Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FUT 14 - Trainer Polski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 550
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiedzcie mi, czy ban idzie na powiązane konta? ;> Chodzi o to ze mam glowne konto, a z innego konta bede trainerowal to czy dostane na glowne tez bana?; >

+ czy uzywa ktos tego na fifie world, czy to dziala? ;>

Opublikowano

Powiedzcie mi, czy ban idzie na powiązane konta? ;> Chodzi o to ze mam glowne konto, a z innego konta bede trainerowal to czy dostane na glowne tez bana?; >

+ czy uzywa ktos tego na fifie world, czy to dziala? ;>

Ja myślałem, że dostałem za powiązania z innymi kontami.

Okazało się, że za zwykłe trainerowanie.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jest coś w wersji x32 ? 

Tak jak x64 za free ? 

Na którejś stronie tego tematu został już podany.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Cześć, mam pytanko. Złapał ktoś z was już bana za trainera? To w miarę bezpieczna metoda? Bo mam w chooy gier na Originie i nie chciałbym wszystkiego stracić przez bana :/

Przepraszam za takie głupie pytanie, ale to moja pierwsza styczność z tego typu hackami :)

Guess Who's Back

Opublikowano

Cześć, mam pytanko. Złapał ktoś z was już bana za trainera? To w miarę bezpieczna metoda? Bo mam w chooy gier na Originie i nie chciałbym wszystkiego stracić przez bana :/

Przepraszam za takie głupie pytanie, ale to moja pierwsza styczność z tego typu hackami :)

W razie bana EA blokuje ci jedynie funkcje sieciowe w FIFIE. 

Tryb Kariery, Single mecze dalej będziesz mógł rozgrywać

A innych gier na Originie nawet się nie tykają. 

Opublikowano

Dzięki :) Miło że odpowiedzieliście i to bez nazywania mnie nieogarniętym gimbem, bo pewnie z takim przyjęciem spotkałbym się na wielu innych forach. Biorę się za zarabianie :)

Guess Who's Back

Opublikowano

ja niestety dostalem bana na 3 konta jednego dnia po 1-2 tygodniach uzywania, na jednym koncie tylko przekroczylem raz 100k i wszystkie poszly się kochać

Opublikowano

ja niestety dostalem bana na 3 konta jednego dnia po 1-2 tygodniach uzywania, na jednym koncie tylko przekroczylem raz 100k i wszystkie poszly się kochać

skoro przykroczyłeś 100k to co sie dziwisz

Opublikowano

Ja też mam takie pytanko

Zakładając że poprzez trainera zarobie 90k

Po czym sprzedam paru zawodników i zagram kilka meczów.

Budżet będzie 100k +... Czy w takich sytuacjach grozi ban ?

Opublikowano

Jak juz pisałem, ta Wasza teoria "100k i z automatu ban" jest bzdurą którą ktoś wymyślił, teraz leci 3 miesiąc dzien w dzien 110k-140k z samych meczów + zawodnicy co sprzedaje i żadnego bana nie ma.

@edit. Żeby dostac bana musi Was jakis zdesperowany ziomeczek zgłosić, wtedy EA sprawdza wasz bilans meczowy, zarobki dzienne i analizuje Wasze konto.

Opublikowano

Dokladnie popieram kolege wyzej. Dzien w dzien zarabiam na trainerze ile się da czyli te ~130k i bana jak nie bylo tak nie ma.

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...