Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mentis [Dedyk] [Easy]

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiadoma sprawa :)

oj nie pierwszy nie ostatni raz a dla zainteresowanych mogę podać adres, w sumie latał już na mpc i jak widać żyje :)

xD racja :D Może jest troche inaczej niż w Rosji xDDDDDDDDDDD

• Odpowiedzi 820
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na takim zlagowanym serwie nie da się grać. Idę szukać innego, zawiodłem się. Jak DDOS'ujecie to róbcie to porządnie, żeby padł i nie wstał, bo ludzie co chcą grać to tylko czas tracą. 

Opublikowano

Powiem tak: serwer fajny ale musicie ogarnąć channele i mapkę na 86 i będzie gites + exp bo na 77 to słabo leci ze masakra

Opublikowano

Mogę śmiało powiedzieć, że czekałem na taki serwer ;)

Gram w Shinsoo , nick eSkO.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Gumijagody zostaly zbanowane i sok sie wylal ;)

Wiec powinno byc juz okej jak narazie wywalic channela nie moga ;)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Gumijagody zostaly zbanowane i sok sie wylal ;)

Wiec powinno byc juz okej jak narazie wywalic channela nie moga ;)

pamiętaj że my mamy znajomych i tak dalej.. lecz damy Wam spokój bo ten Luzer mnie prosił,wręcz błagał żebyśmy odpuścili. a więc powodzenia w prowadzeniu serwera ;)

Opublikowano

Bo w nocy się śpi a rano atakuje i możliwości są takie ze albo u was ktoś cos zjebal i zwalacie na ataki. A z czego mi wiadomo true ma antyddosy i inne bariery blokujące i filtrujące.

Opublikowano

pamiętaj że my mamy znajomych i tak dalej.. lecz damy Wam spokój bo ten Luzer mnie prosił,wręcz błagał żebyśmy odpuścili. a więc powodzenia w prowadzeniu serwera ;)

Taaa napewno.. A kto teraz probuje wywalac channele potkami ? pozdro 600. 

@ UP

Channeli nie wywala przez ddosy bo True ma dobre maszyny z filtrami. To nasza wina ale juz to naprawione.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Pozdrawiam easy...

2H Expa i 78 lvl...

Na av1 leci mniej niz na v2 :)

V2- SPOT = 5%

AV1 - SPOT = 3%...

Brak dropu PD..

Zaraz zaczniemy ogarnaic gre. exp zostanie zwiekszony

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Exp lekko zwiększony będzie koło 2, chanele stoją narazie zabezpieczone przed Gumiś Panel V1.0 (Pozdro dla Fluorine on jest taki mądry ogólnie to bajki powinnien pisać)

isa47bps4cq2.png

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

witam jak wygladaja bonusy ? jakie wartosci + ilu stopniowe ?
dlaczego tak maly lvl top1 ? skoro to easy ? 
czy exp nie jest za slaby ? 
ile osob gra ? (nie ma licznika na stronie albo slepy jestem :D)

Opublikowano

witam jak wygladaja bonusy ? jakie wartosci + ilu stopniowe ?

dlaczego tak maly lvl top1 ? skoro to easy ? 

czy exp nie jest za slaby ? 

ile osob gra ? (nie ma licznika na stronie albo slepy jestem :D)

Witam , bony wchodzą max. Ponieważ były problemy , już jest okey .

Exp o 2 w nocy zostanie lekko zwiekszony w AV1.

O 2 W NOCY PRZERWA:

- Zwiększony exp w AV1

- Pomoc i Błogo dłużej trawają

- Dodana z powrotem mapa na 86lv

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

pokaz godzine

PS screen edytowany chcemy screena z teraz wraz z godzina. ;)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Witam chcialbym wyjasnic sytuacje, otoz dostalem bana za wywalanie potek od luzera.. tylko ze ja nawet jednej potki nie wywalilem napisalem tylko do kolesia co wywalal "wywal ch :D" i tyle wiec za co dostalem tego bana?

90472801207480070301.png

Opublikowano

Witam chcialbym wyjasnic sytuacje, otoz dostalem bana za wywalanie potek od luzera.. tylko ze ja nawet jednej potki nie wywalilem napisalem tylko do kolesia co wywalal "wywal ch :D" i tyle wiec za co dostalem tego bana?

Nick ?

@ Masz UB juz.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Miał być offa na 5 minut...

Niechcemy by wam zniklo eq albo cos wiec wolimy odpalic normalnie niz skrocic to ;) za 3-5min on.

@ SErwer on.

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...