Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FUT 14 - Trainer Polski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem. Od tygodnia używam tego trainera i nie mogę zagrać normalnego meczu. Wyłączam trainera i FIFE, resetuję kompa, wchodzę do meczu i mnie wywala za każdym razem. Macie jakiś pomysł?

Guess Who's Back

• Odpowiedzi 550
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Potrafi ktoś określic czy to jest ban ? It looks like you do not have a FIFA Ultimate Team. JOIN the community of millions! Here's how to GET STARTED:

Step 1

Buy a copy of FIFA 14.

nosquad_panel1.png
Step 2

Create your first team on:

nosquad_panel2.png
Step 3

Refresh your browser and play!

nosquad_panel3.png

Natomiast  w grze błąd nawiązywania połączenia z FIFA 14.

Opublikowano

Dzis od rana nie moge wejsc na FUT wyskakuje ze podczas nawiazywania polaczenia z Fifa Ultimate Team wystapil blad, sezony online moge grac normalnie. Czy to jest ban?

Opublikowano

Dzis od rana nie moge wejsc na FUT wyskakuje ze podczas nawiazywania polaczenia z Fifa Ultimate Team wystapil blad, sezony online moge grac normalnie. Czy to jest ban?

Ja dokładnie to samo mam, dołączam się do pytania.

Opublikowano

To jest ban, sam tak miałem, napisałem do supportu i wszystkie funkcje online mi wyłączyli ;)

Zanim nie napisałem mogłem grać we wszystko oprócz FUT'a.

Opublikowano

DOSTAŁEM BANA A KOPAŁEM PO 90K PRZEZ OKOŁO TYDZIEŃ WEDŁUG INSTRUKCJI PORADNIKA 

NIE POLECAM TEGO SYFU !!!

ZABLOKOWALI MI WSZYSTKIE TRYBY ONLINE TZN SEZONY, ULTIMATE TEAM, A NAWET MECZE TOWARZYSKIE ONLINE !!! 

Opublikowano

DOSTAŁEM BANA A KOPAŁEM PO 90K PRZEZ OKOŁO TYDZIEŃ WEDŁUG INSTRUKCJI PORADNIKA 

NIE POLECAM TEGO SYFU !!!

ZABLOKOWALI MI WSZYSTKIE TRYBY ONLINE TZN SEZONY, ULTIMATE TEAM, A NAWET MECZE TOWARZYSKIE ONLINE !!! 

Bana dostaje każdy. Jest to jedynie kwestia czasu.

Nie ważne czy się zarabiało po 10k, czy 140k.

Trainerowanie jest opłacalne tylko na dwa konta.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Wypróbuje dam Edita zobaczymy czy u mnie działa ; ) .

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

skorupiak1234 

Żal mi takich ludzi jak Ty. Umiesz szukać czy Ci się w ogóle nie chce? Śmiecisz ten temat bo jesteś takim leniem, że nie chce Ci się sprawdzić forum. Podpowiem Ci jest trainer do fify world ale chyba lepiej żeby tacy ludzie jak Ty go nie używali. 

Opublikowano

skorupiak1234 

Żal mi takich ludzi jak Ty. Umiesz szukać czy Ci się w ogóle nie chce? Śmiecisz ten temat bo jesteś takim leniem, że nie chce Ci się sprawdzić forum. Podpowiem Ci jest trainer do fify world ale chyba lepiej żeby tacy ludzie jak Ty go nie używali. 

RZAAAL kur*a zaśmieciłem temat ! Jakie to straszne... Weź się Uderz.. w ten łeb przesiąknięty forum.

Opublikowano

Wiecie może czy zmieniło się coś w kwestii dziennego zarabiania monet? W końcu za wygranie WC dostajemy 30k także przez cały dzień spokojnie można ugrać więcej niż 100k.

Opublikowano

RZAAAL kur*a zaśmieciłem temat ! Jakie to straszne... Weź się Uderz.. w ten łeb przesiąknięty forum.

Straszne jest to jak dużo jest podobnych śmieciarzy do Ciebie. Weź się ogarnij i zajmij się swoim "łbem" bo mózg Ci spierdo***. I jeszcze jedno dziecko pozdrów swoją nauczycielkę od polskiego. 

Opublikowano

Straszne jest to jak dużo jest podobnych śmieciarzy do Ciebie. Weź się ogarnij i zajmij się swoim "łbem" bo mózg Ci spierdo***. I jeszcze jedno dziecko pozdrów swoją nauczycielkę od polskiego. 

wiesz, co to jest ironia kretynie ? tak w ogóle to jakieś leki na uspokojenie Ci polecam

Opublikowano

wiesz, co to jest ironia kretynie ? tak w ogóle to jakieś leki na uspokojenie Ci polecam

Jeżeli to była ironia to gratuluje. Widzę, że i Tobie przyda się lekcja polskiego pozdrawiam.

Opublikowano

Ja wiem, że chodziło Ci o słowo "rzal" ale to nie była ironia. Może najpierw upewni się co to znaczy zanim się wypowiesz. Pomogę Tobie żebyś zrozumiał i powiem ironicznie: jesteś mądry... :)

PS. Widać komu leki są potrzebne. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...