Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 567
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam jeszcze malutkie pytanie: Czy dałoby radę wprowadzić do klienta 'malutką' zmianę? Mianowicie 'ukrycie sklepów' - na wielu serwerach już istnieje ta opcja i powiem szczerze jest ona bardzo pomocna dla graczy ze słabszym sprzętem tym bardziej na ch1 gdy np. nie chcemy handlować lecz pobawić się w większym towarzystwie. Proszę o odpowiedź. A na serwer oczywiście zapraszam! Administracja się stara i chwała im za to. ;)

Napisz to w propozycjach na Forum serwera, jeżeli większość będzie za, to propozycja zostanie zaakceptowana i wykonana. 

xD 

Opublikowano

Powiedźcie mi czy warto ściągać? Nie obejrzałem całej prezentacji, bo wolno mi się ładuje. 

@@Edit

i pytanie. Czy bronie na wyższych lvlach mają śr/um? Trzeba bawić się w bonusswitchera? :D 

Opublikowano

Powiedźcie mi czy warto ściągać? Nie obejrzałem całej prezentacji, bo wolno mi się ładuje. 

@@Edit

i pytanie. Czy bronie na wyższych lvlach mają śr/um? Trzeba bawić się w bonusswitchera? :D

Nie maja,bsa masz wbudowanego

Srij9JT.png

Opublikowano

@@Edit

Tak opłaca się grać. 

Śr i um mają tylko bronie do expa ; ) 

xD 

Opublikowano

Witam jak najbardziej polecam server gralem na nim od poczatku wbiłem 190 lvl lecz koncze  powód brak czasu  pozdrawiam

Opublikowano

Polecam Server bardzo fajny gram od początku a przerwami. ;)

Znów wracam na server. ;)

Ps. Fajna reklama na sms na pewno pomoże. ;)

monitor-5-full.png

Opublikowano

Polecam Server bardzo fajny gram od początku a przerwami. ;)

Znów wracam na server. ;)

Ps. Fajna reklama na sms na pewno pomoże. ;)

To nie wszystko, True ma przygotowane dużo więcej reklam, m.in niedługo zaczną nagrywać youtuberzy 15k subów +. 

czemu serwer offline? 

Serwer działa, przecież ; ) 

xD 

Opublikowano

Ja jestem ciekawy skąd oni mieli mój numer tel, dostałem sms z reklamą dreikona.

True wspominał, że każda osoba która wysłała chociaż jednego sms'a na jego serwer, to dostanie owego sms'a z zaproszeniem. Jest to w celu reklamy oraz tzw. naboru nowych graczy na dreikona ;d

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano
EVENTY NA WEEKEND:

28.03.2014 (piątek) 18:00 : Bonus EXP 30% (18 godzin)

28.03.2014 (piątek) 20:00 : Event OX [3 rundy] - Wejście Uriel

29.03.2014 (sobota) 20:00 : Event Zielarski [podział na królestwa] (100lvl+) - Wejście Uriel

30.03.2014 (niedziela) 20:00 : Event Metiny Zuo [podział: 100-130lvl | 130-160lvl | 160-190lvl] - Wejście Uriel

Opublikowano

EVENTY NA WEEKEND:

28.03.2014 (piątek) 18:00 : Bonus EXP 30% (18 godzin)
28.03.2014 (piątek) 20:00 : Event OX [3 rundy] - Wejście Uriel
29.03.2014 (sobota) 20:00 : Event Zielarski [podział na królestwa] (100lvl+) - Wejście Uriel
30.03.2014 (niedziela) 20:00 : Event Metiny Zuo [podział: 100-130lvl | 130-160lvl | 160-190lvl] - Wejście Uriel

jaka bedzie glowna nagroda za oxa? i czy mozna wejsc na niego od 1lvl?

90472801207480070301.png

Opublikowano

jaka bedzie glowna nagroda za oxa? i czy mozna wejsc na niego od 1lvl?

Główną nagrodą jest skrzynka OX a z niej masz do wyboru : Hwanga, Bojownika,  Renifera, 120sm etc." 

xD 

Opublikowano

Mogłby ktos zapodac inny link do clienta gdyz multiupload jest zrypany w chu* i niby ma mi sie sciagac 8 godzin a gdzie na innych hostigach sciagam takie metiny w 15-20 min...

Opublikowano

09668748737663443772.png

94px-Uriel.png

Witajcie!

Dnia 28.03 [Piątek (dziś)] o godzinie 20:00 rozpocznie się konkurs OX!

W puli jest 220 pytań. Są one dostosowane pod nasz serwer.   :)

Planowane są 4 rundy.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mini FAQ dla początkujących.

1. Na czym polega Konkurs OX?

Jako uczestnik musisz odpowiadać na pojawiające się pytania. Pytania są typu PRAWDA/FAŁSZ. 

Aby udzielić odpowiedzi należy udać się na odpowiednie pole [O - TAK | X - NIE].

2. Jakie są nagrody? 

Nagrody dobiera osoba organizująca, są niespodzianką.

3. Jak dostać się na konkurs OX?

Konkursy OX otwiera i przeprowadza GM. 

Aby uczestniczyć w konkursie należy udać się do Uriela, który znajduje się w każdym M1.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZASADY UDZIAŁU

1. Zapisy trwają ok. 5-10 minut.

2. Zakazuje się spamowania, obrażania, przeklinania oraz pisania ofert kupna/sprzedaży na chacie.

3. Zabrania się podpowiadania na chacie głównym.

Pamiętajcie! Pytania są dobierane losowo. GM nie ma wpływu na kolejność pojawiających się pytań!

Zapraszamy !! 

xD 

Opublikowano

Kur.. gorszych hostingów do pobierania dać się nie dało? -.-

Dosyć że z limitem i u mnie to 6h to jeszcze do tego połowa nie działa już...

Sorry nie chce mi się czekać 6h na to żeby sobie tu zagrać...

"W morzu jest wiele ryb"

55jk0m.jpg

Opublikowano

True a powiesz ludziom jak bugowali SM ludzie z FearFactory 2 miesiące i zarobili tyle ile ty nawet z dreikona nie zarobiłeś?

Może napisz mi też łaskawie na PW, jestem z TS`a 'ASAP' mieliśmy się dogadać w sprawie bugów.

Opublikowano

Jedyny powod dla ktorego nie zagram to dlatego iz nie ma max bonow. Server od innych stron miodzio ale nie za bardzo lubie servery bez max bonow , ale to nie znaczy ze ten jest zly. Polecam

Opublikowano

Jedyny powod dla ktorego nie zagram to dlatego iz nie ma max bonow. Server od innych stron miodzio ale nie za bardzo lubie servery bez max bonow , ale to nie znaczy ze ten jest zly. Polecam

Dokładnie... Jedyny minus, lecz reszta jest dopięta na ostatni guzik. Przypominam o dzisiejszym evencie zielarskim o 20!

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Bonusy wchodzą maksymalnie! To tylko malutki błąd w prezentacji, jeszcze dziś zostanie to poprawione :)

Serdecznie pozdrawiam.

Opublikowano

True a powiesz ludziom jak bugowali SM ludzie z FearFactory 2 miesiące i zarobili tyle ile ty nawet z dreikona nie zarobiłeś?

Może napisz mi też łaskawie na PW, jestem z TS`a 'ASAP' mieliśmy się dogadać w sprawie bugów.

Jakie bugowanie sm?!

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...