Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Hillsfar.pl ` Bądź bez strachu w obliczu swych wrogów.[Medium/Easy]

Arikuzu ™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 376
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O kurde masakra ;d Oby nie było bugów i administracja żeby się " nie sprzedała " : >

Na 100% wbije :>

Nie ma takich szans, aby administracja się "sprzedała". Żeby tego uniknąć i nie wpaść jak inne serwer, które były również świetne, stworzyliśmy celowo tak ścisły i zaufany team. :) 

Taka sytuacja nigdy nie nastąpi na serwerze Hillsfar. ;)

Pozdrawiam. :)

Opublikowano

Nie podoba mi się, że to pliki Aline2 aka Netharii :D.

Ale jak nie ma bugów, to serwerek mega i jeden z najlepszych.

Prezentacja wybuchowa, chyba najlepsza jaka była na tym forum,

wszystko opisane perfekcyjnie, zdjęcia wszystko zajebiście!

128GB ramu, nie ma mowy o lagach ;d.

POLECAM KAŻDEMU SERWER WYJEBANY !

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Co prawda widać że ekspertami jeśli chodzi o photoshopa to wy nie jesteście, ale serwer prezentuje się dobrze :). Tylko obawiam się że jak zwykle jak to jest z serwerami z dużą ilością dungeonów/rajdów połowa, jeśli nie większość z nich nie będzie działać. No ale mimo wszystko zapowiada się super i mam nadzieje że w weekendy będzie dużo zabawy na eventach/niespodziankach. 

Opublikowano

Co prawda widać że ekspertami jeśli chodzi o photoshopa to wy nie jesteście, ale serwer prezentuje się dobrze :). Tylko obawiam się że jak zwykle jak to jest z serwerami z dużą ilością dungeonów/rajdów połowa, jeśli nie większość z nich nie będzie działać. No ale mimo wszystko zapowiada się super i mam nadzieje że w weekendy będzie dużo zabawy na eventach/niespodziankach. 

Wszystko działa. :) Jakby nie działało jaki byłby sens umieszczania tego w prezce?

A co do ps'a nie wszystkim musi się podobać. :) 

Opublikowano

Prezentacja wykonana zajebiście :) Jest co oglądać. Myślę , że ten serwer będzie dość dobrą konkurencją dla innych stojących już serwerów :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Serwer niezły grałem na nethari więc zagram i tu. Szkoda tylko że tak późno start no ale cóż teraz serwery co tydzień startują.

Opublikowano

Prezentacja wykonana zajebiście :) Jest co oglądać. Myślę , że ten serwer będzie dość dobrą konkurencją dla innych stojących już serwerów :)

Ja tu myśle , żę to będzie epik 2014/2015 ;]

Opublikowano

Może zagram. O ile się nie mylę, to metki, bossy, mobki, jak i same mapy znajome, z dreikona? 

Możliwe, ale co to za różnica jakie mapy ważne żeby exp leciał

Wbiłem na prezkę i normalnie się zakochałem ; ) <33 xD

Cud miód oby się udało, bo jak ruszy to wiem co będę robił ... 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Bardzo podobna prezentacja do jakiegoś innego serwera, ale nie pamiętam serwera :P

Zapowiada się fajnie, zobaczymy jak to będzie wyglądać.

Myślę że ilość bugów na tym serwerze was przerośnie i nie ogarnięcie

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Co do serwera to jest w miare ok. 

Co do prezentacji to zrobiona z tuta od Julietty.

Powodzenia.

Nie ważne z jakiego tuta ważne, że są efekty !! 

Ja tu myśle , żę to będzie epik 2014/2015 ;]

Oby się udało, bo ciężko tak dobrym serwerom się utrzymać, bo konkurencja nie popuści 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Bardzo podobna prezentacja do jakiegoś innego serwera, ale nie pamiętam serwera :P

Zapowiada się fajnie, zobaczymy jak to będzie wyglądać.

Myślę że ilość bugów na tym serwerze was przerośnie i nie ogarnięcie

Muszę cię zmartwić prezentacja jest nasza autorska , ilość bugów to tylko kwestia czasu i doświadczenia.

Opublikowano

Muszę cię zmartwić prezentacja jest nasza autorska , ilość bugów to tylko kwestia czasu i doświadczenia.

Bugi znalezione przez odpowiednie osoby mogą pomóc,a gdy dorwie się do przypadkowego buga jakaś gnid* to nie zgłosi tego tylko to wykorzysta i wtedy się dziwimy dlaczego serwery padają .

rglinepolska3.png

Opublikowano

Nasza, autorska, ale z tuta na mpc. 

Piss yoł.

19739262381075596135.gif

Opublikowano

Nasza, autorska, ale z tuta na mpc. 

Piss yoł.

Masz jakiś ból dupy czy mi się wydaje? Widze ,że twój serwer startuje w next tydzień to fajnie  życze powodzenia.

Przestań pisać bzdury człowieku , robilem tez kiedy prezke podobną i zadnego tuta nie uzywalem.

Zwyczajna reklama serwera , piss yoł widzimy sie za tyg.

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

Masz jakiś ból dupy czy mi się wydaje? Widze ,że twój serwer startuje w next tydzień to fajnie  życze powodzenia.

Przestań pisać bzdury człowieku , robilem tez kiedy prezke podobną i zadnego tuta nie uzywalem.

Zwyczajna reklama serwera , piss yoł widzimy sie za tyg.

Jasne, nawet ten sam styl.. przypadek? nie sądzę.

Dobra, ja nie mam zamiaru się z wami kłócić bo wiem kto ma rację. Powodzenia chłopaki.  :P

19739262381075596135.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...