Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AveriaMT2.pl [Dedyk][Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Administracja nikogo nie olewa, wystarczy uzbroić się w cierpliwość.

Wczoraj Asek pracował nad expem i naprawą drobnych bugów.

Z mojego punktu widzenia, problem Microsoft visual C++ jest sprawą indywidualną. Postaram się poszukać rozwiązania, ja osobiście nie mam z tym problemów. Niestety ten błąd występuje powszechnie przy większości gier np. League of legends. Mój laptop nie jest najlepszej jakości, poniżej podam Wam link, który pokaże Wam jak rozwiązać ten problem. Dla bardzo dużej liczby graczy, to pomogło i cieszą się grą bez problemów.

http://www.mpcforum.pl/topic/993950-microsoft-visual-c-runtime-error-zajrzyj-tutaj/

Błąd C++ nigdy nie był i nie będzie sprawą indywidualną.

Przeglądałem waszą nową binkę i jakoś nikt nie ruszył nic związanego z błędem C++ więc pieprzenie głupot o naprawie czegokolwiek proszę sobie zostawić dla siebie.

W grze League Of Legends błąd nie wyskakuje ponieważ launcher gry jest odpowiednio dopasowany pod silnik graficzny.

Ten poradnik który dałaś też nie pomoże ma błędy bo wina jest w cliencie gry, widać, że ktoś nierozgarnięty składał wam clienta.

PS. Idola miał wygrać koldi. xD

0LsM05U.png

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przeglądałem waszą nową binkę i jakoś nikt nie ruszył nic związanego z błędem C++ więc pieprzenie głupot o naprawie czegokolwiek proszę sobie zostawić dla siebie.

W grze League Of Legends błąd nie wyskakuje ponieważ launcher gry jest odpowiednio dopasowany pod silnik graficzny.

Ten poradnik który dałaś też nie pomoże ma błędy bo wina jest w cliencie gry, widać, że ktoś nierozgarnięty składał wam clienta.

Naid cicho tam :D tak czy siak binka lepsza.Dziś dojdzie metinologia i questy biolog.Pozdrawiam Flourine :rolleyes:

Opublikowano

Mam jedną ważną sprawe do poruszenia...

Otóż nasi znakomici administratorzy nie poinformowali graczy ,że  mozna tylko 3x pkt statusu rozdać. Gdzie zawsze było 4... dlatego dla mnie to dziwne....

Otóż źle rozdałem pkt i nie ma jak tego cofnąć... znow expic na nowo ... bez jaj

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Max lvl wbity , eq wszędzie 4x15  , i nudy :(

Tylko zostaje sprzedać konto i narka :(

Nie rozumiem ciebie.. Wbijałeś ten lv i eq tylko po to żeby sprzedać później konto czy po to żeby narzekać? Wiesz.. Są ludzie którzy wbijają to eq i lv po to żeby grać dalej, nie masz już nic do roboty? Są jeszcze inne rzeczy do robienia np. Wojny gildii, ogólne wojny królestw.. Przecież po to robi się takie eq! jeżeli tobie poszło to za łatwo to polecam ci wypad na jakiegoś harda a to jest serwer easy gdzie liczy się zabawa w grze, a nie męczenie nad każdym itemki i lvlem. NARA

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Co chwile wywala c++, nawet ta wasza łatka nic nie pomogła. Wystarczy tylko postać 5 minut na ch1 w m1, gdzie jest dużo ludzi i już wywala -.-

Opublikowano

To dobrze bo zmyliło mnie początek prezentacji

"Start serwera oczywiscie zostaje poprzedzony betą, by wszystko na 100% było dopięte na oficjalnym starcie."

Opublikowano

PS jest prawdą tak samo jak cała treść posta. Idol był o tyle żałosny, że wygrały go kobiety bo to kobiety, a oceniane było jaki to gatunek muzyczny a nie jakie wykonanie.

Dodajcie w końcu tego biologa, bo to jest żałosne. Serio parę qc musi aż tyle czasu zabrać żeby nie dodać go?

Opublikowano

Pobrałem aktualizację autopatcherem i chujnia, nie działa mi pierścień TP. Ktoś pomoże ?: )

Gracze pisali, że jak nie możesz się tepnąć, to zrób rlg. Spróbuj.

Nie wiem czy to pomoże, czy coś, ale warto spróbować ;p

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

PS jest prawdą tak samo jak cała treść posta. Idol był o tyle żałosny, że wygrały go kobiety bo to kobiety, a oceniane było jaki to gatunek muzyczny a nie jakie wykonanie.

Dodajcie w końcu tego biologa, bo to jest żałosne. Serio parę qc musi aż tyle czasu zabrać żeby nie dodać go?

Wszystko dziś do ok 20 bedzie dodane.

Co do biologa, w następnej edycji kropka nie zasiądzie ani żadna kobieta.

Opublikowano

A mnie okradli, niesamowite zabezpieczenia macie. 
Nie, nie podawałem nikomu hasła.
Nikt nie znał mojego hasła, żaden znajomy nie zna mojego loginu, co dopiero hasła.
Nie mam żadnych wirusów na komputerze, w tym keyloggerów.
Wyrzuciło mnie wczoraj z serwera i nie chciało mnie zalogować "Nazwa konta lub hasło są nieprawidłowe" Dopiero dziś rano udało mi się odzyskać hasło, a gdy wszedłem na postaci nie było nic prócz 100 yang, potów i itemów których nie da się przerzucić.
Ale jak znam życie, administracja będzie na tyle leniwa, że ta osoba nie zostanie zbanowana. A na większości serwerów za takie coś jest ban na IP.

Opublikowano

A mnie okradli, niesamowite zabezpieczenia macie. 

Nie, nie podawałem nikomu hasła.

Nikt nie znał mojego hasła, żaden znajomy nie zna mojego loginu, co dopiero hasła.

Nie mam żadnych wirusów na komputerze, w tym keyloggerów.

Wyrzuciło mnie wczoraj z serwera i nie chciało mnie zalogować "Nazwa konta lub hasło są nieprawidłowe" Dopiero dziś rano udało mi się odzyskać hasło, a gdy wszedłem na postaci nie było nic prócz 100 yang, potów i itemów których nie da się przerzucić.

Ale jak znam życie, administracja będzie na tyle leniwa, że ta osoba nie zostanie zbanowana. A na większości serwerów za takie coś jest ban na IP.

Ban na IP ? I potem ktoś ma takie samo ip i nie wije na serwer. Mądre to? Chyba że nie ma zmiennego ip to ok...

Opublikowano

Możecie mi pomóc ?, nie moge tp sie do atlantydy v2 ani o red lasu. 
tak tak paczowałem już paczerem ale nic to nie daje prosze o szybką odpowiedz ! 

Zbieram teraz >>>>>>.LUBIE TO.<<<<<<
Jeśli pomog
łem to daj LIKE IT ; ]

Opublikowano

Możecie mi pomóc ?, nie moge tp sie do atlantydy v2 ani o red lasu. 

tak tak paczowałem już paczerem ale nic to nie daje prosze o szybką odpowiedz ! 

Wbij na inne ch, mi pomogło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...