Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Altros2

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka dni temu pisaliście że zaktualizujecie prezentację, a do teraz tego nie zrobiliście...

Ponieważ nie ma to większego znaczenia. Ważne jest co zobaczycie na serwerze. Z jednej strony to dobrze ze nie jest zaktualizowana bo będziecie odkrywać to wszystko na serwerze a nie wyczytacie wszystko w zapowiedzi. (; 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

• Odpowiedzi 613
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ponieważ nie ma to większego znaczenia. Ważne jest co zobaczycie na serwerze. Z jednej strony to dobrze ze nie jest zaktualizowana bo będziecie odkrywać to wszystko na serwerze a nie wyczytacie wszystko w zapowiedzi. (; 

Ale jest to poniekąd spoczęcie na laurach tego co zebraliście. Bo NOWY (ktoś kto nigdy nie widział tej prezentacji) użytkownik zobaczy że skille trzeba wbijać normalnie, a na serwerze przekona się że jest inaczej. Czy może ma czytać całą prezentację i na którejś stronie wyczytać że skille dostaję się od razu. Trochę to leniwe.

Opublikowano

Ale jest to poniekąd spoczęcie na laurach tego co zebraliście. Bo NOWY (ktoś kto nigdy nie widział tej prezentacji) użytkownik zobaczy że skille trzeba wbijać normalnie, a na serwerze przekona się że jest inaczej. Czy może ma czytać całą prezentację i na którejś stronie wyczytać że skille dostaję się od razu. Trochę to leniwe.

Z jednej strony dobrze mówisz. Uaktualnie ją co nieco 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Po co ruszac gowno ktore nie smerdzi? tu bedzie tak jak na s1 pisanie ze beda sie starac itp. a po 2 tygodniach oleja to wszystko :)

Opublikowano

Po co ruszac gowno ktore nie smerdzi? tu bedzie tak jak na s1 pisanie ze beda sie starac itp. a po 2 tygodniach oleja to wszystko :)

moim zdaniem trzeba dać Im drugą szansę sprawdzą się ok ,ale jeśli oleją sprawę to serwy padną

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Ale te chejty słyszeli już wszyscy. Do startu serwera zostało kilka dni, wtedy będzie można weryfikować. Jeśli rzucą serwer po 2 tygodniach to stracą graczy... nikt nie zmusza nikogo do wyrzucania kasy w IS. (Piszę o ISie z powodu że za chwilę dostałbym odpowiedź zawinięcia interesu z kasą itp.)

Opublikowano

Kolejny serwer malysza do zarabiania hajsu ?

Malysz prawda jest taka ze wybiles sie na fubu ze fubu to ze fubu tamto te twoje dowody to istna lipa i teraz zgarniasz hajs na naiwnych ludziach ;)

Fakt faktem serwer niezly lecz ile mozna startowac z tym samym ? Przeciez to jest to samo co MPCforum1 tylko raty wieksze -.-

Nie zagram ,ale mam pytanie miecz+2 dropi z psów ?

Opublikowano

Malysz prawda jest taka ze wybiles sie na fubu ze fubu to ze fubu tamto te twoje dowody to istna lipa i teraz zgarniasz hajs na naiwnych ludziach ;)

Fakt faktem serwer niezly lecz ile mozna startowac z tym samym ? Przeciez to jest to samo co MPCforum1 tylko raty wieksze -.-

Owszem dla ciebie będzie leciał +0 :))) dzisiaj będzie filmik i sobie porównasz czy s2 jest taki sam jak MPCforum s1;)

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

;(

Jeszcze nie ruszył, a już wszystko wie ; )

A jak ma wyglądać inaczej ? Przecież to metin2 nie chcą robić czegoś co zupełnie nie będzie miało nic znaczenia z metin2 jakieś standardy trzeba utrzymać 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

;(

Jeszcze nie ruszył, a już wszystko wie ; )

A jak ma wyglądać inaczej ? Przecież to metin2 nie chcą robić czegoś co zupełnie nie będzie miało nic znaczenia z metin2 jakieś standardy trzeba utrzymać 

i wygląda inaczej nowe misje mapki do expienia questy i inne

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Strona MPCforum i MPCforum2 niebawem zostaną włączone :). Pozdrawiam

Opublikowano

będzie ten start w piątek?

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

będzie ten start w piątek

tak tak będzie. Tak jak było planowane tak będzie

Opublikowano

Szczerze , chyba nie mamy gdzie grać że tyle ludzi się pcha na takie standardowe serwery, dawno nie grałem, ale widzę, że od dwóch lat prawie żadnych nowości na prywatnych dedykach. Nie chce krytykować Małysza i ekipi, nic do ludzi nie mam, ale tak jak pisze, zero nowych możliwości na dedyku, Ze względu na easy, serwer pewnie zapewni z 60-100h dobrej zabawy i nic więceja szkoda, bo miałem nadzieję, że zaczną coraz ciekawsze wychodzić dedyki a tu ciągle to samo poza lekką edycją i innymi administratorami.

Opublikowano

Miało być dziś forum. GDzie ono ? 

1356027733523041.png

"Ashes to ashes and dust to dust"

Oto nowa historia zwykłego człowieka:

Members====>???====>???====>???

Opublikowano

Na pewno zagram ! Ale po świętach :/ Bo na święta wyjeżdżam do Rodziny :) Po świętach spodziewajcie się mnie ! Prezka bardzo schludna i dużo się z niej dowiedziałem . Serwer z tego co widzę CUDO !

f3d88a5d0_ahpaann.png

Opublikowano

Miało być dziś forum. GDzie ono ? 

Forum jutro , w czwartek 

Na pewno zagram ! Ale po świętach :/ Bo na święta wyjeżdżam do Rodziny :) Po świętach spodziewajcie się mnie ! Prezka bardzo schludna i dużo się z niej dowiedziałem . Serwer z tego co widzę CUDO !

Tu masz wiecej 

Opublikowano

ProBoszcz - Znają życie to będzie jego kolejny serwer do czasu aż zarobi sume jaką chce zarobić, a potem OFF 4Ever

Leszcz potrafi tylko DDoS-ować inne serwery bo nie umie sam zrobić lepszego jak również nie potrafi go zareklamować.

Grałem na chyba jednym serwerze stworzonym przez niego i moja opinia na jego temat jest negatywna.

- 0 zainteresowania

- Obietnice których nie spełnia

- Serwery stworzone głównie pod zarobek, a nie komfort gry.

NIE POLECAM ze względu na niego jak również na paru innych członków TEAMU.

Takie jest moje zdanie.

Dziękuje, spierdalam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...