Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Altros2

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 613
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SZKODA ZE TAKA LIPA TO SAMO CO S1 BEDO FRII SMY ?

Są wielkie zmiany MPCforum2 to całkiem inna odsłona ich produkcji , widać gołym okiem . :)

Opublikowano

Zapraszam , O 18 Startujemy 

Ktoś z administracji grał kiedyś na serwie easy/medium?

Wydaje mi się że nie bo ten exp nie przypomina tego typu serwerów (Chyba że na filmie exp jest jeszcze nie ustalony)

Keiu zaczynasz wyznawać zasadę jebać HD nagrywamy w 480p?

Wydaje mi się że nie chciało Ci się marnować czasu na jakość i dodałeś film zrobiony na odpierdol.

Co do serwera ma plusy i minusy.

Plusem jest to że będzie stabilny i ma dobrą reklamę.

Minusów jest jednak trochę więcej np. brak nowości, brzydkie mapy, słaby drop z bossów (Brak dropu z bossa jest dziwny nawet na hardzie), strasznie słaby exp i  najgorsze, gmowie szukani chyba w gimnazjum zniechęcają do serwera swoimi marnymi tekstami typu "typowy polaczek" itp. 

Wydaje mi się że osoby które tak zachowują się w stosunku do ludzi którzy prawdopodobnie będą im płacić doładowując smy nie powinny dostawać stanowisk na serwerze.

Co do reklamy to dobrze wam idzie ale zapominacie chyba że to jednak administrator jest główna reklamą dla serwera.

Nic wam nie da kilka tyś. osób na starcie skoro przez zachowanie administracji po 2 mieś zostanie 400 osób.

Jak narazie jestem neutralnie nastawiony do serwera.

O 18 wbiję na serwer i zobaczę czy zmienię zdanie na jego temat.

Ps: Jeśli te osoby które pisały teksty typu "typowy polaczek" nie są z administracji to przepraszam za pomyłkę.

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

Plusem jest to że będzie stabilny i ma dobrą reklamę.

Minusów jest jednak trochę więcej np. brak nowości, brzydkie mapy, słaby drop z bossów (Brak dropu z bossa jest dziwny nawet na hardzie), strasznie słaby exp i  najgorsze, gmowie szukani chyba w gimnazjum zniechęcają do serwera swoimi marnymi tekstami typu "typowy polaczek" itp. 

Ja mam tylko jedno pytanie .... Skąd Ty mozesz  wiedzieć jaki jest drop z bossów, powiedz mi jeszcze skąd możęsz dokładnie wiedzieć ze exp leci tak bardzo wolno ... Na sam koniec proponuje się zastanowić co kto pisze. Chyba najlepsze rozwiązanie. Ale to polska wiec nie będe wymagał ...

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Ja mam tylko jedno pytanie .... Skąd Ty mozesz  wiedzieć jaki jest drop z bossów, powiedz mi jeszcze skąd możęsz dokładnie wiedzieć ze exp leci tak bardzo wolno ... Na sam koniec proponuje się zastanowić co kto pisze. Chyba najlepsze rozwiązanie. Ale to polska wiec nie będe wymagał ...

ProBoszcz jemu chodziło o to z filmiku Kei'a, na którym ubił 2 bossy i z jednego nie poleciał drop.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

ProBoszcz jemu chodziło o to z filmiku Kei'a, na którym ubił 2 bossy i z jednego nie poleciał drop.

Bo Kei nie miał odpowiedniego Lv. fakt faktem mogło zmylić. Co nie zmienia faktu ze oceniac drop exp itp można dopiero gdy wejdzie się na serwer 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Dokładnie, nie zawsze jak się komendą /weak zbije bossa to leci z niego drop. :) Tutaj jest ten myk.

W dodatku przestańcie już przyczepiać się do szczegółów, on tylko chciał pokazać jak wyglądają te bossy.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Nie moge zarejestrować się na forum wyskakuje mi :

Wystąpiły następujące błędy:

• Wpisany kod nie pasuje do wyświetlonego, nowy kod został wygenerowany, spróbuj ponownie

Już ze 30 minut próbuje .. wpisuje prawidłowy kod..

pomocy

cooltext533881936.gif

cooltext533883725.png

cooltext533880270.gif

Opublikowano

Bo Kei nie miał odpowiedniego Lv. fakt faktem mogło zmylić. Co nie zmienia faktu ze oceniac drop exp itp można dopiero gdy wejdzie się na serwer 

No Kei pokazał expa i moim zdaniem też nie jest jakiś zadowalający :/ 

Opublikowano

Nie moge zarejestrować się na forum wyskakuje mi :

Wystąpiły następujące błędy:

• Wpisany kod nie pasuje do wyświetlonego, nowy kod został wygenerowany, spróbuj ponownie

Już ze 30 minut próbuje .. wpisuje prawidłowy kod..

pomocy

Spróbuj na przeglądarce explorer 

Opublikowano

Do Boga można włożyć 2x magię? 

Nie bonusy Hwanga uległy zmianie. teraz są następujące

500 Obrony

10% na Potwory

15% Szybkość Ataku

Opublikowano

Nie bonusy Hwanga uległy zmianie. teraz są następujące

500 Obrony

10% na Potwory

15% Szybkość Ataku

Git. A jak z Healerem? Leczenie coś leczy? Zwiększenie ataku coś polepszone?

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

1. Wyjaśnij mi po to nagrywał?

2. Miał level odpowiedni by wbić na mapę ale za mały by mieć drop z bossa który na niej się respi? To żart prawda?

3. Nie muszę wchodzić na serwer by zobaczyć exp skoro jest on już pokazany na filmie.

Film nagrany przez Keia miał na celu pokazanie expa i dropu (Tak mi się wydaje) więc po tym co pokazał mogę już ocenić czy exp jest dobry czy słaby.

Tak na sam koniec radze sprawdzać nagrania i nie wmawiać komuś że nie wie co pisze.

Nie rozumiem co wy tak się przypierdalacie do tej Polski, ktoś napisze coś na temat serwera i zaraz w odpowiedzi widzi "typowy polaczek" lub "to polska więc nie będę wymagał..."

Odpal google i poszukaj nowego tekstu bo ten nie dość że jest chujowy to już powoli staje się nudny.

Opublikowano

Będą jakieś "specjalne rosy"? Mam na myśli takie, które dają inne bonusy niż zwykłe, np potwory, hp itd.

Czy wszystkie itemy z bonusem na potwory (które będą w IS, a podejrzewam, że będą wszystkie) są do zdobycia w grze? Chodzi mi głównie o strój, fryzurkę i peta.

Te hwangi moglibyście zamienić z jakąś inną zbroją, nie dość że stare to jeszcze brzydkie.

Co do tego filmu Kei'a, miał tam minimalny lvl na mapę, a dropu nie było, także radzę ustawić dużo większe szansę na przynajmniej parę itemów.

Opublikowano

1. Wyjaśnij mi po to nagrywał?

2. Miał level odpowiedni by wbić na mapę ale za mały by mieć drop z bossa który na niej się respi? To żart prawda?

3. Nie muszę wchodzić na serwer by zobaczyć exp skoro jest on już pokazany na filmie.

Film nagrany przez Keia miał na celu pokazanie expa i dropu (Tak mi się wydaje) więc po tym co pokazał mogę już ocenić czy exp jest dobry czy słaby.

Tak na sam koniec radze sprawdzać nagrania i nie wmawiać komuś że nie wie co pisze.

Nie rozumiem co wy tak się przypierdalacie do tej Polski, ktoś napisze coś na temat serwera i zaraz w odpowiedzi widzi "typowy polaczek" lub "to polska więc nie będę wymagał..."

Odpal google i poszukaj nowego tekstu bo ten nie dość że jest chujowy to już powoli staje się nudny.

Nie pasuje nie graj ;/ exp stwierdziłeś chyba po zabiciu 2 grupek mobów bo przedstawił tylko jedną mapkę do expienia oraz reszta to mapki do dropu ulepszaczy tylko ulepszaczy, oj zresztą jak wejdziesz to się sam przekonasz.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Nie pasuje nie graj ;/ exp stwierdziłeś chyba po zabiciu 2 grupek mobów bo przedstawił tylko jedną mapkę do expienia oraz reszta to mapki do dropu ulepszaczy tylko ulepszaczy, oj zresztą jak wejdziesz to się sam przekonasz.

Czyli że Ty też nie oglądałeś filmu Keia?

No chyba że tego spota który zabił nazywasz grupką.

Co do serwera podoba mi się fakt że będzie stabilny ale powiem wam że jeśli to ma być znaczący serwer easy/medium to czeka was jeszcze sporo pracy.

Zobacz serwery jakie startują bądź są w zapowiedziach.

Na serwerach easy lub easy/medium są zazwyczaj jakieś fajne nowości a u was tego brakuje.

Sama stabilność nie jest kluczem do sukcesu co widzicie na MPCforumie.

Opublikowano

Czyli że Ty też nie oglądałeś filmu Keia?

No chyba że tego spota który zabił nazywasz grupką.

Co do serwera podoba mi się fakt że będzie stabilny ale powiem wam że jeśli to ma być znaczący serwer easy/medium to czeka was jeszcze sporo pracy.

Zobacz serwery jakie startują bądź są w zapowiedziach.

Na serwerach easy lub easy/medium są zazwyczaj jakieś fajne nowości a u was tego brakuje.

Sama stabilność nie jest kluczem do sukcesu co widzicie na MPCforumie.

Stary, ale już troszkę przesadzasz z tym expem.

Wziął jednego spota, a takie spoty, a nawet większe masz w każdym miejscu, na innych serwerach masz większy exp, ale za to żałosne expowiska, a tutaj masz mniejszy, ale za to duże spoty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...