Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Altros2

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiele osób miało pójść na mortisa i jak się to skończyło ? sami możecie zobaczyć na głównej stronie:)))) szczerze życzę jak największej ilości im graczy ale jeżeli myślicie że nasza reklama na tym się kończy co się ukazało to wiele się mylicie:))) nawet jeżeli uważacie że na naszym serwerze będzie tylko 20 osób to zapraszam na start sami się przekonacie jak wygląda te 20 osób :)))) pozdro gangsterki :)

Na mortisie nigdy liczba graczy nie przekroczyła 500+

Na samej becie V*xy gra 1000+/- os. można to zauważyć grając jak i po liczbie postaci i kont (dodam że nie maja jeszcze prezki na mpc)

Zaczynam myśleć że konto na youtube było Ci potrzebne tylko po to aby sie wybic i zalozyc serwer i odrobić te "30 koła", dodam ze nie wybiles sie sam tylko przez pewną osobe, albo i dwie;)

"GM'owie" nie potrafią nie odpowiedzieć na słowa krytyki, odpisując "nie spam" lub "jesteście pionkami" moze trzymaj piesków w budzie tylko sprzątaj po nich.

A użytkownicy forum jak i goście napewno nie nabili tyle wyświetleń, po co w uja walić ^^

Pozdro gangsterku.

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

• Odpowiedzi 613
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIE POLECAM

Jebane leszcze DDoS-uja inne serwery... chcą tym zyskać graczy.

Zresztą serwer i tak długo nie postoi bo Małysz znowu zacznie swoim chłopcom rozdawać EQ z navicatu.

Wyjebali cwela z Teamu Balmory bo kradł i oszukiwał na kase Bambusa i Jarka

to teraz dziffka stawia swoje kolejne próchno zrobione pod Item Shop

Ja tu nie hejtuje tylko napierdalam szczere komplementy.

NIE POLECAM GRAĆ NA SERWERZE TEGO OSZUSTA

Opublikowano

Hahahahaha na becie 1,5k ludzi licznik razy 200 ? Na tej vixie 

Coraz więcej takich ludzi, którzy potrafią poprawić humorr, a i niezły kawał z 1.5k 

Pozdro 600 BGC

Na łazarskich metinach nie jest kolorowo

Jeśli to nie jest dla cb 1k+ to śmieszny jesteś.  Już po samych filmach i wysłuchaniu dowolnej wypowiedzi bueny tudzież mastera można stwierdzić, że ich IQ jest 100x takie jak u małysza, tak więc szczerze wątpie by olali swój serwer tak jak to robi małysz.  Porobiłem screeny, jak to cały team MPCforum2 zapewnia, że nie oleją tym razem swojej roboty - zobaczymy  :rolleyes:

io7e.jpg

Opublikowano

Na samej becie V*xy gra 1000+/- os. można to zauważyć grając jak i po liczbie postaci i kont (dodam że nie maja jeszcze prezki na mpc)

Zaczynam myśleć że konto na youtube było Ci potrzebne tylko po to aby sie wybic i zalozyc serwer i odrobić te "30 koła", dodam ze nie wybiles sie sam tylko przez pewną osobe, albo i dwie;)

"GM'owie" nie potrafią nie odpowiedzieć na słowa krytyki, odpisując "nie spam" lub "jesteście pionkami" moze trzymaj piesków w budzie tylko sprzątaj po nich.

A użytkownicy forum jak i goście napewno nie nabili tyle wyświetleń, po co w uja walić ^^

Pozdro gangsterku.

Do tekstow tych pseudo gmow dodaj jeszcze "Typowy Polaczek"

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

Jeśli to nie jest dla cb 1k+ to śmieszny jesteś.  Już po samych filmach i wysłuchaniu dowolnej wypowiedzi bueny tudzież mastera można stwierdzić, że ich IQ jest 100x takie jak u małysza, tak więc szczerze wątpie by olali swój serwer tak jak to robi małysz.  Porobiłem screeny, jak to cały team MPCforum2 zapewnia, że nie oleją tym razem swojej roboty - zobaczymy  :rolleyes:

Prosimy o niereklamowanie innych serwerow w naszej prezentacji . Zobaczymy;)

NIE POLECAM

Zresztą serwer i tak długo nie postoi bo Małysz znowu zacznie swoim chłopcom rozdawać EQ z navicatu.

Ok nie graj , idz na jakies pseudo gwno ktore padnie po 3 dniach , wyslesz sms za 13 zl i bedziesz potem ich hejtowal ze serwer padl :( . To co napisales to sa jaja totalne . Navi ?  Serwer pod Is ? hahahahaaha .Pokaz jak umiesz grac  i zdobadz bez Isu to :) Dasz rade?

Pozdro gangsterku.

Dobra idz na harda bez reklamy moga narobic :) . Idz i nie placz tutaj PŁACZKU . Noname :(

Zapraszam na zapowiedź serii z serwera MPCforum2.pl ! 

Jeśli ktoś jest zainteresowany serią na moim kanale zapraszam do subskrypcji kanału :)

https://www.youtube.com/watch?v=VKGKUzqifhQ

Polecam :)

W odsłonie MPCforum 1 pisali, że administracja jest w pełni przygotowana i jest wiele osób, a wyszło jak? Srak. Małysz nigdy czasu, przydupasy jego tak samo, czasami ale CZASAMI tylko youtuberzy coś tam pomogli, dlatego pytam.

Czy dalej tylko jak wejdę na kanał na ts 'problem itemshop' to otrzymam pomoc w 5 sekund?

w 5 sekund moze to i nie ale do 10 min otrzymasz , wiecej osob jest teraz w Administracji jakbys nie zauwazyl :)

. ZAZDROSC POLACZKU :*

Opublikowano

Małysz odnośnie postu do mnie dotyczącego dzielenia się kasą. R3specT miał swoje 5 minut z serwerem Restia.eu, nie dostanie ani złotówki, a podział nasz wygląda po 25% dla każdego [GA] + 25% dla Sensuala.

Nie wiem czemu miałbym mu płacić, skoro po pierwsze nie tworzył serwera po 2gie nie działa na nim jako Administartor, lecz jako gracz.

Nie oszukujmy się Małysz, jest to po prostu niemożliwe nabicie tylu wyświetleń w tak krótkim czasie, szkoda że nie potraficie się do tego przyznać.

Gdybyś zrobił z MPCforum'a2 jako typowy Easy, lecz nie z takimi przewagami jak w przypadku 1 serwera, grałoby mnóstwo ludzi.

Nie miałem zamiaru hejtować ani prowadzić wojenek między serwerowych, kto mnie zna ten potwierdzi, że jestem człowiekiem pokojowym.

Ale proszę nie wciskaj kitu, że nabiły się same te wyświetlenia, bo za długo siedzę na MPC, żeby mnie nabrać.

Uczeń
Opublikowano

Ok nie graj , idz na jakies pseudo gwno ktore padnie po 3 dniach , wyslesz sms za 13 zl i bedziesz potem ich hejtowal ze serwer padl  :( . To co napisales to sa jaja totalne . Navi ?  Serwer pod Is ? hahahahaaha .Pokaz jak umiesz grac  i zdobadz bez Isu to  :) Dasz rade?

@keiusek

tylko nie zapomnij ze malysz z dracosa zjebal z kasa ;x i wciskal kit ze go okradli

Opublikowano

Prosimy o niereklamowanie innych serwerow w naszej prezentacji . Zobaczymy;)

Ok nie graj , idz na jakies pseudo gwno ktore padnie po 3 dniach , wyslesz sms za 13 zl i bedziesz potem ich hejtowal ze serwer padl :( . To co napisales to sa jaja totalne . Navi ?  Serwer pod Is ? hahahahaaha .Pokaz jak umiesz grac  i zdobadz bez Isu to :) Dasz rade?

Dobra idz na harda bez reklamy moga narobic :) . Idz i nie placz tutaj PŁACZKU . Noname :(

Polecam :)

w 5 sekund moze to i nie ale do 10 min otrzymasz , wiecej osob jest teraz w Administracji jakbys nie zauwazyl :)

. ZAZDROSC POLACZKU :*

Bez reklamy ?:)

Jak narazie to "bez reklamy" przewiduje ze na becie bylo wiecej osob niz bedzie na ty gownie haha.

Moze ktoś by trzymał te gowna na smyczy bo szczekają ;>

:D:D Hahhaha jakie spiny gimbusów :P. Ale dobrze piszcie sobie piszcie gimbuski :P:P Luubie tooo :D:D

Jakie to jest piekne, jak wy sie spinacie a jesteście takimi zwykłymi małymi pionkami :) Cała układanka nabiera sensu 

Powiedz kim ty jesteś piz*o że piszesz "pionki" "polaczki" gimby" ?

Polecam psychiatre, zacznij leczenie jak najwcześniej ..

Opublikowano

NIE POLECAM

Argumenty? nie? przypadek? nie sondze ;-)

54010287442563618639.png

Opublikowano

Kei, ogarnij się bo nie potrafisz przyjąć żadnej krytyki/negatywnej oceny o serwerze, a to nie o to chodzi na forum publicznym, wyzywanie ludzi od pionków czy innych gówien niczym wam nie pomoże, a jedynie pogorszy sytuację. Jeżeli komuś się nie podoba coś/ktoś na serwerze to daj mu o tym napisać i miej na niego wywalone, a nie od razu wyjeżdżaj z dziecinnymi tekstami w jego stronę.

Co do tych wyświetleń to raczej jasne jest, że jest to nabijane, 145k wyświetleń w 3 dni, to jest coś niewykonalnego jeżeli chodzi o sam dział Metin2, największe projekty startujące w tym roku lub rok temu miały góra 45-50k wyświetleń, a na MPC w dziale metina aktywnych jest może z 700-1000 osób, także wątpię aby każda z tych osób wchodziła po ~150 razy w tą samą prezentację.

Opublikowano

czym rozni sie MPCforum1 od tego? wiekszy lv? 

przeczytałeś całą prezke?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

czym rozni sie MPCforum1 od tego? wiekszy lv? 

będzie o wiele łatwiejszy i będzie wiele nowości typu nowe bossy nowe bronie nowe misje itp. w połowie te rzeczy zobaczycie na moim kanale.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

czym rozni sie MPCforum1 od tego? wiekszy

Różnica jest taka że na altos1 już nie ma graczy bo administracja bawiła sie za kase z ISa i olała serwer

dlatego zrobili MPCforum2 bo brakło im kasy

a za miesiac czekamy na MPCforum3 lub fuzje altorsa1 i 2 :)

NIE POLECAM,

MAŁYSZ BAWI SIE W PSEUDO HACKERA I DDOSUJE INNE SERWERY LAMUS

Opublikowano

Różnica jest taka że na altos1 już nie ma graczy bo administracja bawiła sie za kase z ISa i olała serwer

dlatego zrobili MPCforum2 bo brakło im kasy

a za miesiac czekamy na MPCforum3 lub fuzje altorsa1 i 2 :)

NIE POLECAM,

MAŁYSZ BAWI SIE W PSEUDO HACKERA I DDOSUJE INNE SERWERY LAMUS

Oczywiście typowy polak... pokaż mi dowody na to ze " niby dosuje kogoś " ... bez dowodów to sobie  możesz jedynie ponabijać posty

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Kei, ogarnij się bo nie potrafisz przyjąć żadnej krytyki/negatywnej oceny o serwerze, a to nie o to chodzi na forum publicznym, wyzywanie ludzi od pionków czy innych gówien niczym wam nie pomoże, a jedynie pogorszy sytuację. Jeżeli komuś się nie podoba coś/ktoś na serwerze to daj mu o tym napisać i miej na niego wywalone, a nie od razu wyjeżdżaj z dziecinnymi tekstami w jego stronę.

Co do tych wyświetleń to raczej jasne jest, że jest to nabijane, 145k wyświetleń w 3 dni, to jest coś niewykonalnego jeżeli chodzi o sam dział Metin2, największe projekty startujące w tym roku lub rok temu miały góra 45-50k wyświetleń, a na MPC w dziale metina aktywnych jest może z 700-1000 osób, także wątpię aby każda z tych osób wchodziła po ~150 razy w tą samą prezentację.

Możliwe, od razu po dodaniu przez 2 dni ciągle było około 300 osób w temacie, niektórzy zaglądają i po 20 razy, tacy jak Ty. Ile razy zajrzałeś już ? 30 ?

Opublikowano

Ogólnie serwer fajny. Mogę polecić.  S1 ładnie działał i było dużo ludzi kiedy tam grałem.

Jednak niestety nie zagram bo czekam na serwer Bueny , który startuje chyba w ten sam dzień.  A szkoda bo oba projekty bardzo ciekawe :)

Opublikowano

Oczywiście typowy polak... pokaż mi dowody na to ze " niby dosuje kogoś " ... bez dowodów to sobie  możesz jedynie ponabijać posty

A ty co, z Rosji?

A z resztą zapomniałem, ty król a wszyscy inni z poza administracji pionki ^^

Opublikowano

Małysz, jak wytłumaczysz fakt, że sprzedawałeś na lewo EQ z IS (przelew na swoje konto bankowe) zamiast dzielić kase z teamem? Aż taki pazerny na kase jestes?

Pls

Fubu> Ty, marny youtuberku.

Opublikowano

Małysz, jak wytłumaczysz fakt, że sprzedawałeś na lewo EQ z IS (przelew na swoje konto bankowe) zamiast dzielić kase z teamem? Aż taki pazerny na kase jestes?

Pls

Fubu> Ty, marny youtuberku.

MPCforum > Aslan ? :P

Opublikowano

Jak czytam te niektóre hejty na ten serwer to aż mi się śmiać chce :D

Czego to ludzie nie wymyślą zeby zgnoić serwer ;-)

ED . Sam serwer polecam ;-)

Kurwa nie znasz Małysza, nie grałeś na MPCforumie ani nie wiesz co sie dzieje na świecie bo nawet z domu nie wychodzisz.

Wiem dużo, za dużo od niektórych graczy oraz pseudo techników z MPCforuma s1 którzy tam pomagali wiec pisze zeby ludzie uwazali proste.

A wy sie zglosiliscie na MPCforuma tylko w celu promocji bo myslicie ze jak sie przylizecie malyszowi to was wypromuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...