Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AveriaMT2.pl [Dedyk][Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Było chwilowo odblokowane expienie do 161 w ramach pewnych testów i dopiero zauważyliśmy w sumie.Exp zostanie im cofnięty do 0.'

ps.ktoś nam crashuje foruma jak skonczymy ogarniac serwer zajmiemy sie przywroceniem

wiesz, jakos nie bardzo chce mi sie wierzyc, co niby mieliscie testowac? lvl jakis GM mu wbil i teraz cicho siedzicie

Opublikowano

Było chwilowo odblokowane expienie do 161 w ramach pewnych testów i dopiero zauważyliśmy w sumie.Exp zostanie im cofnięty do 0.'

ps.ktoś nam crashuje foruma jak skonczymy ogarniac serwer zajmiemy sie przywroceniem

Lejesz wode kolego.

Primo, exp nie zapierdala tak, aby osoba wbiła tyle % w tak krótkim czasie.

Bugowanie nie wchodzi w gre. Znajomości się szerzą ;) 

Czemu ja się meczę? Wbijcie i mi.

Opublikowano

wiesz, jakos nie bardzo chce mi sie wierzyc, co niby mieliscie testowac? lvl jakis GM mu wbil i teraz cicho siedzicie

Może myślą nad zwiększeniem max lvlu i dlatego ?? Od razu widzę scenariusze że GM komuś wbił lvl... a nawet jeśli to na prawdę stało się.. przecież nic tym nie zyskał...

Opublikowano

Lejesz wode kolego.

Lejesz wode kolego.

Nic nikomu nie wbijamy bo tylko z tego co widzę 2 osoby tak mają więc?Expiły akurat,gdy był odblokowany 161 zapewne scenariusz wyglądał tak ,że osoby ,które właśnie wbijały ten 160 zauważyły ,że exp leci dalej i go nabiły.

PS. gadałem z tą osobą co miała nabite tyle expa i expiła w tym momencie na PD + aslanie tzn ,gdy wbijała 160.

Opublikowano

Może myślą nad zwiększeniem max lvlu i dlatego ?? Od razu widzę scenariusze że GM komuś wbił lvl... a nawet jeśli to na prawdę stało się.. przecież nic tym nie zyskał...

zyskał sporo czasu i nie musiał się męczyć z wbiciem lvl, a nie jest tak łatwo :) tak czy inaczej takie rzeczy nie powinny mieć miejsca, dlatego chce to wyjaśnić

Opublikowano

zyskał sporo czasu i nie musiał się męczyć z wbiciem lvl, a nie jest tak łatwo :) tak czy inaczej takie rzeczy nie powinny mieć miejsca, dlatego chce to wyjaśnić

Bardzo chętnie wdam się w dyskusję :-) nie mam nic do ukrycia.Co do przerwy nadal konfigurujemy dodatkowe moduły.

Opublikowano

Bardzo chętnie wdam się w dyskusję :-) nie mam nic do ukrycia.Co do przerwy nadal konfigurujemy dodatkowe moduły.

Zamiast wdawac sie w zbedne dyskusje i domniemane wbijanie lvli (smieszne..), powiedz nam, tej normalnej czesci graczy, co z serverem i za ile mozemy sie spodziewac ponownego wlaczenia go? :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zamiast wdawac sie w zbedne dyskusje i domniemane wbijanie lvli (smieszne..), powiedz nam, tej normalnej czesci graczy, co z serverem i za ile mozemy sie spodziewac ponownego wlaczenia go? :)

Dobrze wiecie jak to u nas jest z przerwami i dodawaniami nowosci, wszystko musi być sprawdzone do końca by nie było zbednych resetów także uzbrojcie się w cierpliwość, serwer zostanie niedługo uruchomiony.

Co z forum? Nie wiem, dziś ewentualnie jutro postarm sie je ogarnac bo teraz czasu nie mam #walkazglobalami

Serwer dzis bedzie wlaczony na pewno.

Opublikowano

no i powiedział co wiedział, czyli tłumacząc: serwer będzie nie wiadomo kiedy, nastawcie budzik na 3 w nocy i wtedy grajcie :)

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

Dobrze wiecie jak to u nas jest z przerwami i dodawaniami nowosci, wszystko musi być sprawdzone do końca by nie było zbednych resetów także uzbrojcie się w cierpliwość, serwer zostanie niedługo uruchomiony.

Co z forum? Nie wiem, dziś ewentualnie jutro postarm sie je ogarnac bo teraz czasu nie mam #walkazglobalami

Serwer dzis bedzie wlaczony na pewno.

Nie mamy nic przeciwko testowaniu, ale czemu nie zrobicie czegos takiego jak na Ś.P. Restii ( [*] ) ? Mieli tam osobny server testowy, jak wszystko przetestowali i bylo dobrze, wrzucali na server przeznaczony do gry. Restarty trwaly 5 min i nie bylo pozniej niepotrzebnych miliona resetow :)

I rowniez jestescie nieco nieslowni, co jest na - dla Was, bo po raz kolejny przedluzacie prace i to nie o pare min a o pare h. Nieladnie.

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...