Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FUT 14 - Trainer Polski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobaczy czy nie masz zablokowanego klawisza Fn lub czy nie jest on na stałe włączony. Naciśnij klawisz Fn i zobacz wtedy czy pomoże. Być może on się zablokował czy coś. 

• Odpowiedzi 550
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No wlasnie i dlatego nie chce nawet probowac bo wiem,ze na pewno sporo ludzi to ma i bedzie ciezko..A z tym,ze nie ma takiego trainer'a na xbox'a trudno mi uwiezyc ;D nie raz sa takie akcje,ze sa po prostu nie mozliwe :D.

Opublikowano

No wlasnie i dlatego nie chce nawet probowac bo wiem,ze na pewno sporo ludzi to ma i bedzie ciezko..A z tym,ze nie ma takiego trainer'a na xbox'a trudno mi uwiezyc ;D nie raz sa takie akcje,ze sa po prostu nie mozliwe :D.

Nie ma na 100%

Może mi ktoś powiedzieć jaka jest bezpieczna granica ? To znaczy ile zarabiać dziennie żeby to nie było podejrzane.

100k to limit.

Nie powinno się go przekraczać.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ciężko trainerować, bo za dużo trainerowcód :D Co chwilę trafiam na jakiegoś. Chyba nie miałem 2 meczów by nie trafić na trainerowca.

Z innymi trainerowcami też można grać i wygrywać.

Opublikowano

Ten trainer jest w wersji v.2.2 więc wątpie aby ktoś zapodał link, jest on płatny i to więcej niż podstawowa wersja. 

Obecnie ja z niej korzystam i to spore udogodnienie, ponieważ wystarczy dodać zawodnikom taką samą ilość kontraktów i nacisnąć tylko F12. Nie trzeba używać Cheat Engine. 

Opublikowano

A na cheat engine to dziala?

btw mogłbyś podac linki do tych płatnych trainerów? czym one się różnią od tego tutaj udostępnionego?

Opublikowano

Witam,

mam do Was pytanie:

z tego co wyczytałem kilka postów temu to nie ma czegoś takiego na ps4? :)

Natomiast piszecie że jest coś takiego jak autobayer? czy jest gdzieś temat na forum o tym? lub jak to działa, gdzie mogę to zdobyć itp.?

Opublikowano

Witam,

mam do Was pytanie:

z tego co wyczytałem kilka postów temu to nie ma czegoś takiego na ps4? :)

Natomiast piszecie że jest coś takiego jak autobayer? czy jest gdzieś temat na forum o tym? lub jak to działa, gdzie mogę to zdobyć itp.?

Na naszym forum nie został on udostępniony.

Poszukaj w internecie.

Opublikowano

A na cheat engine to dziala?

btw mogłbyś podac linki do tych płatnych trainerów? czym one się różnią od tego tutaj udostępnionego?

Na CE działa zamrażanie kontraktów, ale musisz mieć dwa odpalone programy. 

A co do różnicy.. To Pandazorator niby mówi iż ten v0.1 jest wysoko wykrywalny a ten v.2.2 już mało. No i do tego 2.2 ma te zamrażanie to też jakieś tam udogodnienie. A tak to niczym więcej, zasada taka sama. Mam wersje i 0.1, 2.0 i tą 2.2 i wszystkie działają ;) Pewnie to taki chwyt marketingowy ;) 

Opublikowano

Cheat był udostępniony w marcu.

Ktoś jeszcze go używa?

Wykryli u kogoś go?

Ile już zarobiliście?

Może ktoś wie czy działa już na Fifę World?(kilka meczy pod rząd takich miałem, że niby rozłączyło z grą).

Miłego dnia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...