Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 567
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gra działa, jednak host z patcherem znów wprowadza jakąś "aktualizacje" (miejmy nadzieję, że ostatnią). Na ten czas proszę uruchamiać grę przez plik Dreikon.exe.

xxx

pIOuQ29.png

Opublikowano

Gra działa, jednak host z patcherem znów wprowadza jakąś "aktualizacje" (miejmy nadzieję, że ostatnią). Na ten czas proszę uruchamiać grę przez plik Dreikon.exe.

xxx

Proszę dodać skan, 1h.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Ten licznik coś niedokładnie oblicza, także nie sugeruj się nim, wejdź do gry i zobacz ile jest bydła. 

"bydła" bydłem to możesz być ty ...  

ostrzeżenie <3 

Opublikowano

09668748737663443772.png

94px-Uriel.png

Witajcie!

Dnia 11.04 [Piątek (dziś)] o godzinie 20:00 rozpocznie się konkurs OX!

W puli jest 230 pytań. Są one dostosowane pod nasz serwer.     :)

Planowane są 3 rundy.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mini FAQ dla początkujących.

1. Na czym polega Konkurs OX?

Jako uczestnik musisz odpowiadać na pojawiające się pytania. Pytania są typu PRAWDA/FAŁSZ. 

Aby udzielić odpowiedzi należy udać się na odpowiednie pole [O - TAK | X - NIE].

2. Jakie są nagrody? 

Nagrody dobiera osoba organizująca, są niespodzianką.

3. Jak dostać się na konkurs OX?

Konkursy OX otwiera i przeprowadza GM. 

Aby uczestniczyć w konkursie należy udać się do Uriela, który znajduje się w każdym M1.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZASADY UDZIAŁU

1. Zapisy trwają ok. 5-10 minut.

2. Zakazuje się spamowania, obrażania, przeklinania oraz pisania ofert kupna/sprzedaży na chacie.

3. Zabrania się podpowiadania na chacie głównym.

Pamiętajcie! Pytania są dobierane losowo. GM nie ma wpływu na kolejność pojawiających się pytań!

Zapraszamy !! 

xD 

Opublikowano

Witam. Nie grałem jakieś trzy tygodnie. Nadal opłaca się grać? 

I trzy pytania:

• Jak zarobić sporo hajsu na 105 lvlu?
  • Będzie dzisiaj exp ? 
  • Wprowadzicie płatność psc? Nie mam konta bankowego, a na komórce mam zablokowane wysyłanie smsów specjalnych np. na takie smy. 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Na 105 nie zarobisz dużo. Wbij 160 + wtedy się jakoś zarabia na dungeonach lub nowych mapach. Niższe lvle to nieopłacalne zarobki, lepiej skupić się na expie a potem zarobek.

Opublikowano

I trzy pytania:

• Będzie dzisiaj exp ? 
  • Wprowadzicie płatność psc? Nie mam konta bankowego, a na komórce mam zablokowane wysyłanie smsów specjalnych np. na takie smy. 

O fajnym zarobku można myśleć od 115+ i w górę, polecam expić zawsze z monetką, wtedy kasa leci x2, i na każdej następnej mapie drop kasy jest co raz większy. Można się zatrzymać z expem na 115 lvl ( lub zrobić dropka) i dropić zielone kryształy w lochach i sellać

Exp pewnie będzie jutro, zawsze tak jest

Opłaca się grac :) najlepszy serwer easy na dzień dzisiejszy 

Zapraszamy

Opublikowano

I trzy pytania:

• Będzie dzisiaj exp ? 

1. Po części. Na samej mapie, gdy expisz z PD oraz monetką kasa leci dość szybko

2. Tak, dziś 18 - jutro 12.

1394047278-U990178.png

Opublikowano

3 odcinek z serwerka;] OTO on:

Świetny odcinek. Miejmy nadzieje, że w przyszłości administracja zorganizuje konkurs na najlepszy let's play z serwera!

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Mam pytanie co do serwer: dużo ludzi gra? Nie chce wbijać w ciemno.

Są to ss z kilku dni, ale liczba ta się nie zmieniła, nadal gra podobnie jak na ss ludzi, licznik masz na stronie głównej, ZAPRASZAM ! 

RBGmyGC.jpg

wTxNz9r.jpg

xD 

Opublikowano

Małe pytanko do administracji, będzie dziś oraz jutro jaki kol wiek event? Na stronie powinno być info 

Eventy są co weekend oraz raty, 

Serwer super pod każdym wgzlędem , exp, drop, system ulepszeń. Gra się bardzo przyjemnie. 

Polecam jak najbardziej. 

Opublikowano

Eventy są co weekend oraz raty, 

Serwer super pod każdym wgzlędem , exp, drop, system ulepszeń. Gra się bardzo przyjemnie. 

Polecam jak najbardziej. 

To wiem, lecz teraz nie ma expa... Wczoraj o 18 był, a powinien być do 12. Info o eventach było na stronie 2 dni wcześniej, a teraz nie ma. 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Kazano mi wejść na ts bo nie grałem długo i żeby odzyskać konto weszłem powiedziałem wszystko lexusowi on powiedział ze przekaze technikowi i ze 24h to potrwa a czekam juz 4 dni...

@Edit wszystko ok administracja pomocna :) polecam serwer

Opublikowano

chciał bym pobrać ale po 1 8h się pobiera po 2 w mega jak się pobierze całe to nie zapisuje się dało by radę wpakować w Winrara i dopiero wrzucić na mega??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...