

Skoro jesteś taki idealny, to może postawisz własny serwer? Zobaczymy twoją odpowiedzialność, co? Bo mnie śmieszą nie takie posty nie wnoszące nic do tematu. Przecież można zauważyć, że jest tutaj większość hejterów - którzy hejtują zarówno inne servery. Beczka dnia.  :ninja:

Nerdy.

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

hmm i czemu prawie wszystkie negatywne komentarze dostają z góry na dół warny? :D pozdro ^^

ProBoszcz, nie pierdol, że nie rozwalałeś, bo pamiętam, jak na ts się chwaliłeś jaki i kiedy serwer bedziesz rozpierdalał :P Jesteś takim krętaczem, że głowa mała.

Opublikowano

Tak jak na plu? 

O czym ty piszesz xD

400 sfera 200 duch. powodzenia chyba bez eq z czarami na punktach. i bez statystyk

54010287442563618639.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...