Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World Cheat

DarkSzyszon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Znalazłem sposób na chetowanie w Fifie World więc zaczynajmy.
Pierwsze opisze na czym to polega. Nie jest to dodawanie goli czy coś ale przydatne. Cheat to tak naprawdę zmiana IP. Podczas meczu jeśli strzelimy jedną bramkę możemy od razu zakończyć mecz dzięki temu oczywiście z 3 punktami. Jeśli przegrywamy mecz używamy tego sposobu i nie zabiera nam ani meczy do rozegrania ani nic. To tak jakby ten drugi gracz się rozłączył. Jeśli remis nas nie zadowala tak samo.
Co będzie nam potrzebne:
-Fifa World (Oczywiście :D)
-HotSpotShield(

http://www.hotspotshield.com/

Sposób zastosowania:
Instalujemy nasz program i będzie on włączony ustawiamy go tak jak na obrazku. Włączamy grę i mecz i teraz tak, jeśli już strzelimy gola MUSIMY poczekać aż piłka pojawi się na środku pod żadnym pozorem nie robić tego gdy są jeszcze powtórki bo nie wyjdzie. Gdy przeciwnik lub my będzie zaczynać klikamy tam gdzie jest FULL PROTECTION na Turn ON. Około 10sekund i będzie napis ,że utracono połączenie z przeciwnikiem my się cieszymy wygranym meczem i zaoszczędzoną energią naszych zawodników lub ochronę przed utratą meczu.

Pozdrawiam mam nadzieję ,że się przyda.

P.S
Jeśli działa i przydatne proszę polub motywuje :)

post-460102-0-13863400-1397985960.png

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie wiem czy cos robie zle bo potrzebowalem remisu do awansu i zrobilem tak jak jest napisane i bylo napisane ze utracono polaczenie z przeciwnikiem ale nie dodalo mi tego 1pkt za remis i liczba meczy mi tez nie zmalala. co robie nie tak?

Opublikowano

Ten sposób działa na każda fifę jeżeli grasz online.

Znany od długiego czasu ale nikt jeszcze tego nie publikował.

Jest to jakiś sposób na łatwiejszy zarobek ale też nie jest takie znów super świetny.

Jedak leci + za chęci.

Może w końcu ktoś nie będzie chamem i udostępni działającego trainera bezpłatnie :)

Nie nawiązuje tu do nikogo. :)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

@Up 

Zabawny jesteś i chyba fora pomyliłeś :)

MPC -Multi Player Cheats - sama nazwa mówi co to za forum baranku :)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Była o tym mowa w poprzednim temacie dotyczącym trainera do world. M4sturbator to dziecko i należy mu wybaczyć. Nawet nie spodziewałem się, że aż takie dziecko... Używa tego niby zawirusowanego trainera od ruskich (też o nim była mowa w temacie o trainerze do world).

Opublikowano

I bardzo dobrze, bo po pierwsze to nie temat o tym a po drugie i tak nie masz po co sie wypowiadać bo każdy ma Cie za dzieciaka i oszusta więc .... Dalsza dyskusja jest zbędna ;) 

Opublikowano

@Up 

To tylko Tobie,ponieważ całą ligę grałem, tak samo jak Ty dwa razy przegrywałem,włączyłem zmiane IP i nic ani mnie ani przeciwnikowi nie zaliczyło..więc nie wiem jaki masz problem z tym o.O.

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Podobnie działa pauza procesu fify w CE na 10-12s, odpauzowujesz i masz lost connection, można sobie zbindować na dowolny klawisz.Działa tylko na borderless fullscreen inaczej się buguje fifa.

Można też tym robić sztuczne lagi :D.

@down

Odpalasz CE, klikasz ikone komputerka i wybierasz proces fifaworld.exe klawisz pause/unpause process jest w opcjach CE do ustawienia.

View->settings->hotkeys

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...