Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 567
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie ta reklama co miała być? Jak zwykle obiecujecie gruszki na wierzbie a potem cicho, mieli nagrywać youtuberzy +15k jak to gordonix pisał, a nawet nie widzę żeby ktoś z +1k nagrywał ;//.

Opublikowano

Gdzie ta reklama co miała być? Jak zwykle obiecujecie gruszki na wierzbie a potem cicho, mieli nagrywać youtuberzy +15k jak to gordonix pisał, a nawet nie widzę żeby ktoś z +1k nagrywał ;//.

Witaj! :)

Kolega widzę nie jest w obeznany w ruchy jakie wykonujemy na serwerze w sprawie dot.reklamy :)

Otóż tak 6k graczy moich poprzednich serwerów otrzymali SMS-a na telefon z treścią zapraszającą na nas serwer-Jak widać przyniosło to korzyści w liczbie online,był baner na MPCForum,Dariusz wstawił filmik oceniający nas serwer (linki do filmiku podajże są na 6 stronie prezentacji tutaj) i dodatkowo będzie u nas nagrywał serie,oraz właśnie dziś pojawi się baner naszego serwera na stronie kamermoda :)

I rzecz jasna na tym nie kończymy dalszej promocji serwera,lecz wszystko dzieję się w odpowiednim tempie i idzie na dobrą drogę iż z 800online,w godzinach szczytu jest po 1050 online (SSy powyżej od graczy) :)

Pozdrawiam!

[HA]True :)

Opublikowano

Mini Aktualizacja

Zmieniono: Tła logowania [SS1][SS2][SS3]
Zmieniono: Ikonki amuletów wojennych

hp-tuvodxfgkurznzyngino.jpg
Poprawiono: BS (Energia Życiowa)
Dodano: Okienko HP podczas PvP

zo-vvujlkqrrmuqauvhwphf.jpg

Proszę o zaktualizowanie clienta patcherem.

pIOuQ29.png

Opublikowano

Najlepszy obecnie serwer. Zapraszam! W 4 dni bardzo spokojnej gry (po 2h max) wbiłem 115 lvl, zrobiony biolog + całe eq na mój poziom +9. Ulepszacze nie są problemem, łatwo się dropi, exp przyjemny. Polecam!

Opublikowano

Hm, dograłem do poziomu 85, i odechciało mi się grać Grałem mentalem, Dobrze ogarniałem V2, Później V3, Ale pomimo słabego expa. Gra się szybko nudzi. Jak się poskakało po serwerach, popatrzyło po statach, to się nudzą. Naprzykład Argen****** Xen***** lub Pr****, gra na nich sprawia dużo frajdy. 100% ulepszania. Ale cóż każdy serwer jest jaki jest. Ładnie się na nim grało ;P.

Opublikowano

Hm, dograłem do poziomu 85, i odechciało mi się grać Grałem mentalem, Dobrze ogarniałem V2, Później V3, Ale pomimo słabego expa. Gra się szybko nudzi. Jak się poskakało po serwerach, popatrzyło po statach, to się nudzą. Naprzykład Argen****** Xen***** lub Pr****, gra na nich sprawia dużo frajdy. 100% ulepszania. Ale cóż każdy serwer jest jaki jest. Ładnie się na nim grało ;P.

Nie wiem czego oczekujesz po serwerach, ale w wielu tematach masz takią samą opinię- że serwer nudny, nie ma co robić, a w większości nie wykorzystałeś nawet 25% możliwości (85 lvl wbija się w chwilę, nawet eq nie ma za bardzo jak robić). Może po prostu ta gra nie jest dla Ciebie?

Opublikowano

Przykro nam, że tak szybko postanowiłeś ocenić serwer, ponieważ grając do 85 poziomu tak naprawdę nie miałeś nawet jak poznać serwera. Szanujemy jednak Twoją decyzje i życzymy powodzenia, jak nie na Dreikonie to na innym serwerze :)

Opublikowano

Praktycznie nic nie osiągnąłeś, i już uważasz że serwer jest nudny ? eh przykre. Ja tutaj gram ponad pół roku, i jakoś mam inne zdanie. No ale okej. 

xD 

Opublikowano

Aż mnie "korci' bym powrócił na serwer po miesięcznej przerwie.

Ale nie chce mi się od nowa wszystkiego zdobywać i expić od nowa postać. Zawsze gram sam, więc mi jest ciężej niż innym, co grają wspólnie ze znajomymi. Ale mimo tego powrócę. Doczekałem się w końcu na taki serwer jaki jest Dreikon ;)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Aż mnie "korci' bym powrócił na serwer po miesięcznej przerwie.

Ale nie chce mi się od nowa wszystkiego zdobywać i expić od nowa postać. Zawsze gram sam, więc mi jest ciężej niż innym, co grają wspólnie ze znajomymi. Ale mimo tego powrócę. Doczekałem się w końcu na taki serwer jaki jest Dreikon ;)

Jeżeli będziesz chciał pograć na jakimkolwiek serwerze, zawsze będzie musiał Expić i ulepszać postać, na tym przecież polega gra. 

Zapraszam ; ) 

xD 

Opublikowano

Eventy na weekend:

04.04.2014 (piątek) 18:00 : Bonus EXP 30% (18 godzin)
04.04.2014 (piątek) 20:00 : Event OX [3 rundy] - Wejście Uriel
05.04.2014 (sobota) 12:00 : Bonus EXP 40% (24 godziny)
06.04.2014 (niedziela) 12:00 : Bonus EXP 50% (24 godziny)

pIOuQ29.png

Opublikowano

09668748737663443772.png

94px-Uriel.png

Witajcie!

Dnia 04.04 [Piątek (dziś)] o godzinie 20:00 rozpocznie się konkurs OX!

W puli jest 220 pytań. Są one dostosowane pod nasz serwer.    :)

Planowane są 4 rundy.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mini FAQ dla początkujących.

1. Na czym polega Konkurs OX?

Jako uczestnik musisz odpowiadać na pojawiające się pytania. Pytania są typu PRAWDA/FAŁSZ. 

Aby udzielić odpowiedzi należy udać się na odpowiednie pole [O - TAK | X - NIE].

2. Jakie są nagrody? 

Nagrody dobiera osoba organizująca, są niespodzianką.

3. Jak dostać się na konkurs OX?

Konkursy OX otwiera i przeprowadza GM. 

Aby uczestniczyć w konkursie należy udać się do Uriela, który znajduje się w każdym M1.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZASADY UDZIAŁU

1. Zapisy trwają ok. 5-10 minut.

2. Zakazuje się spamowania, obrażania, przeklinania oraz pisania ofert kupna/sprzedaży na chacie.

3. Zabrania się podpowiadania na chacie głównym.

Pamiętajcie! Pytania są dobierane losowo. GM nie ma wpływu na kolejność pojawiających się pytań!

Zapraszamy !! 

xD 

Opublikowano

Witaj! :)

Kolega widzę nie jest w obeznany w ruchy jakie wykonujemy na serwerze w sprawie dot.reklamy :)

Otóż tak 6k graczy moich poprzednich serwerów otrzymali SMS-a na telefon z treścią zapraszającą na nas serwer-Jak widać przyniosło to korzyści w liczbie online,był baner na MPCForum,Dariusz wstawił filmik oceniający nas serwer (linki do filmiku podajże są na 6 stronie prezentacji tutaj) i dodatkowo będzie u nas nagrywał serie,oraz właśnie dziś pojawi się baner naszego serwera na stronie kamermoda :)

I rzecz jasna na tym nie kończymy dalszej promocji serwera,lecz wszystko dzieję się w odpowiednim tempie i idzie na dobrą drogę iż z 800online,w godzinach szczytu jest po 1050 online (SSy powyżej od graczy) :)

Pozdrawiam!

[HA]True :)

Odpowiednim tempie? Czyli takim aż wam ilość graczy spadnie do zera? Nie oszukujmy strona kamera już dawno temu przestała być oblegana, mało kto tak wchodzi bo jego mod jest już bezużyteczny. Sam Dariusz za dużo graczy nie przyciągnie. Oczekujecie że ludzie będą wam za free serwer reklamować. Zobaczcie na invorie teraz tam gra 1,5k ludzi ale oni zainwestowali w porządnych youtuberów i włożyli w to sporo kasy a wy się do tego zabieracie jak pies do jeża. Po m1 biega może z 5/10 190lvli nawet nie ma z kim pvp brać;/. Jak tak dalej będziesz "Reklamował" to sam będziesz grał, ewetualnie z gordonem który stoi wiecznie w m1. 

Opublikowano

Odpowiednim tempie? Czyli takim aż wam ilość graczy spadnie do zera? Nie oszukujmy strona kamera już dawno temu przestała być oblegana, mało kto tak wchodzi bo jego mod jest już bezużyteczny. Sam Dariusz za dużo graczy nie przyciągnie. Oczekujecie że ludzie będą wam za free serwer reklamować. Zobaczcie na invorie teraz tam gra 1,5k ludzi ale oni zainwestowali w porządnych youtuberów i włożyli w to sporo kasy a wy się do tego zabieracie jak pies do jeża. Po m1 biega może z 5/10 190lvli nawet nie ma z kim pvp brać;/. Jak tak dalej będziesz "Reklamował" to sam będziesz grał, ewetualnie z gordonem który stoi wiecznie w m1. 

Tak, True i Ja Forever w m1 

Tobie się wydaje, że wszystko jest takie proste, ale uwierz nie jest. Nawet ja pomagam true w reklamie pisząc do youtuberów i uwierz większość z nich wyskakuje z taką ceną, że nie wiem czy gadam z Tvn czy z youtuberem. Poza tym ludzi gra sporo, wojny są pvp również jest z kim brać, myślę że po update "lvl" większość wróci na serwer. - Co do youtuberów Kozake zacznie nagrywać i lovisa no i darek. Także powinno być graczy o wiele więcej. Ale i tak nie wiem, po co narzekasz, ponieważ porównując inne serwery, tutaj administracja się zajmuje i ludzi nie gra aż tak mało jak Ci się zdaje, no ale racja przydało by się więcej i będzie sam się przekonasz. 

xD 

Opublikowano

Tak, True i Ja Forever w m1 

Tobie się wydaje, że wszystko jest takie proste, ale uwierz nie jest. Nawet ja pomagam true w reklamie pisząc do youtuberów i uwierz większość z nich wyskakuje z taką ceną, że nie wiem czy gadam z Tvn czy z youtuberem. Poza tym ludzi gra sporo, wojny są pvp również jest z kim brać, myślę że po update "lvl" większość wróci na serwer. - Co do youtuberów Kozake zacznie nagrywać i lovisa no i darek. Także powinno być graczy o wiele więcej. Ale i tak nie wiem, po co narzekasz, ponieważ porównując inne serwery, tutaj administracja się zajmuje i ludzi nie gra aż tak mało jak Ci się zdaje, no ale racja przydało by się więcej i będzie sam się przekonasz. 

lizodup top1 adminów dreikona, nawet true na forum ciśnie z niego beke  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

Opublikowano

lizodup top1 adminów dreikona, nawet true na forum ciśnie z niego beke  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Z True lubimy się czasami powyzywać i jeżeli zaistniała taka sytuacja na Forum to była ona tylko i wyłącznie w celach rozrywki dla jaj, także mistrzu czasami używaj głowy jak coś czytasz. 

xD 

Opublikowano

Nie nazwałbym zaangażowanie GordOnixa lizaniem dupy. Cała jego pomoc jest z jego własnej dobrej woli i nie otrzymuje on z tego żadnych korzyści.

Opublikowano

Ja oczywiście żartobliwie się śmieje z Gordona,chodź tak jest wieśniakiem i tego nie trzeba ukrywać :D

Natomiast kilka postów wcześniej któryś kolega pisał o reklamie.

YouTuberów ciągle przybywa,baner u kamera był,i niedługo zobaczymy efekty.

Na reklamę można wydać i 3k ,lecz jej efektywność będzie zerowa...Mimo wielu otwartych projektów pod moim sponsoringiem,większość czasu poświęcam nad "reklamą dreikona" a właściwie samą jej organizacją.

Od poniedziałku będziecie mogli ujrzeć właściwie 3 Youtuberów dosyć wam znanych :)

Idziemy w dobrą stronę,natomiast liczba graczy stoi w miejscu dosyć stabilnie ok.800 w normalnych godzinach widuję na liczniku :)

Pozdrawiam!

[HA]True!

Opublikowano

800 graczy na liczniku sobie moze pisac , ale zeby tyle bylo w grze zrobcie.

Kolego, masz na myśli podkręcony licznik? Tu się mylisz, bo pełno ludzi na bossy lata, metki itp. Licznik nie jest podkręcony, a widzę Kerri ból dupki :3

POLECAM SERWER, NAJLEPSZY JAKI JEST NA RYNKU!

Opublikowano

Zadziwie Cię,licznik graczy jest prawdziwy i nie podkręcony nawet o jednego gracza :)

Opublikowano

Jest to screen z paru dni, co dawałem na mpc, do teraz nic się nie zmieniło. dalej uważasz, że licznik jest podkręcony ? 

SHINSOO : 

RBGmyGC.jpg

JINNO : 

wTxNz9r.jpg

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...