Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FUT 14 - Trainer Polski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ktoś z Was używa autobuyera? jest On w miarę bezpieczny? czy banują zaniego?

Nie banują.

To tak samo jak byś sam kupował i sprzedawał.

636451494245979649038.gif

• Odpowiedzi 550
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie nie kupuj na allegro... 

Masz strony z zagranicy. I tam musisz kupić licencje tylko dla Ciebie i do Twojego komputera przypisane. Wtedy masz pewność że będzie działać i będzie w 100% pewny. 

Opublikowano

Panowie, to można dalej używać tego trainera z pierwszej strony? No chyba, że kamcio25 byłbyś tak miły i zapodał na PW albo tutaj (choć pewnie nie można) link do tego, którego sam używasz (mam na myśli stronę, gdzie można go kupić).

Pozdro.

Opublikowano

a jeszcze jedno pytanie: bo wyszukiwarka EA słabo działa obecnie i często się zawiesza (nie wyszukuje zawodników itp.)...nie sądzicie że przez to ten autobuyer będzie słabo działał lub w ogole nie będzie działał?

Opublikowano

Okej, używam już trainera, ale mam jedno pytanko - co zrobić, jak trafiam na gościa, który też używa trainera? Na razie wychodzę z gry ALT + F4, bo teoretycznie mógłby mnie zreportować, chyba że jego też sprawdzą?

Opublikowano

Okej, używam już trainera, ale mam jedno pytanko - co zrobić, jak trafiam na gościa, który też używa trainera? Na razie wychodzę z gry ALT + F4, bo teoretycznie mógłby mnie zreportować, chyba że jego też sprawdzą?

tak złodziej by zgłaszał oszusta tez miałem z 10 takich sytuacji ale na wszelki wypadek alt + f4 nie zaszkodzi

Opublikowano

Nie róbcie tak...

Jeżeli traficie na trainerowca, to po prostu będzie widać. Mecz wam się rozpocznie normalnie, i potem tylko wystarczy nacisnąć raz, albo dwa F4 i zakończy ładnie mecz. Nie musicie wychodzić z gry. ;)

A co do trainera v.2.2. 

Opublikowano

aktualizacja jakaś była i usunęło mój profil a już się bałem że ban  :) Mam pytanko czy jak zarobie 80 k przeleje je na 2 konto i usunę skład i wszystkie statystyki to mogę dalej trainerować? Chodzi mi o to żeby robić tak w kółko bez czekania aż minie doba.Możliwe że znalazłem idealny sposób  :D

Opublikowano

aktualizacja jakaś była i usunęło mój profil a już się bałem że ban  :) Mam pytanko czy jak zarobie 80 k przeleje je na 2 konto i usunę skład i wszystkie statystyki to mogę dalej trainerować? Chodzi mi o to żeby robić tak w kółko bez czekania aż minie doba.Możliwe że znalazłem idealny sposób  :D

Nie.

Po usunięciu klubu ranking zarobków meczowych nie resetuje się.

Opublikowano

To w jakim celu ludzie pytają się i kasują  kluby skoro i tak zarobki są w rankingu bez zmian ?

Tak  wogóle to prawie każdy z Top100 dalej sobie traineruje, ponoć Ea kiedyś kogoś zbanowało.

Opublikowano

To w jakim celu ludzie pytają się i kasują  kluby skoro i tak zarobki są w rankingu bez zmian ?

Tak  wogóle to prawie każdy z Top100 dalej sobie traineruje, ponoć Ea kiedyś kogoś zbanowało.

Nie wiem.

Najważniejsze, żeby nie przekroczyć 100k.

Opublikowano

Nie.

Po usunięciu klubu ranking zarobków meczowych nie resetuje się.

rozumiem ale przynajmniej statystyki meczowe się zerują bo miałem 300 wygranych 12 porażek posiadanie piłki 48 % i dokładność podań 12 % co strasznie podpadało lepiej 4 razy w przeciągu 2 miesięcy usunąć klub a potem sprzedać konto i kupić nowe.Dzisiaj cisnąłem od 10 ligi i ani jednego trainerowca nie spotkałem najwięcej jest ich w 1 lidze wiadomo myślę że EA banuje sporadycznie musisz bardzo podpaść albo dużo osób cię zgłosi np. w sezonach ale nie w FUT tylko zwykłych trafiłem na czitera co miał w statach 1800 wygranych i tylko kilka porażek i bana nie ma także EA ma to gdzieś.Czitujcie ile się da byle 100 k nie przekroczyć  :D

Opublikowano

rozumiem ale przynajmniej statystyki meczowe się zerują bo miałem 300 wygranych 12 porażek posiadanie piłki 48 % i dokładność podań 12 % co strasznie podpadało lepiej 4 razy w przeciągu 2 miesięcy usunąć klub a potem sprzedać konto i kupić nowe.Dzisiaj cisnąłem od 10 ligi i ani jednego trainerowca nie spotkałem najwięcej jest ich w 1 lidze wiadomo myślę że EA banuje sporadycznie musisz bardzo podpaść albo dużo osób cię zgłosi np. w sezonach ale nie w FUT tylko zwykłych trafiłem na czitera co miał w statach 1800 wygranych i tylko kilka porażek i bana nie ma także EA ma to gdzieś.Czitujcie ile się da byle 100 k nie przekroczyć  :D

Zobacz sobie TOP100 w przychodach z meczów i te pozostałe statystyki - tam na 100 klubów nawet z 90 to trainerowcy - wystarczy popatrzeć na staty pierwszego - ponad DZIEWIĘĆ TYSIĘCY wygranych meczów i tylko lekko ponad 800 przegranych a jego najlepszy skład miał tylko 94 ratingu (mój na przykład ma 184) i nawet taki gościu nie ma bana, tak więc może są jakieś sposoby, żeby nawet ponad te 100k dziennie jechać, ale raczej nikt ich tutaj nie zna.

Swoją drogą mam pytanko - kupiłem dość dużo coinsów u sprzedawców i za każdym razem jak kupują ode mnie zawodnika, to w sprzedanych kartach na jego karcie jest ikonka, że skończył mu się kontrakt - za każdym razem tak jest jak kupuję od handlarzy - nie wiem, może cwaniaki mają jakiś sposób na te miliony monet, które trzepią.

Opublikowano

Zobacz sobie TOP100 w przychodach z meczów i te pozostałe statystyki - tam na 100 klubów nawet z 90 to trainerowcy - wystarczy popatrzeć na staty pierwszego - ponad DZIEWIĘĆ TYSIĘCY wygranych meczów i tylko lekko ponad 800 przegranych a jego najlepszy skład miał tylko 94 ratingu (mój na przykład ma 184) i nawet taki gościu nie ma bana, tak więc może są jakieś sposoby, żeby nawet ponad te 100k dziennie jechać, ale raczej nikt ich tutaj nie zna.

Swoją drogą mam pytanko - kupiłem dość dużo coinsów u sprzedawców i za każdym razem jak kupują ode mnie zawodnika, to w sprzedanych kartach na jego karcie jest ikonka, że skończył mu się kontrakt - za każdym razem tak jest jak kupuję od handlarzy - nie wiem, może cwaniaki mają jakiś sposób na te miliony monet, które trzepią.

nie do końca kumam o co ci chodzi jak kupujesz coinsy to od ciebie kupują zawodnika sorry pogubiłem się  :) a zresztą co cię obchodzi zawodnik którego już sprzedałeś? Ja też sprzedaję coinsy kupuje duże ilości i dodatkowo nabijam trainerem na kilku kontach nie da sie więcej niż 100k dziennie potem po prostu już nie dostajesz kasy za mecze.

jak zobaczyc to top 100 w statystykach FUT ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...