Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Altros2

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ProBoszcz - Znają życie to będzie jego kolejny serwer do czasu aż zarobi sume jaką chce zarobić, a potem OFF 4Ever

Leszcz potrafi tylko DDoS-ować inne serwery bo nie umie sam zrobić lepszego jak również nie potrafi go zareklamować.

Grałem na chyba jednym serwerze stworzonym przez niego i moja opinia na jego temat jest negatywna.

- 0 zainteresowania

- Obietnice których nie spełnia

- Serwery stworzone głównie pod zarobek, a nie komfort gry.

NIE POLECAM ze względu na niego jak również na paru innych członków TEAMU.

Takie jest moje zdanie.

Dziękuje, spierdalam.

glupi cwelu nie na widze cie , to jest malysz nie rozumiesz !?@!???  wazne ze sie stara tepaku i to jest najwazniejsze , przynajmniej stabilnie stoja gnoju 

Nie jestem chejtelem tylko dzeckem i mam plawo do glosu

..

• Odpowiedzi 613
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

glupi cwelu nie na widze cie , to jest malysz nie rozumiesz !?@!??? wazne ze sie stara tepaku i to jest najwazniejsze , przynajmniej stabilnie stoja gnoju

Nie jestem chejtelem tylko dzeckem i mam plawo do glosu

Ostatnim zdaniem mnie rozjebałeś ziomuś :D

Lubie takich ziomów :) nawet dałem ci lajka za ostatnie zdanie :D

Twierdzisz że Małysz jest spoko tak?

Tylko że to właśnie jego wyjebali z Balmora TEAM za to że sprzedawał bryłki na allegro :)

Tutaj pewnie będzie robił to samo :)

Dawać hejtery :)

czekam na więcej takich łapciuchów jak ten koleś :)

* Nikogo nie hejtuje wyrażam tylko szczerą opinie bo mam do tego prawo :)

Opublikowano

Zamiast uczynić s1 porządnym serwerem, to bierzesz się za s2, kasy za mało? Nie rozumiem po co, widze że lecicie na ilość. S1 kompletnie olane, z gm-em nic nie da sie zalatwic, gracze odchodzą masowo, w sumie teraz to gra tam garstka tego co kiedyś, nie polecam ze względu na "sponsora"

Opublikowano

Naprawdę ludzie piszący, że serwer jest pod zarobek mają nie równo pod sufitem.

Jestem ciekaw czy każdy z Was, gdyby wykupił serwer za dajmy na to 500 zł/msc + zabezpieczenia i jakieś pierdoły. To czy nie zrobilibyście serwer pod zarobek, aby to się zwróciło z nawiązką? LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ, jest XXI wiek, tutaj każdy radzi sobie jak potrafi. 

To, że MałyszSquad ma taki pomysł a nie inny to nie powinna być wasza sprawa. Zapewne i tak 80% z tych drobnych hejterzyków zagra na tym serwerze i po 2 dniach napiszą, że serwer jest taki super, że zostaną do końca i będą hejtować kolejnych hejterów, tak się napędza ta koniunktora, która jest ciężko zatrzymać.

Ja osobiście serwer polecam, bo są to chłopaki, którzy znają się na rzeczy i w kaszę nie dają sobie dmuchać. Poza tym mają dobrą reklamę i zainteresowanie, co na dzisiejszy dni w startujacych serwerach jest najważniejsze.

@pytanko

Dobrze pamiętam, że Sensual był na s1 w teamie?

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Chociaż team mi nie odpowiada to może coś potraficie zrobić. Dam wam szanse, znajcie łaskę pana. 

@Diablo, wolne w gimbazie?

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Jestem ciekaw czy każdy z Was, gdyby wykupił serwer za dajmy na to 500 zł/msc + zabezpieczenia i jakieś pierdoły. To czy nie zrobilibyście serwer pod zarobek, aby to się zwróciło z nawiązką? LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ, jest XXI wiek, tutaj każdy radzi sobie jak potrafi. 

To, że MałyszSquad ma taki pomysł a nie inny to nie powinna być wasza sprawa. Zapewne i tak 80% z tych drobnych hejterzyków zagra na tym serwerze i po 2 dniach napiszą, że serwer jest taki super, że zostaną do końca i będą hejtować kolejnych hejterów, tak się napędza ta koniunktora, która jest ciężko zatrzymać.

Ja osobiście serwer polecam, bo są to chłopaki, którzy znają się na rzeczy i w kaszę nie dają sobie dmuchać. Poza tym mają dobrą reklamę i zainteresowanie, co na dzisiejszy dni w startujacych serwerach jest najważniejsze.

@pytanko

A co ty możesz wiedzieć o zarobkach z serwera?

ProBoszcz był pazerny, jest pazerny i będzie pazerny.

Tuor S1 dokładnie to pokazał :)

Hejt = Esej, jak przy Dracosie i Alienie. (Tylko, że tym razem wygarne wszystko od A do Z), od Itanosa do Altors'a.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

A co ty możesz wiedzieć o zarobkach z serwera?

ProBoszcz był pazerny, jest pazerny i będzie pazerny.

Tuor S1 dokładnie to pokazał :)

Hejt = Esej, jak przy Dracosie i Alienie. (Tylko, że tym razem wygarne wszystko od A do Z), od Itanosa do Altors'a.

Wiem więcej niż to może się Tobie wydawać. 

Lepiej przestań pierdzielić smuty, pisząc od 5 postów w koło to samo i zajmij się swoim serwerem, z którym nie możesz wystartować =)

Prawda jest bolesna, dobrze to wiemy.

#Można tabele bonusów? Skąd pety?

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Wiem więcej niż to może się Tobie wydawać. 

Lepiej przestań pierdzielić smuty, pisząc od 5 postów w koło to samo i zajmij się swoim serwerem, z którym nie możesz wystartować =)

Prawda jest bolesna, dobrze to wiemy.

#Można tabele bonusów? Skąd pety?

Polecam ProBoszczowi wejść w dupę, przecież lubi.

Mnie prawda nie boli, pisz sobie co chcesz, ja nicków nie zmieniam, żeby serwery startować :D

Może i gadam ciągle o tym samym, tylko dziwnym trafem to zawsze moje słowa się sprawdzają, (czyt. Alien, Dracos... itd).

"Od poniedziałku ddosuje wszystkie serwery" - Pamiętasz ProBoszcz aka Wojtek swoje słowa jeszcze?

Tuor - Pamiętasz Nismo? "Lepiej 50% na 3-ch, niż na 4-ch". Pamiętasz umowę o zmianie bramek? Tak to ta sama po której usunąłeś bazę, bo jak to powiedziałeś poczułeś, że zostaniesz wyruchany na pieniądze. Ale zawsze lepiej zgarnąć 3000 zł, niż mieć serwer na którym gra non stop 1100 osób :)

Alien2 - ProBoszcza przecież oficjalnie w teamie nie było. Ach te SM'y :D, których przecież też nie było, tak samo jak ProBoszcz'a xD

AltorS - Wojtku już nie kleisz z ojcem trumien? Małe pieniądze to trzeba kolejnych graczy w chuja zrobić. Ale przecież znowu cie w teamie nie było.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Mnie prawda nie boli, pisz sobie co chcesz, ja nicków nie zmieniam, żeby serwery startować :D

"Od poniedziałku ddosuje wszystkie serwery" - Pamiętasz ProBoszcz aka Wojtek swoje słowa jeszcze?

Tuor - Pamiętasz Nismo? "Lepiej 50% na 3-ch, niż na 4-ch". Pamiętasz umowę o zmianie bramek? Tak to ta sama po której usunąłeś bazę, bo jak to powiedziałeś poczułeś, że zostaniesz wyruchany na pieniądze. Ale zawsze lepiej zgarnąć 3000 zł, niż mieć serwer na którym gra non stop 1100 osób :)

Alien2 - ProBoszcza przecież oficjalnie w teamie nie było. Ach te SM'y :D, których przecież też nie było, tak samo jak ProBoszcz'a xD

AltorS - Wojtku już nie kleisz z ojcem trumien? Małe pieniądze to trzeba kolejnych graczy w chuja zrobić. Ale przecież znowu cie w teamie nie było :D

Ty no i patrz robie kolejny serwer ... co mało nie zamierzam przestać. Taki kaprys mam ;) Pozdrawiam 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Przeczytałem to wszystko 4 razy, poświęcając na to aż dwie godziny.

Nie grałem na serwerze pierwszym, niestety. Odciąłem się od gry, tylko dlatego, że prywatne życie dało mi w kość. Wracając do tematu. Ludzie którzy zazwyczaj hejtują serwer, to bezpodstawnie i bez powodów. Zawsze jeżeli chcesz kogoś oczernić bądź powiedzieć coś, co Ci nie pasuje w administracji bądź serverze - Powiedz to pokojowo i nie zaczynaj awantury panującej w temacie, bo to tylko nabija wyświetlenia, a potem sami jesteście sobie winni. Zazwyczaj temat z "awanturą w temacie" ma dużo wyświetleń, bo ludzie lubią się pośmiać z marnych hejtów, które nic nie przedstawiają a ta bajka leci od samego początku, aż do końca - Tak w kółko.

Hejtujecie - tak czy siak, większość ludzi hejtujących wbije na ten serwer. 

Mi się aktualnie serwer spodobał. Nie będę wierzył w hejty, bo hejty zazwyczaj pochodzą od ludzi, którzy nic nie osiągnęli i chcą zniechęcić ludzi do grania na tym serwerze przenosząc na ich serwer - oczywiście tych graczy.

Wejdę - sam ocenię. Na ten moment 8/10 i czekam na start. 

Hejtujesz - daj prawdziwy powód, a nie napiszesz to samo, co inni. Lecisz za nim, jakby był twoim Panem. Żenujące.

Pozdrawiam. 

@Edit.

Zapomniałem dodać. Oni nie są robotami, mimo, że tworzą serwer, to na własną odpowiedzialność. Oni robią to wszystko dla was, byście mieli gdzie grać, wkładając w to własne pieniądze. Wy jeszcze narzekacie? Ah, to w końcu Polska. Kraj, gdzie ludzie nie są nigdy z niczego nie zadowoleni. Zacznijcie myśleć.

Nie są robotami, mimo, że obciąża na nich odpowiedzialność za serwer - to starają się dla was jak mogą, a wy jeszcze ich poniżacie a i tak tam wejdziecie. Gdzie tutaj rozum? 

Nie są robotami, poświęcają więcej swojego czasu na serwer i wam, tyle ile mogą. Docencie chociaż to. 

Jakby robili dla nas, a nie przede wszystkim dla siebie i własnej kasy to by item shopu nie robili :D    W jakim ty świecie żyjesz. 

io7e.jpg

Opublikowano

@pytanko

Sensuala nigdy nie bylo w Team MPCforum / MalyszSquad

Opublikowano

Blagam nie robcie czerwonej aury itp... chyba ze chcecie robic drugiego xenoxa ;/

Opublikowano

Blagam nie robcie czerwonej aury itp... chyba ze chcecie robic drugiego xenoxa ;/

Będzie do pobrania plik ze starym wyglądem skili

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Będzie do pobrania plik ze starym wyglądem skili

Tylko zobacz np pod filmem keiuska ile ludzi napisalo ze nie chce zmiany skil.

/edit: Najlepiej zrobcie ankiete i po sprawie. :P

Opublikowano

Zamiast uczynić s1 porządnym serwerem, to bierzesz się za s2, kasy za mało? Nie rozumiem po co, widze że lecicie na ilość. S1 kompletnie olane, z gm-em nic nie da sie zalatwic, gracze odchodzą masowo, w sumie teraz to gra tam garstka tego co kiedyś, nie polecam ze względu na "sponsora"

z s2 będzie tak samo :)

ciekawe kiedy będzie zapowiedź s3 :)

NIE POLECAM ZE WZGLĘDU NA

- ProBoszcz

- Małysz

To dwa śmiecie które kradną i tworzą serwery pod zarobek jak Sentriel

Może i gadam ciągle o tym samym, tylko dziwnym trafem to zawsze moje słowa się sprawdzają, (czyt. Alien, Dracos... itd).

AltorS - Wojtku już nie kleisz z ojcem trumien? Małe pieniądze to trzeba kolejnych graczy w chuja zrobić. Ale przecież znowu cie w teamie nie było.

Tutaj macie wszystko co powinniscie wiedzieć.

@ Będzie na serwie możliwość zmiany skilli czy trzeba będzie osobiscie dogadać się z adminem i zaplacic 30 zł zeby zmienił ?

Opublikowano

Prosiłbym o dodanie licznika na stronie dzieki temu wiadomo ile osób gra na serwerze.

jak ktoś nowy wchodzi na strone i widzi przykladowo 1500 osób online to ma wiekszą motywacje by zacząć grać na serwerze ale to tylko moje zdanie

Opublikowano

Czy mi się zdaje, że to kolejny MPCforum ?

Dobrze ci się zdaje, tylko że ta wersja jest easy/medium.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Prosiłbym o dodanie licznika na stronie dzieki temu wiadomo ile osób gra na serwerze.

jak ktoś nowy wchodzi na strone i widzi przykladowo 1500 osób online to ma wiekszą motywacje by zacząć grać na serwerze ale to tylko moje zdanie

Nie ma sensu bo nobki wszystko wiedzący typu Bil3t będą pisać że podkręcony licznik :)

A co do Isu każdy serwer musi go posiadać i Is jest robiony pod nasze upodobania jak byśmy mieli zrobić is pod wszystkich płaczków co piszą że drogo i pod isa serwer to chyba byśmy nawet nie ustali dwóch miesięcy bo zbrakło by na opłaty serwera a nie mówiąc o zarobku, jeżeli nie pasuje ci że na serwie jest is to znajdz serwer na którym go nie ma i graj tam.

BKHXTTo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...