Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FUT 14 - Trainer Polski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, czy da się trainerować również w turniejach online, ale tak, by zdobyć nagrodę?

Tak.

W ostatnim meczu w turnieju po wejściu do niego należy nacisnąć F4.

636451494245979649038.gif

• Odpowiedzi 550
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słuchajcie, jak najłatwiej i najszybciej zdegradować się do niższej ligi ? Bo w 1 to raczej sobie już nie pogram :)

Do tego potrzebujesz zaufanego kumpla:

1. Wysylasz mu caly team

2. Usuwasz klub

3. Robisz nowy klub

4. Jestes w 10 lidze

5. Niech kolega Ci odesle karty:P

1390144171-U592769.png

Opublikowano

A ja mam takie pytanie co do tego resetowania o 2 w nocy. ;p

Np. jak zagrałem te 5 sezonów, bo tak uważam, że bezpiecznie około godziny 23 to czy o 2 to wszystko się zresetuje i mogę od nowa czy muszę czekać 24h? :P

Opublikowano

Według mnie lepiej nie ryzykować. Ja nabijam np. Popołudniu i następnego dnia popołudniu. Chyba że weekend to rano rano :P

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Zamrażanie kontraktów: Zamrażam, wychodzę z gry, wchodzę i wszystkim skończyły się kontrakty. Zamrażanie działa tylko na czas trainerowania? Myślałem, że można sobie zamrozić i co wejście do gry to robić. U mnie wygląda to tak, że zamrażam, a jak ponownie wejdę do gry to wszystkim kontrakty muszę kupić.

Opublikowano

A ja mam takie pytanie co do tego resetowania o 2 w nocy. ;p

Np. jak zagrałem te 5 sezonów, bo tak uważam, że bezpiecznie około godziny 23 to czy o 2 to wszystko się zresetuje i mogę od nowa czy muszę czekać 24h? :P

Powinno się zresetować, w związku czym można zacząć od nowa.

Zamrażanie kontraktów: Zamrażam, wychodzę z gry, wchodzę i wszystkim skończyły się kontrakty. Zamrażanie działa tylko na czas trainerowania? Myślałem, że można sobie zamrozić i co wejście do gry to robić. U mnie wygląda to tak, że zamrażam, a jak ponownie wejdę do gry to wszystkim kontrakty muszę kupić.

Mam tak samo.

Opublikowano

Bo zamrażanie działa tylko do tej pory aż nie wyjdziemy z trybu UT. Przecież to jest taka symulacja w CH aby liczba się nie zmieniała, ale gdy już wyjdziemy każdy będzie miał po 0. 

Opublikowano

Bo zamrażanie działa tylko do tej pory aż nie wyjdziemy z trybu UT. Przecież to jest taka symulacja w CH aby liczba się nie zmieniała, ale gdy już wyjdziemy każdy będzie miał po 0. 

Ech, no szkoda.

Czasem tracę połączenie z serwerami i trzeba od początku, no ale cóż.

Opublikowano

Ktoś wie jak to jest z tym resetowaniem o 2? To pewne info czy tylko ktoś tak podejrzewa? :P

łatwo mozna to sprawdzić.

Wystarczy o 02.00 wejść w rankingi zarobków meczowych.

Opublikowano

jest w dziale poradniki już instrukcja jak to robić w Cheat Engine..

1. SCIĄGASZ I INSTALUJESZ PROGRAM CHEAT ENGINE
2. W GRZE W TRYBIE ULTIMATE TEAM USTAWIASZ SWÓJ SKŁAD, ABY KAŻDY Z ZAWODNIKÓW MIAŁ JEDNAKOWĄ ILOŚĆ KONTRAKTÓW (NP. 7)
3. WŁĄCZASZ PROGRAM I OTWIERASZ PROCES FIFA14.EXE (FILE > OPEN PROCES LUB KLIKASZ NA KOMPUTEREK POD ZAKŁADKĄ "FILE")
4. W PASEK "VALUE" WPISUJESZ LICZBĘ ODPOWIADAJĄCĄ ILOŚCI KONTRAKTÓW JAKIE MAJĄ TWOI ZAWODNICY (CZYLI 7) PO CZYM WCISKASZ FIRST SCAN - POJAWIA SIĘ DUŻA ILOŚĆ WARTOŚCI
5. W FIFE WCHODZISZ DO 1 MECZU, WYCHODZISZ Z NIEGO LUB TRAINERUJESZ GO.
6. TERAZ W CHEAT ENGINGE W PASKU "VALUE" WPISUJESZ LICZBĘ ODPOWIADAJĄCĄ ILOŚCI KONTRAKTÓW JAKIE MAJA TWOI ZAWODNICY PO 1 GRZE (CZYLI 6) PO CZYM WCISKASZ NEXT SCAN.
7. POWTARZASZ KROK 5 DOPÓKI CIĄGLE GRAJĄĆ 1 GRĘ I SKANUJĄĆ O 1 MNIEJ KONTRAKT CO GRĘ DOPÓKI W WARTOŚCIACH OBOK NIE POJAWI SIĘ DOKŁADNIE 11 WARTOŚĆI!
8. JEŻELI PO LEWEJ STRONIE MASZ JUŻ 11 WARTOŚCI TO KLIKASZ NA NIE WSZYSTKIE 2X LPM, OWE WARTOŚĆI POJAWIAJĄ SIE W TABELCE NIŻEJ, WYSTARCZY TERAZ ŻE KLIKNIEJSZ AKTYWUJESZ KWADRAT W KOLUMNIE "ACTIVE" U WSZYSTKICH TYCH 11 WARTOŚCI.
9. W TAKI SPOSÓB ZAMROZIŁEŚ KONTRAKTY, MOŻESZ TERAZ GRAĆ TYM ZESPOŁEM NIESKOŃCZENIE WIELE RAZY, BEZ APLIKOWANIA KONTRAKTÓW, DZIAŁA DOPÓKI NIE WYJDZIESZ Z GRY.

Opublikowano

jest w dziale poradniki już instrukcja jak to robić w Cheat Engine..

1. SCIĄGASZ I INSTALUJESZ PROGRAM CHEAT ENGINE

2. W GRZE W TRYBIE ULTIMATE TEAM USTAWIASZ SWÓJ SKŁAD, ABY KAŻDY Z ZAWODNIKÓW MIAŁ JEDNAKOWĄ ILOŚĆ KONTRAKTÓW (NP. 7)

3. WŁĄCZASZ PROGRAM I OTWIERASZ PROCES FIFA14.EXE (FILE > OPEN PROCES LUB KLIKASZ NA KOMPUTEREK POD ZAKŁADKĄ "FILE")

4. W PASEK "VALUE" WPISUJESZ LICZBĘ ODPOWIADAJĄCĄ ILOŚCI KONTRAKTÓW JAKIE MAJĄ TWOI ZAWODNICY (CZYLI 7) PO CZYM WCISKASZ FIRST SCAN - POJAWIA SIĘ DUŻA ILOŚĆ WARTOŚCI

5. W FIFE WCHODZISZ DO 1 MECZU, WYCHODZISZ Z NIEGO LUB TRAINERUJESZ GO.

6. TERAZ W CHEAT ENGINGE W PASKU "VALUE" WPISUJESZ LICZBĘ ODPOWIADAJĄCĄ ILOŚCI KONTRAKTÓW JAKIE MAJA TWOI ZAWODNICY PO 1 GRZE (CZYLI 6) PO CZYM WCISKASZ NEXT SCAN.

7. POWTARZASZ KROK 5 DOPÓKI CIĄGLE GRAJĄĆ 1 GRĘ I SKANUJĄĆ O 1 MNIEJ KONTRAKT CO GRĘ DOPÓKI W WARTOŚCIACH OBOK NIE POJAWI SIĘ DOKŁADNIE 11 WARTOŚĆI!

8. JEŻELI PO LEWEJ STRONIE MASZ JUŻ 11 WARTOŚCI TO KLIKASZ NA NIE WSZYSTKIE 2X LPM, OWE WARTOŚĆI POJAWIAJĄ SIE W TABELCE NIŻEJ, WYSTARCZY TERAZ ŻE KLIKNIEJSZ AKTYWUJESZ KWADRAT W KOLUMNIE "ACTIVE" U WSZYSTKICH TYCH 11 WARTOŚCI.

9. W TAKI SPOSÓB ZAMROZIŁEŚ KONTRAKTY, MOŻESZ TERAZ GRAĆ TYM ZESPOŁEM NIESKOŃCZENIE WIELE RAZY, BEZ APLIKOWANIA KONTRAKTÓW, DZIAŁA DOPÓKI NIE WYJDZIESZ Z GRY.

Jezu czy ja jestem ślepy? :D Szukałem a nie zauważyłem :O Dzięki wielkie.

Opublikowano

Ja robiłem 3 sezony przerwa na siku ( xD) i dalej

EDIT: Mógłby ktoś dodać 2 linka? bo nie mogę pobrac.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Być może jest już sporo przestarzały i dlatego, albo po prostu używacie jego w trybie sezonów OFFLINE (czytaj, Jednego gracza) ...

Dodam tylko, że ja posiadam v.2.2 i jakoś wszystko gra i chodzi. Zaraz sprawdze tą wersje czy działa Online.

PS: Ten link już wygasł i trzeba aż wysyłać esa aby go pobrać. Więc ja go nie sprawdze... To najstarsza wersja więc może coś nie trybić, zresztą jest i tak wykrywalny w 100% ... Pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...