Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FUT 14 - Trainer Polski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 550
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@dawidpuskar

Nie bardzo chce go rozpowszechniać więc raczej nie bardzo ;) Służy mi do zarobku (realnych ZŁ) więc ... 

No chyba że ktoś ma zbędnego J.Martineza blue :D hehe to wtedy spoko :D hehe, bo teraz nawet nie moge sobie na niego Coins nazbierać, zagraniczniaki kupują Coins jak głupie (dosłownie) ... 

Opublikowano

Na pierwszych stronach masz poradnik co i jak ...

Odpalasz fife, odpalasz UT wtedy odpalasz trainera w ut bierzesz sezon szukasz gracza i jak bedzie juz pokazany sklad przeciwnika klikasz f4 i on musi byc na czerwono w  trainerze i wtedy kilkasz jeszcze (jak jestes gospodarz ) to klikasz 7 i tez musi byc na czerw a jak gosc to klikasz 9... po meczu wylaczasz te klawisze

Opublikowano

Czy jest takie coś, że trainer może być wykryty czy coś ? bo na innej stronie widziałem jak typek pisał, że ten jest wykryty a inne Jego wersje są niewykryte, czy to może oszustwo było żeby ludzie od niego kupowali ? :D

Opublikowano

Myśle że jest to chwyt marketingowy po prostu. Lecz tego oczywiście nie jestem pewien, lecz z drugiej strony ciekawe jak on to sprawdza czy jest wykrywalny czy nie.. Sporo użytkowników pobrało tą wersję v.01 i nadal używają bez Bana, a jest to najstarsza wersja

Opublikowano

Nowe wersje to chwyt marketingowy, sprzedają je dla kasy a wykrywalnosc jest taka sama jaka w v0.1.

Nie wie ktos czy jest taki trainer i w nim auto clicker?

Opublikowano

jakie są oznaki bana? próbując się zalogowac w fifie do UT pisze ze wystąpił błąd podczas nawiązywania połączenia, a jak próbuje zalogować się na webapp cały czas pisze "Nasze serwery są obecnie niedostępne z powodu trwających prac modernizacyjnych.

Spróbuj ponownie później." 

Koledze FUT działa normalnie.

Opublikowano

Powie mi ktoś dlaczego tak dlugo mi wchodzi do ut i takie lagi są w nim ? :/ to przez tego trainera ?

Wina leży po stronie serwerów EA.

Każdy ma tak samo.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Panowie mój problem jest taki że wszystko pięknie ładnie przeciwnikowi wywala ze utracono połączenie ale mi nie daje 3 pkt. tylko jakieś 200 coinsów. 

Co z tym zrobić? Uruchamiam jako administrator 7/x64bity.

Ale dlaczego nie daje mi pkt?

Jeśli pomogłem daj "Lubię To" :) To nic nie kosztuję !

Budowniczy
Opublikowano

Trainer działa, wszystko ok.

Lecz jeden mały problem, podczas gdy jest uruchamianie meczu, strasznie laguje, połączenie spada do 1 kreski i potem wyłącza, lecz mi dodaje 1 punkt zamiast 3 :/ 

Chociaż ważne, że trainer działa, dotąd zarobiłem 50k. no i więcej nie chce przekraczać :) Po 2:00 dopiero.

Opublikowano

Panowie mój problem jest taki że wszystko pięknie ładnie przeciwnikowi wywala ze utracono połączenie ale mi nie daje 3 pkt. tylko jakieś 200 coinsów. 

Co z tym zrobić? Uruchamiam jako administrator 7/x64bity.

Ale dlaczego nie daje mi pkt?

Klawisze numeryczne nie zostały aktywowane.

Trainer działa, wszystko ok.

Lecz jeden mały problem, podczas gdy jest uruchamianie meczu, strasznie laguje, połączenie spada do 1 kreski i potem wyłącza, lecz mi dodaje 1 punkt zamiast 3 :/ 

Chociaż ważne, że trainer działa, dotąd zarobiłem 50k. no i więcej nie chce przekraczać :) Po 2:00 dopiero.

Musiałeś nacisnąć dwa klawisze numeryczne, które dodają bramkę gospodarzowi i gościowi.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...