Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 567
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam do oglądania 1 odcinka z serwera Dreikon!

Fajny film kozake, życzę powodzenia na serwerze. 

W tej chwili jest 50% Expa, także zapraszam Wszystkich na serwer !! 

xD 

Opublikowano

serwera nie poleca . jak się chce być pro w pvp to trzeba mocno w IS-a  , oraz  exp  troszkę  słabo leci a kasa to bardzo słabo i po 2 to jest easy medium a nie easy :)

Opublikowano

serwera nie poleca . jak się chce być pro w pvp to trzeba mocno w IS-a  , oraz  exp  troszkę  słabo leci a kasa to bardzo słabo i po 2 to jest easy medium a nie easy :)

Tutaj mnie rozbawiłeś :)

Wystarczy Moneta + Dobre EQ i leci dużo kasy. 

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

widać że nie grałeś zbyt długo bo byś wiedział ze można kupic w grze itemy z IS

ja nie wydałem ani złotówki i mam wszystko :)

Opublikowano

Mini Aktualizacja 06.04

Dodano: możliwość oddawania wszystkich kwiatów naraz do wszystkich misji biologa,

Dodano: możliwość restartu bonusu z misji biologa na 190 poziom (restart u Starszej pani),

Naprawiono: zmianę hasła do depozytu u dozorcy.

Opublikowano

Wszystkie itemy z is, możemy bezproblemowo kupić na rynku z yangi, także nie wiem w czym problem. 

xD 

Opublikowano

Wszystkie itemy z is, możemy bezproblemowo kupić na rynku z yangi, także nie wiem w czym problem. 

ale z tą zmianą denominacji waluty to na prawdę przegięcie 

Opublikowano

Dlaczego przegięcie? Dzięki temu spokojnie wszystko można zakupić w sklepie ;)

pIOuQ29.png

Opublikowano

Nic nie straciłeś ani nie zyskałeś, wszystko jest warte tyle samo tyle że 100 razy mniej, także jest okej, ponieważ możemy wszystko na lajcie kupić w shopach. Poza tym, każdy jest bardzo zadowolony, i nikt oprócz Ciebie nie narzeka. 

xD 

Opublikowano

Youtuberzy zaczęli nagrywać, i robi się nas coraz więcej, jest godzina 15 i mamy 1k + online. 

Niedługo będzie event wielkanocny oraz Update z nowymi peta, poziomem, epikami, dungeonami ! 

ZAPRASZAMY ! 

xD 

Opublikowano

Youtuberzy zaczęli nagrywać, i robi się nas coraz więcej, jest godzina 15 i mamy 1k + online. 

Niedługo będzie event wielkanocny oraz Update z nowymi peta, poziomem, epikami, dungeonami ! 

ZAPRASZAMY ! 

OMG... Już next lvl? Jaki jest tego sens. Twój argument będzie taki, że masz już 190 poziom, a nie masz co robić? Nie lepiej poczekać ten miesiąc? 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

OMG... Już next lvl? Jaki jest tego sens. Twój argument będzie taki, że masz już 190 poziom, a nie masz już co robić? Nie lepiej poczekać ten miesiąc? 

Update będzie 1 Maja, także za niecały miesiąc. 

xD 

Opublikowano

Yhym, myślałem że już za tydzień... Pety według Twojego sposobu czy nowe podstawowe? 

Jeszcze nie są wybrane, ale będą na pewno te nowsze, a podstawowe to są przecież na start ;) 

xD 

Opublikowano

To zdobycie tylko i wyłącznie z tego nowe dg ("twojego")?

Nie, ponieważ większość była przeciw, zapewne będzie quest wieloetapowy + jakieś yangi. 

xD 

Opublikowano

Dziwne, że teraz jest 716 osób, a o 15 było 1000+...

Ten licznik coś niedokładnie oblicza, także nie sugeruj się nim, wejdź do gry i zobacz ile jest bydła. 

xD 

Opublikowano

Ten licznik coś niedokładnie oblicza, także nie sugeruj się nim, wejdź do gry i zobacz ile jest bydła. 

Widzę, jestem całe dni online, btw. możesz wbić na serwer? ;)

1394047278-U990178.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...