Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FUT 14 - Trainer Polski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi trainer działa elegancko bez żadnych problemów itp. Jak komuś nie działa widocznie ma za małe IQ żeby odpalić, chociaż żadnej filozofii w tym nie ma -,- Zarobiłem już około 2.5kk i zarabiam dalej bez żadnego bana :)  Pozdro dla tych co im działa  -.-

• Odpowiedzi 550
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam wersje 2.0 elegancko 1 liga juz dzis zaczalem tylko troche mam dygawe ze mnie zbanuja, niby nie bede przekraczal tych 100k ale wystarczy ze sprawdza historie meczow tam wszedzie 1,3,5 : 0, lub zrobią masowe bany

ncvz0nx6o7x3.gif

Opublikowano

To jest forum Cheaterskie. Tutaj tylko tym się zajmujemy. Więc ...?

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Dobra ladnie idzie juz troche zarobilem dziennie nie przekraczam 100k. Tylko będzie klops jak sprawdzą historie spotkań, albo staty zawodników. Trochę parodia bo w 1 lidze nie trafisz na 2 zawodników normalnych bez trainera :)

ncvz0nx6o7x3.gif

Opublikowano

Dobra ladnie idzie juz troche zarobilem dziennie nie przekraczam 100k. Tylko będzie klops jak sprawdzą historie spotkań, albo staty zawodników. Trochę parodia bo w 1 lidze nie trafisz na 2 zawodników normalnych bez trainera :)

Bez wysłanego zgłoszenia nie sprawdzą sami.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Bez wysłanego zgłoszenia nie sprawdzą sami.

to git, przed meczem nie widać, że mam trainera, bo skład mam dobry. niektórzy chamsko brąz skład 1 liga jadą na trainerze ;]. jak traficie na trainerowca i wam przechodzi dalej ja klikam tak: f4 wyłączam włączam f5 i jeszcze raz włączam f4

ncvz0nx6o7x3.gif

Opublikowano

Sprawdź e-mail czy otrzymałeś jaka informacje od EA.

nie dostałem żadnego maila od EA

logując się na webapp do futa wyskakuje mi cos takiego 

"WELCOME!

It looks like you do not have a FIFA Ultimate Team. JOIN the community of millions!"

próbując się zalogować na drugie konto pisze: 

SORRY!

Our servers are temporarily down while we work on making things better.

Please come back later.

troche to dziwne

Opublikowano

więc zajmij się czymś pożytecznym zamiast żerować na cudzym nieszczęsciu

Wtf?Jakie żerować o co Ci chodzi?Żal ze trainera nie masz?Ściagnij bezpłatną wersje na forum działa super.

Opublikowano

Kolega ma ból dupy widocznie ;)

Jeżeli mam dwa konta to moge na jednym trainerowac do 100 tys. i na drugim też czy te 100 tys. jest przeznaczone w sumie na dwa konta?

Tak możesz nawet i 10 kont mieć i dziennie zarabiać 1 mln coinsów, ja od dłuuuugiego czasu używam tego trainera, handluje coinsami na allegro, dziennie na jednym koncie wyciągam 115k i bana nie ma.

Ma ktoś link do trainera z autoclickerem? Chętnie kupie.

Opublikowano

Jeżeli mam dwa konta to moge na jednym trainerowac do 100 tys. i na drugim też czy te 100 tys. jest przeznaczone w sumie na dwa konta?

Możesz na obu.

Opublikowano

@up

Ja traineruję od 3-4 dni i nic. Po 100k dziennie i lajtowo. Powiem Wam, że w dotąd przez 600 normalnie rozegranych meczy nie trafiłem ani 1 trainera, a teraz co drugi to taki trainer jak ja, chyba po forum poszły trainery. :D

I <3 Chelsea.

I <3 Wisła Krk.

Opublikowano

Mi na razie zero, a traineruje od ponad 3 tygodni.

Dlaczego jest tak, że jak wyłączyłem trainera i chce sobie zagrać normalny mecz, to też rozłącza, hm? Gość ma normalny składzik, widać, że nie jest trainerem, a i tak wywala nas obu - co jest grane?

I <3 Chelsea.

I <3 Wisła Krk.

Opublikowano

Dlaczego jest tak, że jak wyłączyłem trainera i chce sobie zagrać normalny mecz, to też rozłącza, hm? Gość ma normalny składzik, widać, że nie jest trainerem, a i tak wywala nas obu - co jest grane?

Trzeba wtedy ponownie włączyć grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...