Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FUT 14 - Trainer Polski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz racje 

Grałem przed chwilą 7 mecz w lidze I  7x15.000=105.000 + monety za mecze i nie dostałem "bana" więc wątpie że coś takiego działa

@ edit po ilu meczach dostaje sie 0 coinsów jest coś takiego ?

No to zobaczymy za pare dni czy będziesz taki happy ;)

• Odpowiedzi 550
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak już napisałem czekam z kolega od miesiąca na bana i jak na razie jestem jak to napisałes "happy" wyciagam w dzien tyle co Wy w w 3 dni :)

btw. dopiero pisałeś ze po 100k jest ban z automatu, teraz zmieniasz zdanie ze trzeba czekac kilka dni, zdecyduj sie chłopie bo nie lubie takich kołków jak ty co gówno wiedzą a dużo mówią ;)

edit@ Cięzko powiedziec po ilu meczach.

Opublikowano

Jak już napisałem czekam z kolega od miesiąca na bana i jak na razie jestem jak to napisałes "happy" wyciagam w dzien tyle co Wy w w 3 dni :)

btw. dopiero pisałeś ze po 100k jest ban z automatu, teraz zmieniasz zdanie ze trzeba czekac kilka dni, zdecyduj sie chłopie bo nie lubie takich kołków jak ty co gówno wiedzą a dużo mówią ;)

edit@ Cięzko powiedziec po ilu meczach.

Ile tysięcy coins najwięcej jednego dnia zarobiłeś?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Cięzko powiedzieć bo to co zarobie leci od razu na paczki ale wczoraj łatwo będzie policzyć, były paczki po 25k paczek bylo 5 więc 5x25 = 125k, do tego doszło około 9 paczek 7,5k to będzie okolo 65k. Okolo 180k

Opublikowano

Cięzko powiedzieć bo to co zarobie leci od razu na paczki ale wczoraj łatwo będzie policzyć, były paczki po 25k paczek bylo 5 więc 5x25 = 125k, do tego doszło około 9 paczek 7,5k to będzie okolo 65k. Okolo 180k

Też może spróbuję coś więcej zarobić.

Opublikowano

Tak, macie racje róbcie sobie po 100k + Tylko nie zdziwcie się jak EA zrobi nagłą konserwacje po której posypie się fala banów.. Fakt.. Ten ich "anty trainer" nie działa zbyt dobrze dlatego że przez 12 godzin można spokojnie nabić 100k. Ale.. EA ma coś takiego jak logi gry, czyli patrząc po raportach gry tzn. Nabiłeś 100k + Nie dostałeś bana? Spokojnie, EA ma swoje dodatkowe raporty zabezpieczjące które po sprawdzeniu + czasie gry się wyświetlają grałeś 2h i masz 100k? Ban grałeś 12h i masz 100k nie masz bana. Zapewne zaraz dostane chejt skąd to wiem itd.. Ale pomyślcie trochę Czy normalna firma nie zrobiła by x zabezpieczeń aby gra była przyjemna dla gracza? A EA to dość sławna marka.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Nie wiem skąd to wytrzasnąłes może i to prawda może i nie, żeby EA sprawdziła ile godzin w danym dniu grałes i ile w danym dniu zarobiłeś coinsów musiała by miec zgłoszenie, jest nie mozliwościa, żeby tak sprawdzała kazdych graczy. Nie pomyślałes też że kasa może leciec z zawodników którzy wyszli z paczek, też jest taka opcja, można gdybać i szukać, trainer to trainer i nie zaleznie od tego czy w ciągu 20 min zarobiłes 80k czy zarobiłes 140k, za to jest ban i z tym trzeba się liczyć. Nikt nie pisał że jest niewykrywalny ten trainer więc nie rozumiem tej treści troche D:

Opublikowano

Fakt, trochę to dziwnie napisałem ;P Dobra, mniejsza z tym skoro nie masz bana za 100k + to widocznie albo im się Anty rozwalił albo limit podnieśli ^^

Opublikowano

Jak dla mnie 200k to mało by ryzykować klucz. Gdyby można było milion wyklikać to ok. Być może nie banują od razu, a co jakiś czas uruchamiają bota. W sumie to by było mądrzejsze, bo ktoś zacznie głosić, że można 200k robić, inni zaczną, będą o tym mówić i jeszcze więcej osób będzie przekraczać granicę 100k. EA uruchomi bota który przeanalizuje dane dotyczące zarobków i banów będzie dużo więcej. Jednak to tylko moje luźne rozmyślenia i proszę się nie spinać, bo tylko filozofuję tak jak i Wy. :) Jak ktoś zarabia 200k to niech zarabia jak najdłużej i życzę by ban go nie dosięgnął.

Z drugiej strony taki pazerny nie jestem i wystarczy mi 90k dziennie. Nie handluję i nie pali mi się by zarabiać ogrom monet dziennie. Zacząłbym handel, ale nie chce mi się samemu w to bawić... Spokojnie mógłbym jeszcze gierki kupić, ale nie dość, że klikania sporo to dodatkowo przerzucania, logowania - wylogowania...

Opublikowano

@up owszem dużo zabawy i wszystkiego ale jak to mówią zeby zarobić trzeba coś zrobić,  zarobiłem juz na 3 fify wyszedlem na + i stac mnie na 3 nastepne więc jak ban zlapie to nie bedę płakac. Co do tego bota EA co ktoś tam pisał, to jakby tak było to by EA dawno go odpaliła i był by odpalony cały czas a nie raz w tyg :D

Opublikowano

jak już ktoś pisał wcześniej trzeba tego używać z głową ja dziennie wale tak po 45 k ale tez gram normalne mecze i celowo je przegrywam żeby w statystykach przypału nie było zrobiłem sobie również składzik za 100 k bo jak to wygląda mieć takie statystyki składem za 20 k i grać w 1 lidze   :D

Opublikowano

Jak już pisałem bez różnicy czy zarobisz 45k dziennie czy 100k, jak Cie złapią to leci ban nie zależnie od tego czy zarobiłes 20k dziennie czy 180k.

Opublikowano

Pomoże mi ktoś? Otórz problem polega na tym że nie mogę włączyć klawisza F4 żeby działał trainer ponieważ mam windows 8 i mi się automatycznie włącza wybór ekranu. Przez to nie mogę włączyć trainera. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Przychodzi tylko po 3-4 miesiącach ...

Prócz emaila są jeszcze jakieś objawy bana ? Bo dzisiaj jak próbowałem wbić do UT to pokazywało mi , że serwery EA są obecnie niedostępne

Opublikowano

Prócz emaila są jeszcze jakieś objawy bana ? Bo dzisiaj jak próbowałem wbić do UT to pokazywało mi , że serwery EA są obecnie niedostępne

Powinna pojawić się informacja w grze o wykluczeniu konta.

Opublikowano

Czemu na laptopie jak włączam f4 to mi się wyjawia "drugi ekran" i nie moge włączyć trainera. Pomocy

Drugi ekran czyli co?

Opublikowano

no mam już 2 oddzielne konto na którym trzymam zdobycze taki bank szwajcarski  :D ktoś tu pisał że na 1 koncie wyciąga 100k dziennie czyli jak bym tak robił bana dostane dopiero po 3 lub 4 miesiącach ? 

Opublikowano

no mam już 2 oddzielne konto na którym trzymam zdobycze taki bank szwajcarski  :D ktoś tu pisał że na 1 koncie wyciąga 100k dziennie czyli jak bym tak robił bana dostane dopiero po 3 lub 4 miesiącach ? 

Tak, albo wcale nie dostaniesz.

Opublikowano

Moment, czyli jeżeli trainerowałem po 100k i juz nie trainerowałem (dziennie po 95k) (nabiłem 2.1kk) to po 3/4 miesiącach dostane bana?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...