Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FUT 14 - Trainer Polski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 550
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak w ciągu 20 min zarobić te 100k ? :/ 

Ja tu zarabiam max 11k :/ Pomóżcie, please :'(

Graj sezony Online i dociśnij do 1 ligi na tym trainerze, a potem to już leci po 15 kafli

Opublikowano

Jak w ciągu 20 min zarobić te 100k ? :/ 

Ja tu zarabiam max 11k :/ Pomóżcie, please :'(

Należy wygrywać ligę.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jak zacząłem używac trainera to wczoraj było, 3 liga, skład taki o warty 30k?  Dzis 1 liga wygrana nie wiem ile razy, wpada po 15 tys coinsow za lige wygraną, skład warty okolo 300k ;) a to dopiero początek zabawy

Opublikowano

Ale powiem szczerze że niedługo to tylko trainerowcy będą w 1 lidze .. przecież oni przegrywają i mogą spaść do 2 ligi ; 3 

Nie.

Ich przeciwnicy nie przegrywają tylko otrzymują informację o utraceniu połączenia z przeciwnikiem.

Mecz nie jest wtedy liczony do statystyk.

Opublikowano

To jak to w końcu jest? Można grać na nowo po 24 godzinach od pierwszego tytułu, czy po prostu po 2 w nocy zawsze?

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Opublikowano

Hmm nie wiem sam, wygrywam dziennie po 6-5 tytułów mniej wiecej zarabiam dziennie 100k staram sie nei wiecej niż 100k zeby nie bylo podejrzane i na razie jest w porządku :)

Opublikowano

To jak to w końcu jest? Można grać na nowo po 24 godzinach od pierwszego tytułu, czy po prostu po 2 w nocy zawsze?

Po minięciu 2.00 w nocy można od nowa trainerować.

Opublikowano

Witam panowie,

czy trainer z pierwszego postu nadal działa? Bo chciałbym się pobawić :) Jeżeli nie, to czy może ktoś podać link do aktualnego trainera?

Z góry dziękuję, lub nie :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam panowie,

czy trainer z pierwszego postu nadal działa? Bo chciałbym się pobawić :) Jeżeli nie, to czy może ktoś podać link do aktualnego trainera?

Z góry dziękuję, lub nie :)

Pozdrawiam

Tak, działa.

Zależy to jeszcze od tego jaki posiadasz system.

Opublikowano

Ogarnalem wlasnie wersje dla 32 bit i dziala jak nalezy. Tylko mam jeszcze jedno pytanie. Co po “przegranym“ meczu widzi osoba przegrana? Wynik np. 0-3 czy 0-0?

Opublikowano

Jak z wykrywalnością tego trainera? Doszły mnie słuchy, że dwa dni temu posypały się bany. Ten trainer jest podobno wykrywalny i dlatego można go mieć za darmo. Wiem, że twórca tego programu sprzedaje dwie "lepsze" wersje, a jedna z nich posiada zamrażanie kontraktów. Zastanawiam się nad zakupem i nie wiem czy warto. Może lepiej tego darmowego używać? Jak będą bany to pewnie i tego płatnego dosięgną. Co o tym myślicie?

Wyciągacie tym trainerem 100 k dziennie?

Ile czasu zajmuje nabicie 100 k?

Opublikowano

Jeśli chcesz obojętnie jakim .. trainerem nabić 100k w dzień to powodzenia bo jak się przekroczy bodajże 100+ k to automatycznie ban leci , trainera trzeba używać z głową jeśli naprawdę masz ******* na to czy zarobisz na  skład/zaownika w tydzien czy 3 tygodnie to polecam dziennie po 5 razy 1 lige wygrać i tyle a nie jak niektóre oszołomy po 12 razy 1 lige a potem płacz bo ban

nie jest wykrywalny jeśli się używa z głową 

55aR3G.png

Opublikowano

Powiem tak, być może jak się używa tego który jest w tym temacie ( v.01 ) jest bardziej większe prawdopodobieństwo wykrycia i dostania BANA... Dlatego ja osobiście używam tej wersji najnowszej v2.2 z zamrażaniem kontraktów

@markez07

Co do pytań :

Ja na 3 kontach fify wyciągam dziennie 97k ( należy pamiętać aby na styk nie zarabiać 100k bo do tego dochodzą jeszcze te mniejsze wpływy z meczów ..ok 150 )

A co do kolejnego pytania to już zależy od szczęścia ponieważ czasami zajmie to 30min a czasami 2godziny.. Różnie to bywa. 

Pzdr

Opublikowano

Nie bo czasami jak tak że będzie ok ok, a czasami będzie tak że będziesz ciągle trafiał na tych samych ,,grających" graczy którzy gdy zobaczą Twój nick od razu się rozłączają, i przejście do mistrzostwa czasami zajmuje pół godziny... 

Ale czasami jest tak że np cały sezon będziesz trafiał na jednego trainerowca i to zajmie pare minut. 

Opublikowano

Jest  małe prawdopodobieństwo, aczkolwiek jednak wzrasta ponieważ ta wersja jest najstarszą i najbardziej rozpoznawalną więc ... No chyba że masz jakąś wersję nowszą to wtedy nikłe szanse na BANA

Opublikowano

Nie ma limitu dziennie zarabiam tyle ile pozwala jak przekrocze x coinsów to po prostu za mecz dostaje 0 coinsow i za sezon który wygram nie dostaje coinsów, korzystam z niego od tygodnia i 0 bana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...