Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World - Dodawanie Bramek i Rozłączanie

markez07

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

poprostu rozlanczasz sie z przeciwnikiem!

wchodzisz w CE---edycja---- ustawienia---przyciski---spauzuj zaznaczony proces--ustawiasz dowolny przycisk na klawiaturze  tyle;p dodam ze  mam po polsku CE:)

Opublikowano

Jak mam te Adresy to Chce zmienić Liczbę na takim jednym Adresie to się wg nie chce zmienić nwm czemu a na innych idzie i na tym Adresie jest kolor zielony :D to może to ten adres z tymi bramkami tylko jak go zmienić lidzbe bramek 

Opublikowano

Musisz szukać do skutku jeżeli zmieniasz liczbe w adresie a liczba bramek się nie zmienia to znaczy że to nie ten adres. Musisz szukać tak długo aż liczba bramek się zmieni.

Opublikowano

Już zrobiłem i Działa tylko nwm ktury to adres mam tam duzo tych adresów ale na początek meczu jest te 4 bramki ale działa :D lajtowo 

a Gdy wyłączę  Komputer i Włączę to będę musiał Szukać Adresów Ponownie jeszcze raz czy to się zapisze czy jak to będzie z tym ? 

Opublikowano

znacie "Trainerowca" z pierwszej ligi nick : remax12 ? Trafiłem na niego już wiele razy

Tez na niego trafiam czasami.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Pierwszy mecz wszystko działa. Gdy włączam drugi, załączam hotspot shield'a opuszczam mecz, to wyskakuje komunikat, że serwery EA są niedostępne ;/ Dzieje się tak za każdym razem, wiecie może co jest nie tak ? 

Opublikowano

Mi znowu dodaje te bramki , ale jak wygrywam do ligi daje mi 0 punktów jako 0:3.

Ale w statystykach plus wygrana.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

jak to jest możliwe ,że wykonałem 8 skanów i nadal mam b.dużo procesów?

Pierwszą czynność wykonujesz do 3-4 skanów.

Potem przerzucasz do skutku po 20 procesów i sprawdzasz , który z nich jest właściwy.

636451494245979649038.gif

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Co musze zrobić żeby innemu graczowi np: jakiemuś dziecku które cały czas podaje piłkę do bramkarza wywaliło neta i pisało "Utracono połączenie... Gra zostanie zamknięta?

Opublikowano

Co musze zrobić żeby innemu graczowi np: jakiemuś dziecku które cały czas podaje piłkę do bramkarza wywaliło neta i pisało "Utracono połączenie... Gra zostanie zamknięta?

Pobierz proces susspender.Podczas gry kliknij zatrzymaj,poczekaj jakies 10/20sekund i daj ponów.Powinno wyjsf ze utracono połączenie z przeciwnikiem

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...