Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Altros2

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z ciekawości spytam. Kiedy będzie działał item shop?

Pare minut przed startem serwera

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

• Odpowiedzi 613
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będą jakieś "specjalne rosy"? Mam na myśli takie, które dają inne bonusy niż zwykłe, np potwory, hp itd.

Czy wszystkie itemy z bonusem na potwory (które będą w IS, a podejrzewam, że będą wszystkie) są do zdobycia w grze? Chodzi mi głównie o strój, fryzurkę i peta.

Te hwangi moglibyście zamienić z jakąś inną zbroją, nie dość że stare to jeszcze brzydkie.

Co do tego filmu Kei'a, miał tam minimalny lvl na mapę, a dropu nie było, także radzę ustawić dużo większe szansę na przynajmniej parę itemów.

Wszystko co w IS można zdobyć w grze

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Pare minut przed startem serwera

A mógłbyś napisać lub pokazać np. ile SM kosztuje Hwang itd? Bo nie wiem czy mi się opłaca czy nie ;)

Opublikowano

Polecam serwer , bardzo ładna prezentacja , ogarnięta administracja , jeśli będzie podobna admosfera jak na s1 to będzie to najlepszy easy/medium :)

Zachęcam wszystkich do gry , widzimy sie o 18 ! Strzałeczka ;)

Opublikowano

Mam kilka pytań:

1. W ile wbije max lvl (160) grając pl. 7-10h tygodniowo?

2. Skille na start są G? Jak tak to skąd kamienie duchowe?

3. Czy eq/ulepy będą w is'ie?

4. Ulepy tylko na epiki?

5. Serwer na tydzień/dwa tygodnie czy na miesiąc/dwa miesiące

6. Czy będzie kiedyś wyższy max?

7. Czy w szkatułkach ripera będą syfy? (typu bojowy, boga)

Jak pytania się powtarzają to przeprasza. Liczę na szybka odpowiedź.

Opublikowano

Mam kilka pytań:

1. W ile wbije max lvl (160) grając pl. 7-10h tygodniowo?

2. Skille na start są G? Jak tak to skąd kamienie duchowe?

3. Czy eq/ulepy będą w is'ie?

4. Ulepy tylko na epiki?

5. Serwer na tydzień/dwa tygodnie czy na miesiąc/dwa miesiące

6. Czy będzie kiedyś wyższy max?

7. Czy w szkatułkach ripera będą syfy? (typu bojowy, boga)

Jak pytania się powtarzają to przeprasza. Liczę na szybka odpowiedź.

1nie wiem

2skile na g otrzymujesz na 5 lvl

3ulepy pewnie tak

4nie wiem

5wydaje mi się ,że na dłuższy czas MPCforum s1 stoi już 5miesięcy

6pewnie nie

7nie powiem bo nie wiem

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Coś przeczuwam, że dzisiaj o 18:00 zaczną się MEGA DDOSY od strony Fubu na ten serwer. Trudno. Małysz i reszta odwalili na prawdę dobrą robotę. Jeszcze nie zagrałem, ale uważam, że ten serwer będzie EPICKI. Widzimy się na starcie ! :) 

Opublikowano

Coś przeczuwam, że dzisiaj o 18:00 zaczną się MEGA DDOSY od strony Fubu na ten serwer. Trudno. Małysz i reszta odwalili na prawdę dobrą robotę. Jeszcze nie zagrałem, ale uważam, że ten serwer będzie EPICKI. Widzimy się na starcie ! :)

s1 też mial ddosować i gówno zrobil

Opublikowano

Nie wiem czy tylko ja, lecz przez chwile po wejściu na MPCforum2.pl było wyświetlone że strona offline (tak jak na mpcforum kiedyś)

Także jakby były ddos'y to lipa. Bo serwer zapowiada się ciekawie i z przyszłością :) Mam nadzieje że jakieś zabezpieczenia macie.

Opublikowano

Nie wiem czy tylko ja, lecz przez chwile po wejściu na MPCforum2.pl było wyświetlone że strona offline (tak jak na mpcforum kiedyś)

Także jakby były ddos'y to lipa. Bo serwer zapowiada się ciekawie i z przyszłością :) Mam nadzieje że jakieś zabezpieczenia macie.

Testowaliśmy jedną rzecz lecz taki komunikat pojawił się jedyni na kilka sekund :))) więc miałeś farta xD

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Małe DDosy?

Niee apatche było skonfigurowane na mniejszą ilość osób ;))

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

S1 tez mial miec problemy a od samego startu gralo sie zayebiscie :> wlaczcie strone chce widziec ten IS u costy pojechali z cenami heh.

Opublikowano

Za ile będzie można wbić na stronę i zrobić np konto? 

Zaraz będzie to możliwe

Opublikowano

Im bliżej startu, tym gorzej z ddos'ami ;x

Nawet gdyby jutro miał wystartować i tak będę grał :)

To nie DDoS

Opublikowano

To nie DDoS

Tak to po prostu wygląda. Ew. może to być przeciążenie z powodu zbyt wielkiego zainteresowania graczy :) Ale jeśli nie macie zabezpieczeń, to ktoś z konkurencji może się później bawić Channelami.

Opublikowano

Daje sobie głowę uciąć ,że to bez problemów wstanie na nogi. Za 12 min start, a oni nawet strony nie mają, według mnie słabo zorganizowane. Poczekamydo startu, ale powinni chociaż stronę dać. 

brawo, strona byla dostepna 3 dni nie ma to jak zakladac konto na ostatnia chwile

Opublikowano

Daje sobie głowę uciąć ,że to bez problemów wstanie na nogi. Za 12 min start, a oni nawet strony nie mają, według mnie słabo zorganizowane. Poczekamydo startu, ale powinni chociaż stronę dać. 

Strona była cały czas tylko teraz coś przy niej robią, to że nie myślisz i nie możesz zrobić konta dzień/parę godzin wcześniej to już nie jest ich wina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...