Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AveriaMT2.pl [Dedyk][Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest ON, ale ma zmienione porty i nie wejdziesz :)

też racja . Nawet AutoPatcherem brałem i nic ;d

Testują pewnie czy wszystko ok :)

Opublikowano

Jebnie to jebnie po chuj drążyć temat :D

"Jednak Putin chce za wszelką cenę doprowadzić do światowego konfliktu. Właśnie rozpoczął się szturm wojska rosyjskiego na ukraińską jednostkę wojskową w Sewastopolu.

Rosyjscy żołnierze szturmują ukraińską jednostkę wojskową w Sewastopolu. Ukraińcy zablokowali wjazd na teren jednostki i szykują się do obrony. O sprawie informuje działacz partii UDAR.

To jest akt barbarzyński, za który Rosja powinna ponieść konsekwencje. NATO powinno wspomóc Ukrainę!

Jak informuje agencja As­so­cia­ted Press tysiące rosyjskich żołnierzy zbliża się do Swewastopolu.

Natomiast w Moskwie brutalnie zlikwidowano demonstrancję antywojenną, antyputinowską. Widać, że Rosja wprowadziła dyktatorskie prawo na czas wojny!

"Rada Najwyższa informuje o żądaniu konsekwentnego wypełnienia podstawowych porozumień o przebywaniu Floty Czarnomorskiej Federacji Rosyjskiej na terytorium Ukrainy, a więc: natychmiastowego wycofania wojsk w miejsca ich stałej dyslokacji. Jakiekolwiek przemieszczanie żołnierzy, sprzętu i uzbrojenia powinno się odbywać wyłącznie po uzgodnieniu z odpowiednimi organami Ukrainy" - oświadczyła Rada Najwyższa Ukrainy.

14:27

Rosyjscy wojskowi ze stacjonującej na Krymie Floty Czarnomorskiej blokują bazę ukraińskich sił zbrojnych w miejscowości Perewalne, 30 km na południe od Symferopola.Na razie ani Ukraińcy, ani Rosjanie nie podejmują żadnych działań. Rosyjscy żołnierze porozstawiani są wokół bazy, a przy prowadzącej do niej drodze zaparkowanych jest kilkanaście wojskowych ciężarówek Kamaz i wozów terenowych Tigr. Ukraińcy stoją w szeregu za bramą wjazdową do jednostki. Za nimi znajduje się czołg z podniesioną w górę lufą armatnią.

Major Wiktor Grom, rzecznik prasowy bazującej tu 36. brygady obrony brzegowej Ukrainy powiedział dziennikarzom, że na razie nie  znają żądań Rosjan. – W tej chwili nie wiemy niczego o ich żądaniach. Jest to najprawdopodobniej 10. brygada Floty Czarnomorskiej. Oświadczyli zresztą, że są żołnierzami Federacji Rosyjskiej. Samochody też mają znaki rejestracyjne Rosji" - poinformował. Grom podkreślił, że ukraińscy wojskowi nie otrzymali z Kijowa rozkazu do działania. "Bez rozkazu niczego nie zrobimy – oświadczył."

////Od teraz za każdy taki post będę blokował pisanie postów. Załóżcie sobie temat w pogaduszkach i tam dyskutujcie o takich rzeczach.

10601459886231627707_thumb.jpg

Opublikowano

Jebnie to jebnie po chuj drążyć temat :D

Cwaniak bo pewnie do Ruskich daleko masz i zdążysz uciec :) Ja jak wcześniej pisałem do Obwodu Kaliningradzkiego mam jakieś 40-50km , więc w dobre 30minut mogą i być u Mnie :(

Opublikowano

Cwaniak bo pewnie do Ruskich daleko masz i zdążysz uciec :) Ja jak wcześniej pisałem do Obwodu Kaliningradzkiego mam jakieś 40-50km , więc w dobre 30minut mogą i być u Mnie :(

Po chuj uciekać? XDDD Nato stoi na granicy nic Ci się nie stanie ROOFL xD

10601459886231627707_thumb.jpg

Opublikowano

No i dostaliśmy KONKRETNE info od administracji ... naprawdę szkoda, bo bardzo czekałem aż serwer ruszy , no ale cóż ... Życzę miłej zabawy :)
Może kiedyś jeszcze zawitam :)

Tak czy inaczej serwer jest jednym z lepszych na jakich grałem :) 

Opublikowano

Drodzy gracze. dlaczego serwer off?? juz wam to wyjasniam.

Postanowilismy szybciej wprowadzic update na serwerze

co zostanie dodane??

-Nowy Biolog

-Nowe Misje.

-Nowe Dungeony

-Nowe sety Broni zbroi

-nowy set bizu

-max lv. 180

-i wiele wiele wiecej.

Ile potrwa przerwa. chcemy to zrobic w nocy i jak najlepiej. serwer zostanie otwarty jak najszybciej. pozdrawiam Asek

Prosimy graczy o zrozumienie to wszystko jest dla was.

o godzinie 19.00 o/x jako nagroda za czekanie.

54010287442563618639.png

Opublikowano

3 dni serw i juz nowy update?! masakra .... przeciez w takim tempie to w 3 tygodnie juz nie bedzie co dodawac bo wszystko juz co sie da bede wymaxowane ... czyli poltora miesiaca gry bo potem juz nuda na maksa.... akutalizacje co jakis miech powinniscie robic ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No i dobra. Można śmiało powiedzieć, że serwer padł i dobrze. Może tearz więcej ludzi weźmie się za politykę...

Opublikowano

To juz nie pierwszy serwer na ktorym administracja chce robic aktualizacje i wiecej jest problemow chcac ja robic niz pozytku no ale coz .. xD

00381637475378013724.png
Opublikowano

xxxx

hahahahahaahahah, jest 15 max lvl'i z czego 3/4 nie ma jeszcze full eq a wy chcecie dawac juz nastepny update? kłade sie na ziemie nie wiedzac co powiedziec, po prostu amatorka i tyle :P

i mowcie mi, ze "zrob swoj serwer zobaczymy czy taki kozak" ja serwerow swoich nie mam zamiaru stawiac, gram na obecnych, ale jak widac biora sie za to osoby, ktore..no sami sobie dokonczcie to.

Opublikowano

Pare osob wbilo 160 i juz 180 ? masakra a gdzie wojny i zabawa ?

Widze nie bedzie co wojen robic bo znowu dni i nocki grania zeby 180 dobic i eq zrobic

Opublikowano

3 dni serw i juz nowy update?! masakra .... przeciez w takim tempie to w 3 tygodnie juz nie bedzie co dodawac bo wszystko juz co sie da bede wymaxowane ... czyli poltora miesiaca gry bo potem juz nuda na maksa.... akutalizacje co jakis miech powinniscie robic ...

Za dużo mamy pomysłow i rzeczy, by nie mieć co dodawać... byśmy się spieli to możemy z tego wszystkiego nową gre tworzyć ;-)

No i dobra. Można śmiało powiedzieć, że serwer padł i dobrze. Może tearz więcej ludzi weźmie się za politykę...

Jeszcze coś? Nie, to wypad.

Uwierzcie, ten update wyjdzie wszystkim na dobre.

Chyba, że na prawde go nie chcecie... aczkolwiek nam by to było na ręke, bo byśmy już poswiecili 1 dzien i zostawili Wam po prostu serwer na najblizszy miesiąc który przeplatany byłby wieloma konkursami i takie tam...

Opublikowano

1.Serwer easy.

2. kazda aktualizacja wprowadzi zmiany. kazdy wbity % bd lecial wolno a kazdy ulepszacz ciezej.

3. spokojnie bd czas na dalsze update

54010287442563618639.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...