Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer bardzo dobry, nie wiem czy pisałem już opinie na temat Dreikon'a, ale pozwolę sobie jeszcze raz.

Spędziłem na nich kilkanaście dni i kilka nocy, administracja z początku serwera do okresu (jakoś 2 miesięcy, wtedy 160 lvl max) była naprawdę ogarnięta, zawsze pomocni i zaangażowani. Nie to, że chciałbym urazić obecną administrację, po prostu nie wiem jak teraz jest, bo nie grałem na tym serwerze jakieś pół roku. Wszystkie konta ostatnio posprzedawałem ( przy okazji, chciałbym naprawdę polecić ten serwer chociaż ze względu na sprzedaż kont ). Ponieważ, gdy już nie chcecie grać, to handel kontami odbywa się przy którymś z administratorów, którzy są naprawdę mili. Przy 8 kontach, które miałem, przy ani jednym nie miałem problemu, chociaż do każdego konta był obecny inny administrator.

Bardzo chciałbym podziękować z tego miejsca obecnej administracji za wkład w ten serwer.  Z metinem już raczej skończyłem, ale gdybym miał wrócił to będzie to Dreikon.

Polecam serdecznie.!

Main konto na serwerze - Indywidualny, obecnie nie jestem właścicielem tego konta.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

• Odpowiedzi 567
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz pytanie co na tym serwerze lepsze SMOK czy HEALER ? :D    bo chce wrócić na ten serwer ( od jutra mam rekolekcje więc 3 dni można tłuc :D

Ciężko powiedzieć, oba postacie są dobre, lecz jeżeli ja bym miał wybierać to bym wybrał Heala, ponieważ ostatnio został on mocno ulepszony. 

Kolejne pytanka :)

Skąd dropią kd+6 i ile mam % szans na wsadzenie ? 

Z metinów na mapie 130 +, szanse na wsadzenie to 70%. 

xD 

Opublikowano

Po całym dniu grania stwierdzam:

ZAJEBISTY SERWER!

Ostatnio taką faze na granie miałem trzy lata temu. Wszystko przemyślane i dopasowane. Expi sie naprawde przyjemnie. Drop yang i itemów dopasowany. Administracja i gracze są bardzo mili(pozdrawiam Gordonixa ktory pomógł mi bardzo ze startem :) ).

W jeden dzien zdobylem trute+9 z full kd+6, full eq wojenne i 92 lvl chciaz i moglem 100+ ale brak czasu :/.

Anyway polecam serwer bo bardzo przemyślany pod każdym względem ^^. Lepszego easy nie ma :) .

Jedynym minusem a takze i plusem jest to że jezeli chcemy zdobyć jakies ulepki to musimy miec pt do danego dangeonu a jezeli startujesz sam na serwerze to ciężko, z drugiej strony to tez dobrze bo serwer stawia na współprace.

Bez dalszego rozpisywania się... Wbijać i grać!

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

ZAJEBISTY SERWER!

Ostatnio taką faze na granie miałem trzy lata temu. Wszystko przemyślane i dopasowane. Expi sie naprawde przyjemnie. Drop yang i itemów dopasowany. Administracja i gracze są bardzo mili(pozdrawiam Gordonixa ktory pomógł mi bardzo ze startem :) ).

W jeden dzien zdobylem trute+9 z full kd+6, full eq wojenne i 92 lvl chciaz i moglem 100+ ale brak czasu :/.

Anyway polecam serwer bo bardzo przemyślany pod każdym względem ^^. Lepszego easy nie ma :) .

Jedynym minusem a takze i plusem jest to że jezeli chcemy zdobyć jakies ulepki to musimy miec pt do danego dangeonu a jezeli startujesz sam na serwerze to ciężko, z drugiej strony to tez dobrze bo serwer stawia na współprace.

WOW WOW WOW

To czemu mnie hejtowałeś :(

Uszanowanko dla Pieseła 

Wow Liczymy że zostaniesz na dłużej wow

Uszanowanko dla Dreikona

Wow tak dużo graczy wow

Dreikon taki fajny wow

Zapraszam w piątek na serwer o 20:00 odbędzie się OX :)

Pozdrawiam

[HA]True :)

Opublikowano

ZAJEBISTY SERWER!

Wow Gordon zawsze taki pomocny wow. 

@ True Wow, wow ? 

Na Serwerze odbywała się turniej mistrzów, jeżeli posiadasz dobrą postać zawalcz już teraz i pokaż kto jest najlepszy ! Zapisy na Forum. 

Jeszcze raz serdecznie zapraszam. 

xD 

Opublikowano

Na chwile obecną lepszego servera nie ma tu Administracja jest ogarnięta no i co jakiś czas wprowadzają coś nowego Server Warty poświecenia czasu Polecam i Pozdrawiam 

FrediKruger gildia Noir

Opublikowano

Denerwuje mnie jedno. 

Wie ktoś jak naprawić to ciągle wyskakujące c++ ? 

Najprawdopodobniej wina kpi w twoim systemie, ponieważ mi ten błąd nie wyskakuje w ogóle, poza tym na mpc jest sporo poradników jak to naprawić, więc polecam coś wyszukać, być może pomoże. 

xD 

Opublikowano

Najprawdopodobniej wina kpi w twoim systemie, ponieważ mi ten błąd nie wyskakuje w ogóle, poza tym na mpc jest sporo poradników jak to naprawić, więc polecam coś wyszukać, być może pomoże. 

Ale błąd wyskakuje tylko wtedy kiedy jestem w m1 (każde królestwo).

Opublikowano

Denerwuje mnie jedno. 

Wie ktoś jak naprawić to ciągle wyskakujące c++ ? 

Spróbuj tego:

WINDOWS 7/Vista:

START->AKCESORIA->Prawym myszy na Wiersz Polecenia, uruchom jako administrator.

W konsoli wpisujemy: bcdedit/set IncreaseUserVA 2800

oraz enter. Uruchamiamy ponownie komputer..

WINDOWS XP

Panel sterowania -> System -> Zaawansowane -> Uruchamianie i odzyskiwanie ->Ustawienia -> Edytuj.

Dopisujemy do pliku : /fastdetect /3GB /USERVA=2800

zapisz oraz ponowne uruchomienie komputera.

W ostatecznym wypadku należy pobrać Servis Pack do systemu bądź najnowszego Framework.

pIOuQ29.png

Opublikowano

@UP pomogło :)

Btw, dlaczego po tym piętrze 

Poziom 7
- Zabij wszystkie potwory i Generała Yonghan

wywala znowu na trzecie?

Opublikowano

@UP pomogło :)

Btw, dlaczego po tym piętrze 

Poziom 7

- Zabij wszystkie potwory i Generała Yonghan

wywala znowu na trzecie?

Hm, nie wiem. Ale z góry mówię Ci że tam się nie opłaca chodzić, jeżeli chcesz dobrze na start zarobić to polecam lochy u minotaura. 

Zapraszam. 

xD 

Opublikowano

ja się zastanawiałem nad katakumbami czy to nie byłby dobry zarobek lecą tam mikstury które do tanich nie należą a na mapce dużo ludzi na nie poluje 

PS. Gordo ty się znasz na cenach ile dostanę za eq klasowe bardziej mi tu chodzi o biżuterie 

Serwer polecam nadal się przyjemnie gra ;)

Opublikowano

ja się zastanawiałem nad katakumbami czy to nie byłby dobry zarobek lecą tam mikstury które do tanich nie należą a na mapce dużo ludzi na nie poluje 

PS. Gordo ty się znasz na cenach ile dostanę za eq klasowe bardziej mi tu chodzi o biżuterie 

Serwer polecam nadal się przyjemnie gra ;)

Gram na serwerze od początku i nie byłem ani razu na tych katakumbach, ponieważ z całego wypadu dropią jedynie 3 miksturki, a w tym czasie ubije wszystkie spoty bossów na mapach, z których również lecą te miksy śmierci. Wbij sobie 145 i dropaj zielone diamenty, dobry zarobek. 

Co do klasówek zależy na jaki poziom etc, zapraszam na pw. 

xD 

Opublikowano

Moim zdaniem jeden z lepszych serwerów na jakich grałem. 

Tani IS, pomocna administracja, nic tylko grać ! :D 

Jeżeli miałbym znów grać w tą powaloną grę, to właśnie na tym serwerze. 

Pozdrawiam gildie FightOrDie ! Kto wie kim jestem, ten wie :) 

Opublikowano

Ludzi gra coraz więcej, w tej chwili jest 850 graczy w weekend myślę że dobijemy do 1k +. Przypominam o eventach które rozpoczną się od jutra. Zapraszam ! 

xD 

Opublikowano

Was pojebało? Co to za smsy ? Dostałem sms teraz :

Witaj Graczu, Chcielibyśmy Cię zaprosić na najlepszy serwer Metin2 typu easy, Dreikon.pl. IP naszego TS3: ts.dreikon.pl Pozdrawiamy, Team Dreikon.pl

Ciekawe skąd macie mój nr ...

88980808639483698438.png

Opublikowano

Was pojebało? Co to za smsy ? Dostałem sms teraz :

Witaj Graczu, Chcielibyśmy Cię zaprosić na najlepszy serwer Metin2 typu easy, Dreikon.pl. IP naszego TS3: ts.dreikon.pl Pozdrawiamy, Team Dreikon.pl

Ciekawe skąd macie mój nr ...

Możliwe że reklamy. Wiele serwerów, stron oraz portali wykupuje numery telefonów od sieci komórkowych... 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Hahaha ja tez dostałem sms'a z reklama Dreikon , ale jesli nawet sms'y wysylaja to chyba serwer dobry byc musi , chociaz gralem na poczatku i nie przypadl mi do gustu , ale sie zobaczy jeszcze ^^

Opublikowano

Osoby które wysłały kiedykolwiek sms na serwer True, otrzymały dzisiaj sms z zaproszeniem na Dreikona, jest to jedna z form reklamy. Od niedzieli będzie nagrywał Darek który ma 15 tysięcy subskrybcji, więc myślę że powinno się zrobić 1,2k + graczy. Serdecznie polecam i zapraszam.  

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...