Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FUT 14 - Trainer Polski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem nie wolno im banować nikogo zapłaciłem za grę i mam prawo robić co mi się podoba a jak już mam dostać bana to niech mi to porządnie udowodnią  :)

• Odpowiedzi 550
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Więc tak , dzisiaj to sprawdziłem wbiłem wiecej niz 100k i nie ma żadnego "wymyślonego bana" tylko nie zalicza CI w ogóle coinsów potem. i musisz czekać do tej 2:00.

tak jak ktoś już pisał 1 może dostać bana a inny nie swoją drogą śmieszy mnie ilu gracz jest w 1 lidze ze składami za 5 k i zgraniem 20 sami sobie przypał robią  xD

Opublikowano

nie gram w futa bo mam zbanowanego i gram w sezony i tam dziala trainer w sposób taki że jak przegrywasz mecz wciskasz F4 i traci ci połączenie z typkiem :D wlasnie grałem z typem 11-0 mnie pobił bo wbijałem samobóje i klikłem F4  i mu wygranej niezaliczyło :D (a mi porażki)

s-08-13-564289.png
Opublikowano

Ja trainerowałem tylko jak się pojawił trainer na ruskiej stronie, już minęło lekko 4 miesiące i jakoś dalej sobie traineruje :D Także nie wiem co musicie zrobić żeby bana wyłapać :D

Opublikowano

Witam mam pytanko. Dużo osób pisze o limicie 100k na dobe, ale czy moge przekroczyc ten limit np 80 k z traineru a dodatkowe np 200k sprzedajac pilkarzy?

Opublikowano

Witam mam pytanko. Dużo osób pisze o limicie 100k na dobe, ale czy moge przekroczyc ten limit np 80 k z traineru a dodatkowe np 200k sprzedajac pilkarzy?

Handel nie jest brany pod uwagę.

Spokojnie można sprzedawać graczy.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Nie ma zadnego bana , wiec sie nie martw.

Opublikowano

Możesz zarobić z samych meczów 130k do tego ze sprzedarzy zawodnikow drugie 130k i nie ma wtedy żadnego limitu, że Ci nie doda coinsów za sprzedaną karte.

@up Nie dziala Ci bo się nie świeci na czerwono, jak to napisałeś :D

btw. je*ać EA, wydane na paczki dzisiaj okolo 300k, w sumie juz od tygodnia zarabiam - otwieram paczki dziennie jakoś leci 150k na paczki dzisiaj poszlo więcej, paczki po 15k wszystkie otwarte i co? nic -.-' najdroższy piłkarz jakiego dostałem to jakiś srebrny napastnik za 8k, no i darmowa paczka, otwieram darmowa paczke i co? IF Handanović czy jakoś tak, bramkarz interu, sprzedany za 90k poszło na paczki i nawet jakieś gówno  warte 8k nie wyleciało, je*ać ea

Opublikowano

Ja kasy z trainera nie wydaje na paczki. bo wiem, że i tak nic nie trafie.

Wszystko inwestuje na razie w składzik.

Opublikowano

ja też ostatnio otworzyłem 2 paczki za 25 k i nic w nich nie było wolę sobie zbierać cały czas coinsy mam 2 konta i dziennie na nich wyciągam 160 k a planuję zakup jeszcze 2 kont jak mi się w coinsach zwróci  xD Patrzyliście na swoje statystyki w sezonach online macie np. tak że 500 wygranych i 10 przegranych to trochę podpada nie sądzicie ?  <_<

gram takim składzikiem z tym że Lloris na bramce http://www.futhead.com/14/squads/9775654/

Opublikowano

BBVA konkret, jakbyś dorzucił CR7 na lewym skrzydle i Bale za Di Marię, też mam BBVA ale nie aż tak na bogato.

Bale'a na ŚPO lub N będę miał za jakieś 6 dni. Na PP kosztuje ponad 5kk :(

Potem zaczynam zbierać na Ronaldo.

Opublikowano

Czy to tez działa na x'a ?.Bo trochę nie jestem w temacie :P.Jezeli nie to czy jest cos takiego tylko,ze na xbox'a ? zazrzucie linkiem/strona cokolwiek ;) tutaj albo na PW .

Opublikowano

Na Xboxa to tylko możesz Autobuyera kupić u używać, nie będzie trainera na konsole.

@UP UP

nstrukcja:

Uruchamiasz Fife w Oknie najlepiej rozdzielczość 800-640 czy jakoś tak, i tak aby uruchomiła się w okienku a nie na cały obraz

Potem uruchamiasz Trainera (Prawym, Uruchom z Prawami Administratora) 

Wchodzisz do UT.. Naciskasz wtedy F4, i ono niech będzie cały czas włączone. To da Tobie to że gdy znajdziesz przeciwnika to przy rozpoczęciu od razu będzie rozłączało i nie trzeba będzie czekać i wchodzić w cały mecz. 

I gdy wybierasz stroje, to naciskasz num 4 lub num 6 ( dodajesz 3 bramki ) jeżeli chcesz to możesz dodawać po 1 bramce lub też po 5 bramek, odpowiadają za to inne numlock-i, jednak ja cały czas używałem właśnie 4 bądź 6.

Te po lewej stronie go gdy jesteś gospodarzem (num 4 ) i analogicznie po przeciwnej stronie jeżeli jesteś w gościach. 

I to tyle. Potem przełączasz tylko numlockami zależnie od strony na jakiej się znajdujesz. Tylko pamiętaj aby włączać poprzedni numlock, 

Aktywny będzie się palił na czerwono.

PAMIĘTAJ WŁĄCZ NUMLOCKA. 
Opublikowano

Czy to tez działa na x'a ?.Bo trochę nie jestem w temacie :P.Jezeli nie to czy jest cos takiego tylko,ze na xbox'a ? zazrzucie linkiem/strona cokolwiek ;) tutaj albo na PW .

Wszystkie trainery tylko pod PC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...