Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie bugowanie sm?!

Gildia FearFactory miała ok. 100 postaci z 123821838218 ulepszaczami, bao bao, wierzchowcami wszystko co się da, mieli i korzystali z tego 2 miesiące. Kiedy to wykryli pobanowali wszystko, ale pewnie już i tak zarobili na tym w chuj pieniędzy, że im było lotto. Zresztą na serwerze jest jeszcze kilka bugów :D

• Odpowiedzi 567
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gildia FearFactory miała ok. 100 postaci z 123821838218 ulepszaczami, bao bao, wierzchowcami wszystko co się da, mieli i korzystali z tego 2 miesiące. Kiedy to wykryli pobanowali wszystko, ale pewnie już i tak zarobili na tym w chuj pieniędzy, że im było lotto. Zresztą na serwerze jest jeszcze kilka bugów :D

Dzieki za info,w takim razie pora konczyc gre.

Srij9JT.png

Opublikowano

Dowiedz sie prawdy póżniej pisz takie głupoty.

Pozdrawiam Jabson.

Opublikowano

hqdefault.jpg

To ja może się odniosę do całej tej sytuacji :)

Otóż zgadza się bugowali SM jednakże wszystkie ich konta zostały równiutko pobanowane i co jest zabawne przyszli do mnie w 5 osób i błagali o UnBany,a smuteczek mieli o tyle że każde powiązane konto od nich poszło bez wyjątków.

Postaci nie było 100 tylko ok.35.

Później sprawdzaliśmy ruch itemków które zdobyli bugując SM-y i co jest zabawne wszystko poruszało się między ich kontem gdzie bugowali a głównym kontem które i tak zostało zbanowane.

Ilość ulepszaczy tez jest liczbą przesadzoną bo kolega liczy na zarobek PaySafeCardem i chce zarobić i jednocześnie aby gracze nam odeszli :) Liczbę ulepszaczy z ISu mieli taką jak przeciętna osoba wysłała by przelewem za 49zł na Dreikona.

Wszystko co zdobyli,stracili i co najsmutniejsze koledzy którzy brali w tym udział a nie bugowali SM też oberwali po kontach i wszystko co zdobyli,stracili i nic właściwie nie poszło w Handel Serwerowy,rzecz jasna kolega G00D powie co innego,bo szkoda mu stracić okazję na strate paysafecarda :>

Pozdrawiam!

[HA]True :)

G00D nie tym razem :) Szukaj uczciwego zarobku a nie prób wymuszania podpartymi kłamstwami jakie tu wypisujesz nie znając całej sytuacji :)

Opublikowano

Ja wiedziałem tyle co napisaliście, ale 'GordOnix' dopisał mi że cała gildia i że tyle ulepszaczy i postaci, to on wszystko sieje ploty, ja tylko przekazuję.

True jak tak no to ok. Na waszych bugach zarobiłem 350 zł, bo potem już nikt nie chciał kupować ode mnie rzeczy za zł i postaci. Macie kilka poważnych bugów z których da się tak wyżyć, że zajęło mi raptem 2 dni na odbugowanie całego eq od zera + kupienie postaci.

Wejdę z ciekawości zaraz na inne twoje serwery bo tak zapewne bugów też jest masa, może i zarobie na nich.

Opublikowano

Ja wiedziałem tyle co napisaliście, ale 'GordOnix' dopisał mi że cała gildia i że tyle ulepszaczy i postaci, to on wszystko sieje ploty, ja tylko przekazuję.

True jak tak no to ok. Na waszych bugach zarobiłem 350 zł, bo potem już nikt nie chciał kupować ode mnie rzeczy za zł i postaci. Macie kilka poważnych bugów z których da się tak wyżyć, że zajęło mi raptem 2 dni na odbugowanie całego eq od zera + kupienie postaci.

Wejdę z ciekawości zaraz na inne twoje serwery bo tak zapewne bugów też jest masa, może i zarobie na nich.

To masz nauczę na przyszłość że GordOnixa się nie słucha bo gdybym ja go sluchał wierz mi na słowo ze na żarcie dla kota bym nie miał a co dopiero dla siebie to raz.

Dwa Cieszy mnie że zarobiłeś życzę Ci abyś nawet 10 razy więcej zarobił,trzymam za to kciuki w szczególności jeśli sprzedawaleś tylko postaci i eq które uczciwie zdobyłeś i wyexpiłeś :)

Co do bugów jakie są AKTUALNIE jak najbardziej zapraszam na TS,w szczególności jeśli są to błędy które uprzykrzają grę naszym graczom :)

Co do moich serwerów jak najbardziej serdecznie Cię tam zapraszam,także są warte wejścia do gry! :)

Pozdrawiam

[HA]True

Opublikowano

Co do bugowania smoczych monet, to racja bombwork miał pewną dziurę w stronie i niektórzy gracze korzystali z niej, ale spokojnie bo wszystkie konta zostały zbanowane. 

Zapraszam do gry. 

xD 

Opublikowano

Nie do końca. Sam gram bodym, lecz nie jest on aż takim koxem, jak sura.

To widzę, że długo na serwerze nie grasz, ponieważ bodziak to najlepsza klasa na serwerze, wystarczy mieć 2reke + strój pod um. 

xD 

Opublikowano

Co Ci w nim nie pasowało? 

tydzień temu dropiły z metków ulepy typu: piórka, księgi itp. Dziś dropiły jakieś małże, czerwone medale mocy - reszta syf, po co to komu ?

Opublikowano

tydzień temu dropiły z metków ulepy typu: piórka, księgi itp. Dziś dropiły jakieś małże, czerwone medale mocy - reszta syf, po co to komu ?

Co tydzień masz 3 runy OX + 2 wybrane eventy, więc nie może być co tydzień wspaniały drop i wielkie zyski ;)

Dzisiaj były zwykłe metiny.

pIOuQ29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...