Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FUT 14 - Trainer Polski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 550
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiecie może czy zmieniło się coś w kwestii dziennego zarabiania monet? W końcu za wygranie WC dostajemy 30k także przez cały dzień spokojnie można ugrać więcej niż 100k.

W dodatku World Cup można zarabiać ile się chce.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

w Dodatku WC nie ma dziennego limitu? to dobrze :D bo i tak robię po 500k ;p więc dziś zrobię więcej :)

Na razie nie ma.

Opublikowano

Mi cos teraz nie dziala 2dni temu normalnie dzialalo teraz to albo mi sie klawisze nie podswietlaja albo nie wywala meczu tylko wwjdzie do gry i jest 45min i 3:0 dla mnie

Opublikowano

Mi cos teraz nie dziala 2dni temu normalnie dzialalo teraz to albo mi sie klawisze nie podswietlaja albo nie wywala meczu tylko wwjdzie do gry i jest 45min i 3:0 dla mnie

Naciśnij wtedy na początku meczu 2x F4.

Opublikowano

Jeszcze czesto mi nie podświetla klawiszy a reset programu nie pomaga da rade cos z ttm zrobić?

Może za lekko naciskasz.

Spróbuj usunąć i pobrać jeszcze raz.

Opublikowano

Przepraszam was ale czy nie wiecie czy jest jakis tranier / cheat do fify 14 na androida ? ; x jakby ktoś miał mogłby przesłać (prosiłbym o działający a nie ten co jest na kazdej stronie ze po wysyałaniu smsa rozpocznie sie pobieranie ) zgóry dziekuje : D

Opublikowano

Przepraszam was ale czy nie wiecie czy jest jakis tranier / cheat do fify 14 na androida ? ; x jakby ktoś miał mogłby przesłać (prosiłbym o działający a nie ten co jest na kazdej stronie ze po wysyałaniu smsa rozpocznie sie pobieranie ) zgóry dziekuje : D

Raczej nie ma.

Opublikowano

Naciśnij wtedy na początku meczu 2x F4.

Okej dziala ale dopiero jak mecz sie zacznie czyli to chyba nie jest bezpieczne jak zamiast poczatku meczu jest 2 polowa i 3:0dla mnie jest moze inny sposób ?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakie z was dzieci grać nie umieją i trainery ściągają dajcie człowiekowi normalnie pograć tu co druga osoba to już ma powinni za to bany lecieć na stałe :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dlaczego nie dodaje mi wygranej, punktów w sezonie? Czasami działa a czasami nie. Od czego to zależy? Kiedy najlepiej klikać num 7 lub 9 ? ( w jakim momencie )

2662114216934981012447.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...