Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FUT 14 - Trainer Polski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 550
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no tak jak wspominałem wcześniej

3 konta - 4 miesiące - do 100k = 0 Bana

U mnie podobnie.

Mam 2 konta, a na trzecim gromadzę wszystkie zdobycze xD

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ravoner masz osobne profile w Fifa 14 czy na tym samym wchodzisz na "czyste" konto i na to na, którym używasz trainera?

(Wszedłem do 1 ligi trainerem i czasem nie rozłącza, a wchodzi do meczu z kolesiem).

Opublikowano

Ravoner masz osobne profile w Fifa 14 czy na tym samym wchodzisz na "czyste" konto i na to na, którym używasz trainera?

(Wszedłem do 1 ligi trainerem i czasem nie rozłącza, a wchodzi do meczu z kolesiem).

Mam 3 oddzielne konta na Origin z grą.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ktoś obalił ten mit ze 100k? zwykła plota ;) Znajomy od miesiaca cisnie na tym dziennie max wyciska coinsów i do tej pory 5 kont. Przy okazji pozdrawiam EA za dzisiejsze zajebiste paczki po 25k z których najcenniejsza karta to byla Dos Santosa ^^

Opublikowano

maxisek i ile tak na maxa można wyciągnąć? Po uzyskaniu jakiej kwoty kasa już się nie sypie?

//Wiecie może dlaczego czasem nie działa zamrożenie kontraktów? Mam u wszystkich zawodników jednakową ilość, a jak naciskam f12 to nic się nie dzieje, jedynie dźwięk systemowy, a opcja nie zaznacza się na czerwono.

Opublikowano

Jak bana sie dostanie to sie dostanie nie zależnie od tego czy zarobisz 90k czy zarobisz te około 200k. Oni nie tylko patrzą na zarobek jaki dany gracz w ciagu dnia ma.

Opublikowano

EA na pewno może a czy zwykli gracze to nie wiem, wiec mity o waszym 90k dziennie to bzdura wystarczy ze ktos Was zgłosi lub EA sama wykryje, pozdrawiam

Opublikowano

EA na pewno może a czy zwykli gracze to nie wiem, wiec mity o waszym 90k dziennie to bzdura wystarczy ze ktos Was zgłosi lub EA sama wykryje, pozdrawiam

Tak bo EA chce się wyłapywać trainerowców.A ban jest po 100k z automatu.

Opublikowano

Jednej rzeczy nie rozumiem,

dla coinsów wydaliście 250 zł na 2 lub 3 fify? Nie lepiej byłoby kupić jedną fife za te 80 zł i nie bawić się z trainerem tylko kupić 1,3mln coinsów za reszte hajsu? 

Jak ktoś sprzedaje to ok,ale tylko dla własnego wydatku to jest bez sensu,tracicie czas,ryzykujecie banem + za ten mln coinsów zrobićie sobie mega skład.

Bo nie da się zrobić kilku kont z jednym kodem tak?

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Jak masz trzy fify i na nich nabijasz monety to po jakimś czasie zwróci ci się i będziesz wychodził na plus. Twoją metodą jednorazowo kupujesz monety. Na fify jednorazowo wydajesz, ale zysk masz ciągły. Jak widzisz niektórzy używają trainera od kilku miesięcy i bana nie ma. Sam mam dwie fify i na jednej używam trainera. Zastanawiam się nad zakupem jeszcze 2xfifa, albo 3. Pierwszy miesiąc nabijac trzeba na zwrot inwestycji, a pozniej czysty zysk.

Zastanawiam sie nad tym, ale jakos mi sie nie chce za bardzo samemu. Może gdyby znalazł się ktoś uczciwy do współpracy to bym się na to zdecydował. Szybciej można by było przerzucać monety na legalne konto i szybciej nabijać razem monety. Praca byłaby łatwiejsza i szybsza. Monety na allegro można zawsze pchać. Jakby się kręciło to można więcej gier kupić tak by zdążyć w dzień je wszystkie obsłużyć z trainerem. Może stworzymy grupę kilkuosobową i zrobimy konkurencję na allegro? :D Kto ma czas? :D

Opublikowano

Tak jak ja to korzystam z 3 kont Fify i 4 mam do zbierania funduszy. Tylko że ja je daje na sprzedaż na zagranicznych forach a nie na własny użytek. 

a co do @maxisek

Nikogo nie wprowadzaj w błąd bo ja raczej troche już sie nazarabiałem na tym trainerze i lepiej chyba wiem jakie są limity na które są ustawione automaty... Kiedyś było to 130k a teraz 100k. I jak nie wiesz to radziłbym się nie wypowiadać niż z siebie robić tumana... 

Opublikowano

Tak bo EA chce się wyłapywać trainerowców.A ban jest po 100k z automatu.

Po co takie brednie piszesz?

@up Tumana możesz robić Ty z siebie piszac ze ban jest z automatu po 100k, smieszni jesteście ;) Skoro by tak bylo znajomy by miał bana od miesiąca a ja od dwóch tygodni na 3 kontach :)

Opublikowano

Po co takie brednie piszesz?

@up Tumana możesz robić Ty z siebie piszac ze ban jest z automatu po 100k, smieszni jesteście ;) Skoro by tak bylo znajomy by miał bana od miesiąca a ja od dwóch tygodni na 3 kontach :)

Nie chce mi sie tlumaczyc bo i tak "mistrzowie" tego lewackiego forum wiedza lepiej, zapraszam na allegro po coinsy.

Wez nie wciskaj kitu ludziom.To jak to wytłumaczysz że większość banów to ludzie którzy przekroczą 100k?Ty i twój kolega jakoś święci jesteście że bana nie dostajecie?

Opublikowano

@maxisek

A sobie zarabiaj nawet na 50 kontach bez limitu, i tak każdy rozsądny użytkownik który z głową będzie używał trainera posłucha mnie i większości a nie ciebie ( specjalnie przez małą litere .... )

Opublikowano

hahahahahaha oj boże.. Stary tak mi przykro że napisałeś małą literą, po co miałbym kit wciskać? zarabiajcie sobie nawet po 30k dziennie trainer to trainer, zostanie wykryty nie dzis to jutro nie jutro to za miesiąc, bana dostaniesz za zgłoszenie użytkownika i wtedy EA sprawdza Twoje konto, nie ma czegoś takiego jak limit 100k dziennie i ban z automatu.

@2up nie, nie jesteśmy święci, wiemy jak używac tego tak, zeby wycisnąć max.

edit.

proponowałbym zamknąc temat robi sie nie potrzebny spam.

Opublikowano

hahahahahaha oj boże.. Stary tak mi przykro że napisałeś małą literą, po co miałbym kit wciskać? zarabiajcie sobie nawet po 30k dziennie trainer to trainer, zostanie wykryty nie dzis to jutro nie jutro to za miesiąc, bana dostaniesz za zgłoszenie użytkownika i wtedy EA sprawdza Twoje konto, nie ma czegoś takiego jak limit 100k dziennie i ban z automatu.

@2up nie, nie jesteśmy święci, wiemy jak używac tego tak, zeby wycisnąć max.

Masz racje 

Grałem przed chwilą 7 mecz w lidze I  7x15.000=105.000 + monety za mecze i nie dostałem "bana" więc wątpie że coś takiego działa

@ edit po ilu meczach dostaje sie 0 coinsów jest coś takiego ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...