Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AveriaMT2.pl [Dedyk][Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli ktoś uważa że lot z metków jest słaby to się myli, lot jest w sam raz:)
SS:

6jVdXCa.jpg

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem co wy z tym serwerem zrobiliście ale teraz po teleportacji myszki mi metin nie wykrywa i znika pasek.

graphic.png

Opublikowano

włączam metka, a w rogu widnieje napis "RESTIA" .. no i jak sie przeteleportujesz to dzieje się to co pisał kolega wyżej

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

Flourine mam nick. :). SERWER ONLINE PROSIMY SPATCHOWAĆ GRĘ.

A czy oddacie nam stary drop perel?

Bo jest to nie fair. Na poczatku w av2 lecialy bardzo dobrze i na kazydm lvlu, a nowi co? Mamy sie meczyc teraz id roic tylko z metkow albo robic dropa? bo na wyzszych mapach z mobow tak na prawde gowno leci...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Witam, dzisiaj w godzinach 00:00 pan moderator team speak'a (rzekomo "query") zaczął denerwować się w grze, biłem go na wolnym, ponieważ ksuł koleżance, a więc postraszył mnie banem na team-speaku ^^ 

bantspng_erhhnqa.pngdostałem bana za bicie tego gracza o nicku Consear, jak widać nadużył swoich praw + na koniec zwyzywał koleżanke, dam ss niżej bo tu już sie nie mieści

http://s6.ifotos.pl/img/030423335_erhhnqx.jpg

mam nadzieję, że ktoś coś z tym zrobi, bo to żałosne ^^

Chyba sobie kurwa żarty robią, dostaniesz unbana i postaram się by go wyjebali z teamu a jak nie, to przenosimy się na własny TS bo to ludzkie pojęcie przechodzi.

Wszystko postaramy się naprawić, wiem, że do tej pory może i były to słowa rzucane na wiatr, ale obiecuje, że się nie zawiedziecie.

Opublikowano

Witam, dzisiaj w godzinach 00:00 pan moderator team speak'a (rzekomo "query") zaczął denerwować się w grze, biłem go na wolnym, ponieważ ksuł koleżance, a więc postraszył mnie banem na team-speaku ^^ 

bantspng_erhhnqa.pngdostałem bana za bicie tego gracza o nicku Consear, jak widać nadużył swoich praw + na koniec zwyzywał koleżanke, dam ss niżej bo tu już sie nie mieści

http://s6.ifotos.pl/img/030423335_erhhnqx.jpg

mam nadzieję, że ktoś coś z tym zrobi, bo to żałosne ^^

Nie możemy pozwolić, aby takie ekscesy odchodziły w grze i na ts. Sprawa zostanie zgłoszona do głównego założyciela ts.

c8f7.png

Opublikowano

Cześć, nie wiem czy tylko ja mam taki problem że jak np. nacisnę na handlarza zbroją i potem chcę coś kliknąć to nie mogę na nic i nie mogę się poruszać i jestem zmuszony do wyłączenia metina jest na to jakaś rada ? 

Ok już sobie poradziłem :) 

do6qfp.jpg

Opublikowano

Cześć, nie wiem czy tylko ja mam taki problem że jak np. nacisnę na handlarza zbroją i potem chcę coś kliknąć to nie mogę na nic i nie mogę się poruszać i jestem zmuszony do wyłączenia metina jest na to jakaś rada ? 

Również i ja tak mam np. przy otworzeniu sklepu u Rybaka, lub po przywołaniu konia.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Serwer okropnie nudny, tylko dropic perly i nic wiecej :( nie chce mi sie grac na takim czyms wlg nie zasluguje na miano easy bo serwer medium jest szybszy:( a jeszcze ten bug z klientem.

Opublikowano

Czemu pisze ze serwer On i jest 271 graczy online skoro ja mam kropeczki i wbic nie moge?

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Akurad do cb to zartowałem lol 

Ps: ty jesteś gimb dla twojej inteligencji przychodzisz kurwa ksujesz jak jakiś pojeb niedorobiony 

Hhahahahhahaahha ale kłamie hahahahha ksułem kolego chyba nie wiesz co to znaczy ksuć ja sobie normalnie expa wbija ona ksuje pozniej oni wbijaja i na wolnym mnie jadą 

Nie bedziesz banował za ksucie w grze, nie pozwole na to. Musze pogadać sobie z Envim albo Gorzałem o tobie bo widze, ze ranga za bardzo Ci do głowy uderzyła kolego. Takiego czegoś nie bedzie.

Teraz masz kolege wyżej odbanować i przeprosić, chyba, że wolisz nową postać robić.

Opublikowano

Ps: ty jesteś gimb dla twojej inteligencji przychodzisz kurwa ksujesz jak jakiś pojeb niedorobiony 

Hhahahahhahaahha ale kłamie hahahahha ksułem kolego chyba nie wiesz co to znaczy ksuć ja sobie normalnie expa wbija ona ksuje pozniej oni wbijaja i na wolnym mnie jadą 

Twoje zachowanie jest niedopuszczalne, zachowujesz się jak człowiek niskiego pokroju.

Proszę Cię, abyś zahamował swoje negatywne emocje na forum i wyszedł na spacer.

Twój post został zgłoszony.

Zapraszam Wszystkich do gry, ts: x

c8f7.png

Opublikowano

Fajnie to wygląda precyzyjnie i ogólnie sprawia dobre wrażenie jednak nie znoszę serwerów z petami, przykro mi. Ma ktoś jakiś serwer Old School ?

The past has gone

Opublikowano

Pogódź się z tym, że ksucie to uroki metina, ja w tym nie widzę nic dziwnego, w zabijaniu na wolnym...

Co do serwera to polecam każdemu, miło się gra na serwerze, bardzo dużo ludzi gra(wciąż przybywa), a także administracja zagląda na serwer (wow):D

Opublikowano

petami, kostiumamy i fryzami z dodatkowymi bonami.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Rozjebało mnie to co przeczytałem :O Jak widzę takich ludzi jak ten Consear to jestem na aborcją... Od razu widać, ze to dziecko max 10 lat...

"QUERY" stracił rangę i dostał perma.

Więc nie powinno być już problemów, zapraszamy do rozmów ;)

Opublikowano

Czemu na stronie napisali:

Drodzy Gracze

chciałbym was poinformować o Dungeonach

oraz o questach które znajdą sie na naszym serwerze.

-Wężowe Lochy (Update 180)

-Wieża Minotaura (145)

-Badania Biologa I

-Badania Biologa II

-Badania Biologa III

-Badania Biologa IV

-Metinologia I

-Metinologia II

-Metinologia III

-Polowanie I

-Polowanie II

-Polowanie III

-Dodatkowo zostaną dodane questy takie jak np.

-Niszczarka Przedmiotów

-Informacja o zabiciu przeciwnika

Wszystkie Questy zostaną dodane dzis wieczór/noc.

Przepraszamy za opóżnienia. wynikało to z Przeniesieniem na innego Dedyka.

A w grze tego nie ma ?!!!!

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Kurwa brak słow.Od tygodnia pisze do administracji w sprawie odbugowania slubu nadal nic. Slubu nie potrafia naprawić kurwa !!!!

24790528697226300755.png

Opublikowano

Clienta wywala od startu serva + niema nawet jak zapisac pasow .

Jak narazie zegnam Aska , jeszcze duzo ma do nauki .

Woli dodac UpDate ale clienta juz nie naprawi bo znajac zycie nie umie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...